ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה עיצוב פנים לכלוב
מנהל: מפקחים
Re: עזרה עיצוב פנים לכלוב
אמרו לנו בחחוה שקנינו , ובגלל כל ה"המלצות " שלי עלהם מאוד הדגשתי שככה אמרו . נראה לי זה גם תלוי מאיפו תוכי מגיע ולמה הוא רגיל .כי מבחינת ג'וני הוא בטוח שיפר את רמת החיים שלו . הגוזלים שלכם זה סיפור אחר כי הם גם ככה מגיעים מרמת דלוקס והיתי רק משתדל לשמור על הרמה שהיתה קודם .
Re: עזרה עיצוב פנים לכלוב
אלי זה מה שאמרו גם לי עם קוני
שצריך רק אחריי חודש שהוא מתרגל אלינו לשים לו צעצוע כי זה יפגע בהחתמה כי הוא יקשר לצעצוע או משהו כזה. (זה לא נכון)
הצעצועים צריכים להיות מעל התוכי ועם מכינים צעצועים לבד אז הם צריכים להיות מעץ טיבעי ככל האפשר ועם צבע נטול עופרת (עם יש צבע בכלל)
בצלחה ותעדכן
עידו
שצריך רק אחריי חודש שהוא מתרגל אלינו לשים לו צעצוע כי זה יפגע בהחתמה כי הוא יקשר לצעצוע או משהו כזה. (זה לא נכון)
הצעצועים צריכים להיות מעל התוכי ועם מכינים צעצועים לבד אז הם צריכים להיות מעץ טיבעי ככל האפשר ועם צבע נטול עופרת (עם יש צבע בכלל)
בצלחה ותעדכן
עידו