ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שיפור
מנהל: מפקחים
Re: שיפור
[quote="994";p="37125"]כן רק יש בעיה קטנה- יש לי ולאבא שלי שתי ידיים שמאליות....
רגע ואיך אני מחבר בין כל הפלטות? רק באמצעות קליפסים או שכשאשר אני עושה את הבטון להגיד להם לתקוע בכל פינה עמוד מעץ?
ובסך הכל זה עבודה קשה או תוך יום יומיים גומרים?[/quote]
כן אהרון אחי כתבתי לו את זה...!
נראה לי שאם אני יבנה את הכלוב הזה ואני יכנס אליו כשהוא יהיה מלא תוכים אני יותר יהיה גאה בבנית הכלוב מאשר בגידול התוכים...!
רגע ואיך אני מחבר בין כל הפלטות? רק באמצעות קליפסים או שכשאשר אני עושה את הבטון להגיד להם לתקוע בכל פינה עמוד מעץ?
ובסך הכל זה עבודה קשה או תוך יום יומיים גומרים?[/quote]
כן אהרון אחי כתבתי לו את זה...!
נראה לי שאם אני יבנה את הכלוב הזה ואני יכנס אליו כשהוא יהיה מלא תוכים אני יותר יהיה גאה בבנית הכלוב מאשר בגידול התוכים...!
אם יצא כמו מגדל פיזה תיקח כסא שב בכניסה לבית ותמכור כרטיסים לתיירים.
אני חושב שבסך הכל זה לא קשה ,אם תשתמש בפלטות ללא צורך לחתוך יהיה לך הרבה יותר קל,למשל אם תעשה רוחב 3 מטר
ועומק 2 מטר לא תצטרך לחתוך מהפלטות ויהיה לך רק לחבר אחד לשני עם קליפסים.
עניין הדלת כבר דורש קצת יותר.
אני חושב שבסך הכל זה לא קשה ,אם תשתמש בפלטות ללא צורך לחתוך יהיה לך הרבה יותר קל,למשל אם תעשה רוחב 3 מטר
ועומק 2 מטר לא תצטרך לחתוך מהפלטות ויהיה לך רק לחבר אחד לשני עם קליפסים.
עניין הדלת כבר דורש קצת יותר.
אלי צריך להיות ממש בוב הבנאי כדאי לבנות דבר כזה? או שבן אדם ממוצע יכול?
וכששמים לי את הבטון להגיד להם לשים ארבע עמודי עץ בפינות או שמחברים את הפלטות רגיל?
ובטון נראה לך דבר יקר?
וכששמים לי את הבטון להגיד להם לשים ארבע עמודי עץ בפינות או שמחברים את הפלטות רגיל?
ובטון נראה לך דבר יקר?
החלטת שאתה עושה יציקה?אם כן ואתה יכול תעשה במידות של 3*2 מטר ולא 2.5*2.5 מטר.
אין לי מושג ידידי לגבי עלויות היציקה ,אם ובמידה ואתה עושה אל תשכח דבר חשוב והוא שיפוע של המים
כך תוכל לשטוף בכיף , אפשרות גם לשים בפינה צינור שמתחבר לביוב ואז כל המים והליכלוך נשטפים ישירות לביוב
תענוג לנקות,אתה תרצה רק לנקות להם
לגבי הרכבת הכלוב,לא צריך להיות בוב הבנאי בין אדם ממוצע עם אבא ממוצע יכול לבנות כלוב לתפארת.
שים לב ,כך נראים הקליפסים והפלייר
http://www.tukinfo.com/viewtopic.php?p=27963#p27963
אתה יכול לראות בתמונה שהחיבור בסך הכל פשוט,מצמידים פלטה לפלטה ועם הפלייר לוחצים קליפס שחובק את שני הרשתות.
לגבי הדלת ,אתה יכול לבצע את הדלת מעץ כי יהיה לך לדעתי הרבה יותר קל מלהתעסק במתכת אם אין לך ידע,
פשוט לעשות מסגרת מעץ ועליה לתפוס את הרשת,אני בטוח שאם יש לך קושי יש אפשרות להזמין אצל נגר מסגרת
כזאת.
אין לי מושג ידידי לגבי עלויות היציקה ,אם ובמידה ואתה עושה אל תשכח דבר חשוב והוא שיפוע של המים
כך תוכל לשטוף בכיף , אפשרות גם לשים בפינה צינור שמתחבר לביוב ואז כל המים והליכלוך נשטפים ישירות לביוב
תענוג לנקות,אתה תרצה רק לנקות להם

לגבי הרכבת הכלוב,לא צריך להיות בוב הבנאי בין אדם ממוצע עם אבא ממוצע יכול לבנות כלוב לתפארת.
שים לב ,כך נראים הקליפסים והפלייר
http://www.tukinfo.com/viewtopic.php?p=27963#p27963
אתה יכול לראות בתמונה שהחיבור בסך הכל פשוט,מצמידים פלטה לפלטה ועם הפלייר לוחצים קליפס שחובק את שני הרשתות.
לגבי הדלת ,אתה יכול לבצע את הדלת מעץ כי יהיה לך לדעתי הרבה יותר קל מלהתעסק במתכת אם אין לך ידע,
פשוט לעשות מסגרת מעץ ועליה לתפוס את הרשת,אני בטוח שאם יש לך קושי יש אפשרות להזמין אצל נגר מסגרת
כזאת.
תקשיב הגעתי שכולל הבטון וכולל את הכלובי ריבוי שניראה לי שאני קינה מוכנים אני מגיע ל-4 אלף שקל....
הרצפת בטון חובה? מה אפשר במקום זה?
הרצפת בטון חובה? מה אפשר במקום זה?
לא חובה אבל עושה את החיים קלים,ניתן לשתוף ולשמור על הגיינה ביתר קלות.
בכל מקרה אתה מתכוון למקם בתוך הכלוב הגדול כלובים נפרדים לסוגים שונים,הפיתרון הוא מגשים מתחת לכלובים.
פיתרון שגם לא רע בכלל .
בכל מקרה אתה מתכוון למקם בתוך הכלוב הגדול כלובים נפרדים לסוגים שונים,הפיתרון הוא מגשים מתחת לכלובים.
פיתרון שגם לא רע בכלל .
כן אבל יהיה גם ווליר קטן לגוזלים ולשיחרור הזוגות מהכלובי ריבוי כדי שיתחזקו ויהיו בריאים....טוף אפשרי?
אם הכלוב יהיה מונח ע"ג האדמה אני לא רואה סיבה שתהיה בעייה ,בכל זאת הסוגים שהזכרת לא מלשלשים כמויות כמו הג'אקו לדוגמה כך שאני לא רואה באמת בעייה ,בכל מקרה ישנם שיטות שונות גם לפתור את הבעיה הזאת ,אפשר מידי פעם לגרף ואפילו לבצע תחלופה של אדמה.שים לב שבחשבון שעשיתי לכמות הרשת נלקח גם החלק התחתון שיושב על הקרקע כך זה ימנע ממזיקים שונים לחדור לכלוב.
אלי אם אני קונה מחסן עם חלון שכל היום החלון יהיה פתוח(חוץ מימי החורף הקרים)
האם זה בסדר לתוכים או שעדיין יהיה להם חם?
האם זה בסדר לתוכים או שעדיין יהיה להם חם?