ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ג'אקו חדש בבית
מנהל: מפקחים
Re: ג'אקו חדש בבית
דווקא על בדיקת מחלות מגידול של אלי ולאה היתי חוסך 150 ש"ח וקונה בכסף הזה פינוקים וצעצועים . יש שם נקיון של חדר ניתוח ושום ציפור חולה אין שם .תראה את הנקיון שלהם מול הג'יפה של כפר הס
לגבי זכר ונקיבה , אישית היתי סקרן לדעת אבל ממש לא לחוץ .
לגבי זכר ונקיבה , אישית היתי סקרן לדעת אבל ממש לא לחוץ .
בנוסף לעידו, החריקת מקור זה לפעמים כאשר הם מעלים אוכל מהזפק ולועסים אותו שוב.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אתה צודק לגמרי
אלי ולאה יכולים לקחת את כפר הס בהליכה ברמת הניקיון
ולגבי המחלות אין מה לדבר בכלל
אלי ולאה יכולים לקחת את כפר הס בהליכה ברמת הניקיון
ולגבי המחלות אין מה לדבר בכלל
אור ודניאל הצטרפו לעשרות קונים מרוצים שנהנים מתוכים ברמה הכי גבוהה שיש בשוק
הן מבחינת ההאכלה והחתמה והן מבחינת בריאותם של התוכים .
כל הקונה תוכים מאיתנו מוזמן לעשות בדיקות לתוכי בבית אצלנו טרם הוצאתו מהבית תמורת תשלום הבדיקות הנדרשות ,לאחר
הוצאת התוכי מהבית איננו יכולים להיות אחראים לבריאותו,חברים אחדים בחרו לעשות את הבדיקה והבדיקות יצאו תקינות לחלוטין
מה שמעיד על בית גידול נקי ממחלות,ההורים של הגוזלים נבדקו בעבר לכל המחלות והתוצאות היו שליליות.
אנו איננו מוכרים לכל דורש את הגוזלים ויכול להעיד על כך עידו ידידנו בעצמו ,שסירבנו למכור לו את אחד הגוזלים האחרונים עד
אשר יטפל במחלה שישנה בבית הגידול שלו ,אנו סירבנו בעבר למכור גוזלים גם לאנשים שלא נראו לנו מספיק מהימנים ולא
נראה שיתנו להם את הטיפול והיחס הנדרש.
על הליווי וההדרכה שאנו נותנים יעידו רק החברים שרכשו תוכים מאיתנו והיינו זמינים אליהם ביום ובלילה.
ההבדל ביננו לבין חוות ומקומות אחרים שאנו עוסקים בגידול מהנשמה ומהלב ומאחל לכל גוזל לגדול בתנאים האמורים.
בכל מקרה אני מודה לכולם על המחמאות.
הן מבחינת ההאכלה והחתמה והן מבחינת בריאותם של התוכים .
כל הקונה תוכים מאיתנו מוזמן לעשות בדיקות לתוכי בבית אצלנו טרם הוצאתו מהבית תמורת תשלום הבדיקות הנדרשות ,לאחר
הוצאת התוכי מהבית איננו יכולים להיות אחראים לבריאותו,חברים אחדים בחרו לעשות את הבדיקה והבדיקות יצאו תקינות לחלוטין
מה שמעיד על בית גידול נקי ממחלות,ההורים של הגוזלים נבדקו בעבר לכל המחלות והתוצאות היו שליליות.
אנו איננו מוכרים לכל דורש את הגוזלים ויכול להעיד על כך עידו ידידנו בעצמו ,שסירבנו למכור לו את אחד הגוזלים האחרונים עד
אשר יטפל במחלה שישנה בבית הגידול שלו ,אנו סירבנו בעבר למכור גוזלים גם לאנשים שלא נראו לנו מספיק מהימנים ולא
נראה שיתנו להם את הטיפול והיחס הנדרש.
על הליווי וההדרכה שאנו נותנים יעידו רק החברים שרכשו תוכים מאיתנו והיינו זמינים אליהם ביום ובלילה.
