ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכון קצוץ כנפים
מנהל: מפקחים
Re: תוכון קצוץ כנפים
הוא קצוץ כנפיים או חסרים לו נוצות?
קשה לקבוע מה הבעייה,בכל מקרה אם התוכון פעיל בריא ושמח זו לא אמורה להיות בעייה.
- אהרון
- גוזל

- שם פרטי:: אהרון אלבה
זה אולי לא בעיה אבל התוכי ישמח אם יטפלו בו והוא יוכל לעוף

תוכים מגדלים רק מאהבה

דחוף
אתמול בערב ילד אחד אמר לי שהתוכי נפל הלכתי וראיתי שהוא הפוך על הגב הרמתי אותו
וראיתי שיש משהו מוזר ברגל היא היתה ניראת הפוכה והוא לא הזיז אותה התנועות שהוא הזיז את הכנפים היו איטיות והוא לא הצליח לזוז שמתי אותו על חבל בכלוב והוא לא זז בערך 10 דקות לקחתי אותו הביתה ועכשיו הוא אצלי בבית שחררתי אותו בחדר והוא התחיל ללכת אבל כשהוא הולך זה נראה כאילו הוא סוחב את הרגל שלו הוא הולך לאט ומחליק על הריצפה וכשהוא מתהפך הוא לא מצליח לזוז ולא מצליח להתיישר שמתי לו כלוב בפינה של החדר שיוכל ללכת וגם לטפס וכשהוא טיפס מידי פעם הרגל שלא ניסגרה והוא לא הצליח להמשיך שמתי לב שהוא מנסה לשחרר אותה ראיתי שהיא נפתחת ונסגרת אבל לא לגמרי
במים הוא לא נגע אבל שמתי לו אוכל והוא אכל הרבה
אם מישהו יודע מה הבעיה אני ישמח אם יוכל לכתוב
תודה

אתמול בערב ילד אחד אמר לי שהתוכי נפל הלכתי וראיתי שהוא הפוך על הגב הרמתי אותו
וראיתי שיש משהו מוזר ברגל היא היתה ניראת הפוכה והוא לא הזיז אותה התנועות שהוא הזיז את הכנפים היו איטיות והוא לא הצליח לזוז שמתי אותו על חבל בכלוב והוא לא זז בערך 10 דקות לקחתי אותו הביתה ועכשיו הוא אצלי בבית שחררתי אותו בחדר והוא התחיל ללכת אבל כשהוא הולך זה נראה כאילו הוא סוחב את הרגל שלו הוא הולך לאט ומחליק על הריצפה וכשהוא מתהפך הוא לא מצליח לזוז ולא מצליח להתיישר שמתי לו כלוב בפינה של החדר שיוכל ללכת וגם לטפס וכשהוא טיפס מידי פעם הרגל שלא ניסגרה והוא לא הצליח להמשיך שמתי לב שהוא מנסה לשחרר אותה ראיתי שהיא נפתחת ונסגרת אבל לא לגמרי
במים הוא לא נגע אבל שמתי לו אוכל והוא אכל הרבה
אם מישהו יודע מה הבעיה אני ישמח אם יוכל לכתוב
תודה

תודה חי
ואוו תיקח אותו לוטרינר.
והאם גזרת לו פעם את הכנפיים?
רפואה שלמה :]
והאם גזרת לו פעם את הכנפיים?
רפואה שלמה :]
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "