ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
ובקשר לשאלה שלך . סליחה שאני לא עורך .
שוכח .
יש לך זכר כזה ונקבה כמו שלי כלומר הרגילה מהתמונות !
יצא לך הגוזלים הבאים ! וכמובן עוד כי לא ראיתי . והגוזלים כמיעט ואי אפשר לזהות מין עד גגיל 8 חודשים בגרות מינית!
לא הסברת לי מה זה "פייד".
בכל וייטפייס יש אחוז מסויים גנים של אלבינו?
בנוסף, נראה לי שיש לי את כל הקוקטיילים בתמונות פה למעלה למרות שאין לי שום וייטפייס בכלוב...
מעבר לזה, אם יהיה לי וייטפייס אז עוד דור שניים אמרתם שאם זה אותו דם אז יצאו לי תוכים עם פיגור, לא?
לי כרגע יש קוקוטיילים אפורים, פנינים ולטינו.
[quote="1047";p="21960"]לא הסברת לי מה זה "פייד".
בכל וייטפייס יש אחוז מסויים גנים של אלבינו?
בנוסף, נראה לי שיש לי את כל הקוקטיילים בתמונות פה למעלה למרות שאין לי שום וייטפייס בכלוב...
מעבר לזה, אם יהיה לי וייטפייס אז עוד דור שניים אמרתם שאם זה אותו דם אז יצאו לי תוכים עם פיגור, לא?
לי כרגע יש קוקוטיילים אפורים, פנינים ולטינו.[/quote]
טוב לך לעמוד 1 ותיראה את ה2 התמונות הראשונות שעליתי זה פיידיים !
אחר כך אחרי 2 התמונות יש עוד 2 שהם הוייט פייס הרגילים שים לב בין הזכר הזה לזכר הזה .
הזכר הפייד יש לו גניים של אליבנו !
ראה תמונות ותבין וראה את השינוי !
פיגור היה רק אם אלבינו ואם מזווגוים אחים .גם בעוד 100 שקנה לא היה אצלך פיגור למה?
כי אתה מרבה בזוגות . ומכל זוג אתה יכול לחבר גוזלים .
אני מבין שיש לך 3 זוגות
אפורים
פנינה-קנימון
לוטינו .
גוזל מכל אחד ויש לך זוגות נפלאים . שיעבדו על 100% ובלי פיגור . יצא לך מוטיציות מדהימות מפנינה ולוטינו !
יום טוב .
עכשיו הבנתה?