אי אפשר לדעת, כל מה שאכתוב לך אינו יכול להיות מבוסס. תוכי שגדל בבית בשבי אינו תוכי שחי שחוץ בבר, ההבדלים הם עצומים והסכנות
רבות, גם לציפורים שגדלו בבר יש סכנות לא מעטות. אפשר שהתוכי מצא תוכים נוספים וחי עימם, אבל קשה להסתמך על כך.
יש סיכוי סביר שהתוכי נמצא ע"י בן אדם והוא מגדל אותו.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גם לי אבד תוכי קוקטייל השבוע
מנהל: מפקחים
Re: גם לי אבד תוכי קוקטייל השבוע
עוד לא עניתם לי !!! בבקשה!!! אני כבר לא יכולה יותר בלעדיו...
קיבלת תשובה אבל אכתוב שוב.
לצערי אני לא יכול להגיד לך בוודאות אם הוא יסתדר בטבע או לא. חלק ניכר מהתוכים שעפים מהבית
והיו חברותיים נמצאים ע"י בני אדם, לא תמיד מי שמוצא יפרסם על מציאת התוכי, בדרך כלל מי שמוצא מגדל אותו בעצמו.
הסיכוי שתמצאי אותו אחרי כל כך הרבה זמן לא הכי גבוה. את יכולה לפרסם תמונות שלו אם יש לך, לפרסם מודעות בסביבת ביתך
ולקוות שאולי התוכי נמצא ויוחזר אלייך.
במקביל אולי כדאי שתגדלי לך תוכי נוסף אבל את צריכה לדעת שקיטום נוצות התעופה זה דבר חשוב שאי אפשר לוותר עליו.
בהצלחה.
לצערי אני לא יכול להגיד לך בוודאות אם הוא יסתדר בטבע או לא. חלק ניכר מהתוכים שעפים מהבית
והיו חברותיים נמצאים ע"י בני אדם, לא תמיד מי שמוצא יפרסם על מציאת התוכי, בדרך כלל מי שמוצא מגדל אותו בעצמו.
הסיכוי שתמצאי אותו אחרי כל כך הרבה זמן לא הכי גבוה. את יכולה לפרסם תמונות שלו אם יש לך, לפרסם מודעות בסביבת ביתך
ולקוות שאולי התוכי נמצא ויוחזר אלייך.
במקביל אולי כדאי שתגדלי לך תוכי נוסף אבל את צריכה לדעת שקיטום נוצות התעופה זה דבר חשוב שאי אפשר לוותר עליו.
בהצלחה.
שלום אני רוצה לקנות שתי תוכים...
אני מתלבטת מאד כי יכול להיות שיהיה לפעמים זמנים שלא יהיה לי זמן לשחק איתם... אבל אם אני קונה שתיים זה נראה לי בסדר כי הם יכולים לשחק ביחד ... ועוד בעיקר שהם גדלו ביחד .
מה אתם אומרים זה בסדר נכון?
ועל איזה תוכי אתם ממליצים?
משהו עד 500 שח
אני מתלבטת מאד כי יכול להיות שיהיה לפעמים זמנים שלא יהיה לי זמן לשחק איתם... אבל אם אני קונה שתיים זה נראה לי בסדר כי הם יכולים לשחק ביחד ... ועוד בעיקר שהם גדלו ביחד .
מה אתם אומרים זה בסדר נכון?
ועל איזה תוכי אתם ממליצים?
משהו עד 500 שח
רוב הסיכויים ששני תוכים ביחד לא יהיו קשורים אליך ויקשרו אחד לשני. זה לא תמיד כך אבל צריך לקחת זאת בחשבון.
בסכומים האלה אני ממליץ על זוג קוקוטילים, נראה לי הכי מתאים.
בסכומים האלה אני ממליץ על זוג קוקוטילים, נראה לי הכי מתאים.
הוקפץ לאחרונה על ידי eli_lea בתאריך 16 ספטמבר 2017 20:03.