ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איך להעשיר את האוכל של התוכים?
מנהל: מפקחים
Re: איך להעשיר את האוכל של התוכים?
אוקיי תודה רבה!
תפריט מומלץ לתוכים קטנים.
1. תערובת איכותית, בלי להתקמצן על מחיר, דבר איתי באישי אני יתן לך מקום שתקנה ממנו, בלי עין הרע האוכל נאכל מעט במלואו. ( עשיר מאודדדדד !! )
2. ירוקת ופירות, מעט פרי הרבה ירק, מומלץ לתת במהלךף השנה ירק ירוק,
המומלצים הם : סלק, קלח תירס, קולרבי, מלפפון, גזר, גמבה ( כול הצבעים ).
תתן 3 פעמים בשבוע ירק, פעם אחת פרי, שיצא ככה 4/7 מימי השבוע אתה נות ירקות ופירות שזה מצויין.
3. מזון ביצים/ ביצה קשה, תקנה מזון ביצים, כמה כבר עולה קילו? 30 שקל..
תתן את זה בכלי נפרד בכלוב שיהיה קבוע, ככה לפחות אני עושה.
או שתתן ביצה קשה , קח ביצה, שים אותה במים 20 דק', ושים על האש, חכה שהיא תיהיה קשה, תרסק אותה/ תחתוך אותה לחצי, תן פעם בשבוע מנה של ביצה שלמה ( תפרק אותה לרבע אפילו ותן פעם ביום ), להוציא אחרי 3 שעות מקס' בקיץ !!!
זה היתרון בין מזון ביצים לבין ביצה קשה.
4. מזון חרקים, אני נותן את זה לפחות, בריא מאוד 40 אחוז חלבון שזה מטורף.
5. סבידות בכלוב, אל תקנה את כול הקישקושים של האבני גירף תתן דברים מהטבע, סבידות זה למשל עצם דינון שהתיבש, הוא מהטבע, הוא בדיוק במחיר של אבן גיר.
עכשיו תשאל מה רע באבן גיר? יש באבן גיר כול מיני שטויות שדוחפים לשם מו גבס, שזה רק מנפח אותו ומזיק.
6. סבלנות, לא לפתוח את התא לעיתים תכפות, לא לעבור שם איזה 8 פעמים ביום.
אחרי כול זה , אם יש לך כלוב גדול וכימיה בין בני הזוג תא הטלה מתאים,וגיל מומלץ לריבוי. הבטחה שלי ביצים תקבל אחרי 3-4 חודשים.
בהצלחה!
1. תערובת איכותית, בלי להתקמצן על מחיר, דבר איתי באישי אני יתן לך מקום שתקנה ממנו, בלי עין הרע האוכל נאכל מעט במלואו. ( עשיר מאודדדדד !! )
2. ירוקת ופירות, מעט פרי הרבה ירק, מומלץ לתת במהלךף השנה ירק ירוק,
המומלצים הם : סלק, קלח תירס, קולרבי, מלפפון, גזר, גמבה ( כול הצבעים ).
תתן 3 פעמים בשבוע ירק, פעם אחת פרי, שיצא ככה 4/7 מימי השבוע אתה נות ירקות ופירות שזה מצויין.
3. מזון ביצים/ ביצה קשה, תקנה מזון ביצים, כמה כבר עולה קילו? 30 שקל..
תתן את זה בכלי נפרד בכלוב שיהיה קבוע, ככה לפחות אני עושה.
או שתתן ביצה קשה , קח ביצה, שים אותה במים 20 דק', ושים על האש, חכה שהיא תיהיה קשה, תרסק אותה/ תחתוך אותה לחצי, תן פעם בשבוע מנה של ביצה שלמה ( תפרק אותה לרבע אפילו ותן פעם ביום ), להוציא אחרי 3 שעות מקס' בקיץ !!!
זה היתרון בין מזון ביצים לבין ביצה קשה.
4. מזון חרקים, אני נותן את זה לפחות, בריא מאוד 40 אחוז חלבון שזה מטורף.
5. סבידות בכלוב, אל תקנה את כול הקישקושים של האבני גירף תתן דברים מהטבע, סבידות זה למשל עצם דינון שהתיבש, הוא מהטבע, הוא בדיוק במחיר של אבן גיר.
עכשיו תשאל מה רע באבן גיר? יש באבן גיר כול מיני שטויות שדוחפים לשם מו גבס, שזה רק מנפח אותו ומזיק.
6. סבלנות, לא לפתוח את התא לעיתים תכפות, לא לעבור שם איזה 8 פעמים ביום.
אחרי כול זה , אם יש לך כלוב גדול וכימיה בין בני הזוג תא הטלה מתאים,וגיל מומלץ לריבוי. הבטחה שלי ביצים תקבל אחרי 3-4 חודשים.
בהצלחה!
וואי ניב איזו תגובה מושקעת!תודה ר-ב-ה!!
אני שם להם את הפירות וירקות על הדוחן..לא בכלי במיוחד בשביל זה,זה משנה משהו?הם פשוט מחסלים את הפירות מהר...
תודה!!
אני שם להם את הפירות וירקות על הדוחן..לא בכלי במיוחד בשביל זה,זה משנה משהו?הם פשוט מחסלים את הפירות מהר...
תודה!!