ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תערובת השרייה שאלה
מנהל: מפקחים
Re: תערובת השרייה שאלה
רון,
"יותר זול לקנות תערובת השרייה קנויה מאשר להכין לבד."
זול זה לא בהכרח גם טוב
אני אישית בונה בעצמי עולה יקר אבל ללא זבל. ורק למאכל אדם. בכללי כול מה שמוגש לתוכים שלי מותאם למאכל אדם.
לפני ההגשה אני טועם בעצמי לבדוק שזה לא מר. ולא חמוץ. או ישן
אני נגד כול מיני תערובות "זבל " שמוכרים כמוכן כאן בארץ .לא מדבר על תוצרת חוץ שמגיע עם תקני איזו בין לאומיים . עם כול מה שמשתמע מכך
"יותר זול לקנות תערובת השרייה קנויה מאשר להכין לבד."
זול זה לא בהכרח גם טוב
אני אישית בונה בעצמי עולה יקר אבל ללא זבל. ורק למאכל אדם. בכללי כול מה שמוגש לתוכים שלי מותאם למאכל אדם.
לפני ההגשה אני טועם בעצמי לבדוק שזה לא מר. ולא חמוץ. או ישן
אני נגד כול מיני תערובות "זבל " שמוכרים כמוכן כאן בארץ .לא מדבר על תוצרת חוץ שמגיע עם תקני איזו בין לאומיים . עם כול מה שמשתמע מכך

יפה אמרת
לא ממש משנה לי עוד 20 ש''ח או 30 ש''ח
העיקר שאני יודע שאני מכין לו את התערובת לבד
בלי כל מיני זבל מיותר
לא ממש משנה לי עוד 20 ש''ח או 30 ש''ח
העיקר שאני יודע שאני מכין לו את התערובת לבד
בלי כל מיני זבל מיותר

תנסו את התערובות של ורסל לגה ותיראו איכות מהי ...
בסה"כ אני מסכים עם כל מה שנאמר כאן ואני חושב שחשוב לתת תערובת השרייה באיכות גבוהה לתוכים.
אני גם בדעה שאם מגדלים תוכי אחד אז בהחלט יש את היכולת הכלכלית להשקיע בו הרבה יותר .
ואם לא יוצרים לבד את התערובת אז בהחלט לקנות מזון מוורסלה לגה או שניתן לקנות תערובות איכותיות ביותר מדגן.
אני גם בדעה שאם מגדלים תוכי אחד אז בהחלט יש את היכולת הכלכלית להשקיע בו הרבה יותר .
ואם לא יוצרים לבד את התערובת אז בהחלט לקנות מזון מוורסלה לגה או שניתן לקנות תערובות איכותיות ביותר מדגן.
פול יש ,חומוס יש,גרעינים יש,תירס יש,שועית יש. אני לא מאמין שיש הבדל משמעותי בין החומוס ושאר הדברים שקונים בחניות לתבלינים
לבין מה שבתערובת השרייה קנויה.יש מספר תערובות השרייה בכל סוג של תערובת השרייה יש מספר מרכיבים .אולי חלק מהם לא טובים
אני עושה לבד תערובת לתוכים גדולים אם הגרעינים ,בוטנים ,פלפל חריף ושלווה .כי בתערובת גרעינים לתוכים גדולים התוכים לא משתמשים
בכל מה שמאכלסים אז אין לי טעם לקנות תערובת מוכנה ולבזבז לחינם.
פירות כמה פעמים בשבוע אתה נותן?
לך אני מציע לעבור לכופתיות . בתוכים הגדולים
בכללH אני מגיש פירות וירקות כול יום ביחד עם המושרה .
אבל בעונה הזאת מחודש 6 ועד חודש 9 רק מזון יבש
תערובת לפי סוג ציפור עם 20 אחוז כופתיות פלוס מזון מיוחד שמכיל בתוכו קוקוס, קווקר, שומשום, מזון ביצים איכותי אורלוקס. כופתיות קטנות B14 ומדי פעם תפוח עץ .
בכללH אני מגיש פירות וירקות כול יום ביחד עם המושרה .
אבל בעונה הזאת מחודש 6 ועד חודש 9 רק מזון יבש
תערובת לפי סוג ציפור עם 20 אחוז כופתיות פלוס מזון מיוחד שמכיל בתוכו קוקוס, קווקר, שומשום, מזון ביצים איכותי אורלוקס. כופתיות קטנות B14 ומדי פעם תפוח עץ .

אני בטח במיעוט אבל לא עושה ולא נותן לצ'יקו שלי תערובות השריה .
הוא אוכל כופתיות של קייטי כמזון בסיסי ,ופירות .ענבים.תירס מבושל קלות.פלפל חריף שאני לא מעיז לטעום.קצת אפרסק .משמש.יש כל כך הרבה פירות שחבל על הזמן.
הצ'ופר של צ'יקו הוא האוכל של נוטריברד מעורב באוכל המועשר של האגן שאותו הוא מקבל בבוקר כאשר אנחנו יחד ליד המחשב.
לא חושב שצריך תערובת השריה
שוני
הוא אוכל כופתיות של קייטי כמזון בסיסי ,ופירות .ענבים.תירס מבושל קלות.פלפל חריף שאני לא מעיז לטעום.קצת אפרסק .משמש.יש כל כך הרבה פירות שחבל על הזמן.
הצ'ופר של צ'יקו הוא האוכל של נוטריברד מעורב באוכל המועשר של האגן שאותו הוא מקבל בבוקר כאשר אנחנו יחד ליד המחשב.
לא חושב שצריך תערובת השריה
שוני
מכל מלמדי השכלתי
לעולם על תתוכח עם אדיוט .הוא יוריד אותך לרמתו וינצח אותך בעזרת נסיונו
לעולם על תתוכח עם אדיוט .הוא יוריד אותך לרמתו וינצח אותך בעזרת נסיונו
כופתיאות נותן לגא'קוים כל יום.
ופירות בעיקרון פעמיים בשבוע ,ולעיתים יום כן יום לא.
ללורי כל יום פירות ודייסה.פעמיים בשבוע גרעיני חמנייה
לקוקטיילים דוחן גרעינים למשך כל השבוע ופעמיים בשבוע פירות
לפרסנטות דוחן וגרעינים אם פירות פעמיים בשבוע.
הם לא נוגעים לי יותר בתערובת השרייה צריך לחזור להאכיל אותם ולפתות אותם איכשהו שיגעו בה.
ופירות בעיקרון פעמיים בשבוע ,ולעיתים יום כן יום לא.
ללורי כל יום פירות ודייסה.פעמיים בשבוע גרעיני חמנייה
לקוקטיילים דוחן גרעינים למשך כל השבוע ופעמיים בשבוע פירות
לפרסנטות דוחן וגרעינים אם פירות פעמיים בשבוע.
שוני
צריך מאוד לא רק צריך
בעיקר אצלי זה משמש להאכלת גוזלים יותר קל להורים להאכיל עים זה
צריך מאוד לא רק צריך
בעיקר אצלי זה משמש להאכלת גוזלים יותר קל להורים להאכיל עים זה