ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עדכון מבית הגידול - כולם תחת מטרייה אחת!
מנהל: מפקחים
Re: עדכון מבית הגידול - כולם תחת מטרייה אחת!
יפיפיים ממש כל הכבוד דיויד 

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
כן ירבו עדכונים אלו. בהצלחה בהמשך.

אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
10x כולם!
עכשיו רק נשאר לעבוד על הגמילה. זה ממש לא פשוט איתם.
עכשיו רק נשאר לעבוד על הגמילה. זה ממש לא פשוט איתם.

איזה תמונות!
והתיאורים בכלל... אולי תעשה הסבה ותהיה מפיק סרטים בנשיונל ג'אוגרפיק...
שאלה-זה שהם גדלים כולם יחד לא פוגע בנאמנותם אליך כשייגדלו? אתה הרי רוצה אותם מוחתמים,לא?
והתיאורים בכלל... אולי תעשה הסבה ותהיה מפיק סרטים בנשיונל ג'אוגרפיק...
שאלה-זה שהם גדלים כולם יחד לא פוגע בנאמנותם אליך כשייגדלו? אתה הרי רוצה אותם מוחתמים,לא?
"הדרך אל האושר היא האושר שבדרך"... בהצלחה!
rel,
בפועל חוץ מהתועלת שיש לנוכחות של תוכים אחרים לתהליך הגמילה, החיברות עצמו לא מושפע. אני מוצא שהם רבים אחד עם השני על תשומת הלב שלי. זה שהם רואים שאחד מקבל יחס והשני לא, מייצר קינאה, מייצר עוד יותר צורך לקבל תשומת לב.
כמובן שהכל תחת שליטה וזה לא "קיצוני", הם גם מאד אוהבים אחד את השני. אני מאד נהנה מהם כקבוצה. חושב שזה יותר מעניין.
בפועל חוץ מהתועלת שיש לנוכחות של תוכים אחרים לתהליך הגמילה, החיברות עצמו לא מושפע. אני מוצא שהם רבים אחד עם השני על תשומת הלב שלי. זה שהם רואים שאחד מקבל יחס והשני לא, מייצר קינאה, מייצר עוד יותר צורך לקבל תשומת לב.
כמובן שהכל תחת שליטה וזה לא "קיצוני", הם גם מאד אוהבים אחד את השני. אני מאד נהנה מהם כקבוצה. חושב שזה יותר מעניין.

בטח שזה יותר אטרקטיבי ומעניין.. רק אני חשבתי אולי זה פוגע בהתחברות והקשר שלהם אליך,אך אם אתה אומר שזה לא פוגע-סבבה.
-מה אתה אומר לגבי האכלה והחתמה של שני תוכים מסוגים שונים יחד(למשל תוכון ופרסונה)בכלוב,האכלה באותו זמן וכו'.. זה ילך?
-מה אתה אומר לגבי האכלה והחתמה של שני תוכים מסוגים שונים יחד(למשל תוכון ופרסונה)בכלוב,האכלה באותו זמן וכו'.. זה ילך?
"הדרך אל האושר היא האושר שבדרך"... בהצלחה!
rel,
בכנות, אין לי מושג. אני מניח שזה מאד תלוי בסוגי התוכים.
אם אתה מדבר על מצב שבו הגוזלים נמצאים פיזית ביחד, לא סתם החתמה במקביל, חשוב שזה יהיה אותו סוג ושהגיל שלהם גם יהיה קרוב יחסית. זה ממה שאני יודע, אני גם חדש בזה בסה"כ.
בכנות, אין לי מושג. אני מניח שזה מאד תלוי בסוגי התוכים.
אם אתה מדבר על מצב שבו הגוזלים נמצאים פיזית ביחד, לא סתם החתמה במקביל, חשוב שזה יהיה אותו סוג ושהגיל שלהם גם יהיה קרוב יחסית. זה ממה שאני יודע, אני גם חדש בזה בסה"כ.