ההבדל ביננו לבין חוות ומקומות אחרים שאנו עוסקים בגידול מהנשמה ומהלב ומאחל לכל גוזל לגדול בתנאים האמורים.
בכל מקרה אני מודה לכולם על המחמאות.
אלי
לאה הסבירה לי למה אתם לא מוכנים למכור לי כרגע ואני מסכים איתכם לחלוטין
אני הייתי עושה אותו דבר בדיוק!!!!!
רק אחרי שקוני יבריא מהכלמידיה ובעזרת השם גם ממחלת המקור והנוצות אני אוכל לקנות ממכם או מכל מגדל אחר.
וגם מה שאני אמרתי ללאה הוא שעם וכאשר אני יקנה זה רק אחרי שקוני ירפא.
עם יש מישהו שרוצה לקנות אבל לא מוכנים למכור לו אז לא להעלב זה לא אישי!!
אלי אתם שונים מחווה גם שכל גוזל מקבל יחס אישי בכל יום ולא רק האכלה וזהו כמו בכפר הס למשל.
כל גוזל מקבל שעת האכלה סיפור שירה ( מלאה) ומשחק וככה יוצא גוזל 400 כוכבים ולא 5.
כל הכבוד
יאללה סורי על המגילה
עידו
לאה הסבירה לי למה אתם לא מוכנים למכור לי כרגע ואני מסכים איתכם לחלוטין
אני הייתי עושה אותו דבר בדיוק!!!!!
רק אחרי שקוני יבריא מהכלמידיה ובעזרת השם גם ממחלת המקור והנוצות אני אוכל לקנות ממכם או מכל מגדל אחר.
וגם מה שאני אמרתי ללאה הוא שעם וכאשר אני יקנה זה רק אחרי שקוני ירפא.
עם יש מישהו שרוצה לקנות אבל לא מוכנים למכור לו אז לא להעלב זה לא אישי!!
אלי אתם שונים מחווה גם שכל גוזל מקבל יחס אישי בכל יום ולא רק האכלה וזהו כמו בכפר הס למשל.
כל גוזל מקבל שעת האכלה סיפור שירה ( מלאה) ומשחק וככה יוצא גוזל 400 כוכבים ולא 5.
כל הכבוד
יאללה סורי על המגילה
עידו
עידו איך ניתן להתרפא ממקור והנוצות ?
השאילה שניה איך אתה נותן את התרופה ?
השאילה שניה איך אתה נותן את התרופה ?
בשונה מהכלמידיה שהיא דווקה מחלה שניתנת לטיפול ללא בעיה, מחלת המקור והנוצות בעייתית יותר
ולא נמצא לה טיפול אשר יכול להתגבר על המחלה.
למידע נוסף על המחלה :
ביק אנד פדר-Psittacine Beak and Feather Disease
* בבקשה חברים לשים לב , חבר פתח אשכול שבו הוא מבקש ייעוץ לגבי הג'אקו ואנו הגענו למחלת המקור והנוצות, כפי
שכל חבר רוצה התייחסות מירבית באשכול שפתח ובנושא המטריד אותו כך אנחנו צריכים להקפיד שהנושא ישמר ולא
יגלוש למקומות אחרים,אני יודע שזה לעיתים קשה אך אנו נותנים אפשרות לפתוח נושא חדש לכל שאלה שעולה בראשכם אז
כדאי לעשות זאת.
ולא נמצא לה טיפול אשר יכול להתגבר על המחלה.
למידע נוסף על המחלה :
ביק אנד פדר-Psittacine Beak and Feather Disease
* בבקשה חברים לשים לב , חבר פתח אשכול שבו הוא מבקש ייעוץ לגבי הג'אקו ואנו הגענו למחלת המקור והנוצות, כפי
שכל חבר רוצה התייחסות מירבית באשכול שפתח ובנושא המטריד אותו כך אנחנו צריכים להקפיד שהנושא ישמר ולא
יגלוש למקומות אחרים,אני יודע שזה לעיתים קשה אך אנו נותנים אפשרות לפתוח נושא חדש לכל שאלה שעולה בראשכם אז
כדאי לעשות זאת.