ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה על צואה של קוקטיל בכלי המים
מנהל: מפקחים
Re: שאלה על צואה של קוקטיל
זה תלוי אם בחדר שהוא ממוקם יש הרבה אור ורעש מתי שהתוכי צריך לישון. אני בעבר הייתי מכסה את התוכי שלי בשמיכה כדי שיהיה לו חושך ושלא נפריע לו כי הכלוב ממוקם בסלון ואנחנו לא הולכים לישון מוקדם. אבל היום אני כבר שם אותו בלילה בחדר המחשב בכלוב קטן יותר שבמילא החדר חשוך ושקט אז אין טעם לכסות ונראה לי שהוא ישן שם הרבה יותר טוב.
יש תנועה בחדר אבל מכבים תאור ואני גם מכסה ונראה לבנתיים לא מזיז לו הרבה הכיסוי גם שעה בחושך עם הכיסוי והוא עדין הרעיש ושיחק עם עצמו
הרעש הכי פיצפון יעיר את התוכי. לכן תשתדל ותגיד גם לבני הבית שישתדלו שלא תהיה תנועה רבה בחדר בזמן שהתוכי ישן.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
Re: שאלה על צואה של קוקטיל בכלי המים
הבעיה שאם אני מכסה אותו הוא מנקר את הסדין, כאילו תוקף אותו מנסה להזיז אותו
בכלל שאני מכבה לו את האור ויוצא מהחדר הוא מסתגר כולו בפינה העליונה של הכלוב שהראש נוגע בתקרה שלו ממש נראה לי שהוא מפחד..
זה יכול להיות שהוא פוחד מחושך?
בכלל שאני מכבה לו את האור ויוצא מהחדר הוא מסתגר כולו בפינה העליונה של הכלוב שהראש נוגע בתקרה שלו ממש נראה לי שהוא מפחד..
זה יכול להיות שהוא פוחד מחושך?
[quote="1027";p="21757"]יש שמש מהחלון
בשעות של בין הערביים השמש נמוכה...
למה זה לא טוב?[/quote]
הכנס לקישור ותקבל תשובה מקצועית לשאלה זהה שהופנתה ע"י ד"עדי גנץ
http://www.tukinfo.com/viewtopic.php?f=23&t=2635
בשעות של בין הערביים השמש נמוכה...
למה זה לא טוב?[/quote]
הכנס לקישור ותקבל תשובה מקצועית לשאלה זהה שהופנתה ע"י ד"עדי גנץ
http://www.tukinfo.com/viewtopic.php?f=23&t=2635
אוקיי מענין , מה לגבי השאלה שלי על החושך?
הוא לא פוחד מהחושך,לא נראה,בכל מקרה הוא יתרגל,שמור לו על סדר יום והשתדל להשכיב אותו לישון בשעות קבועות,
למשל אצלי ישנו תהליך של לפני השינה,לאחר תקופה אני שם כבר לב שלפני הרגע בו אני מכבה את האור ויוצא מהחדר
מיקה כבר רצה לעמוד על המקום בו היא ישנה.
למשל אצלי ישנו תהליך של לפני השינה,לאחר תקופה אני שם כבר לב שלפני הרגע בו אני מכבה את האור ויוצא מהחדר
מיקה כבר רצה לעמוד על המקום בו היא ישנה.
אז למה הוא תוקף את הסדין ומפחד ככה זה הכל הרגל?
אני בטוח שהוא יתרגל,תחכה מספר ימים ותראה איך הוא מתנהג.