ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
קודם כל, המון בריאות לאמא שלך, זה מה שהכי חשוב.
דבר שני, כשהייתי בן 13 עשו לי בדיקות לאלרגיה וגילו שיש לי אלרגיה חריפה לחתולים. זה היה הלם לא פשוט בשבילנו בהתחשב בכך שהיו לנו באותו זמן חתולים בבית ואני הייתי מאד קשור אליהם. הבית המתמלא בסיפורים שונים לגבי אנשים שגילו אלרגיה לחיות שלהם ונאלצו להיפרד מהם. אני, לא הסכמתי.
הייתי סופר חולה מזה באותו זמן וההורים לא עפו על הרעיון אבל ההסכן היה דומה לזה שמדגבש אצלך. לשמור מרחק ולנקות. כך יצא, שדווקא מי שהכי אהב אותם בבית היה צריך להימנע מלבוא איתם במגע. שלוש ארבע דקות של משחק איתם וכולי הייתי מתנפח, נזלת, עיניים אדומות, התגרדויות. זה היה נוראי. אבל שם זה התחיל, מה-3-4 דקות האלה כל פעם.
היום אני גר ביחידה נפרדת עם שלושה חתולים, שניים מהם ישנים איתי באותו חדר. אין לי זכר לאלרגיה ובואי נגיד שעם כל הפרווה וההתעסקות איתם כל הזמן אם הייתה אלרגיה, הייתי מת ממזמן. שלא נדבר על זה שכשהיו המלטות היו גם לפעמים שבע חתולים איתי בחדר.
אלרגיה היא לא מצב תמידי ואפשר להתמודד איתה. קודם כל, שאמא שלך תשמור מרחק. דבר שני, את תנקי יותרו דבר שלישי, שהיא תתחיל לקחת כדורים. בכדורים נגד האלרגיה שהיא יכולה לקבל יש מינונים נמוכים של החומר שגורם לה לבעיות. עם הזמן הגוף מתרגל אליו (כמו שהיה אצלי באופן טבעי) ובסופו של דבר האלרגיה נעלמת.
ואי נטלי זה כ"כ מצער אחרי שנתיים ..
עד עכשיו שנתיים לא היה לה כלום ?
והיום יש פתרונות לאלרגיות לאבק.. כדורים ואני שמעתי ממישהי שאפילו לוקחת זריקות אחת ל.. לאלרגיות שלה לאבק..
יש הרבה פתרונות, במצב הכי "גרוע" היא תיהיה במרפסת ואולי באמת יקרה נס והיא תתרגל אליהם כמו שהוא אמר .
גם אני לא הייתי מסכימה ישר למסור .. קודם כל תנסי כל מיני פתרונות בהצלחה!
תודה רבה לכולם.
דיויד אני לא בטוחה שזה יעבור לה אמא שלי לא כל כך צעירה.. יכול להיות שבגלל שלך זה בא בגיל צעיר זה התרפא לא יודעת איך זה אצל מבוגרים.
לגבי כדורים אמא שלי הייתה נוטלת הרבה כדורים.. לא משנה למה.. כיום, אחרי דיאטה ושמירה היא ירדה גם בכמות הכדורים היא לא מוכנה להוסיף לרשימה גם כדור נגד אלרגיה אפילו שהיא אוהבת את התוכים ובמיוחד את אייס ואפילו שהיא יודעת שאני אוהבת אותם. ואת האמת היא די צודקת, אי אפשר לחיות כל הזמן על כדורים זה גם הורס את הכבד.
אני מאוד מקווה שהכל יבוא על פתרונו בשלום.
תודה לכם
מאוד מבאס, אבל מחזיקה לך אצבעות שהכל יסתדר
אלרגיה יכולה לבוא פתאום וללכת זה לא מחייב להוולד ולמות עם האלרגיה
נקווה שיעבור לאמא
ובלי שום קשר לגיל, כדורים שמרגיעים אלרגים לא תלויים בגיל.
תסתכלי על זה כמו אקמול , יש קשר לגיל?