ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה שאיני מוצא עליה תשובה
מנהל: מפקחים
- vnbvk
- בקיעה

- אזור מכירה: ירושלים
- שם פרטי:: אסף
- איש קשר:
Re: שאלה שאיני מוצא עליה תשובה
אני לא חושב שזה משנה אם אחר משתמש בתמונה שלך זה או שהוא עצלן או שהוא רוצה להראות תמונה של תוכי יפה אך הוא צריך לציין שהתמונה להמחשה בלבד, אך אם זה מפריע לך אתה יכול לתבוע את אותו אדם על שימוש ללא רשות בתמונה שלך .
אלי גם לי היא מקרה כזה בעבר ושלחתי ליד 2 הודעה והם טיפלו באותו אחד הורידו לו את המודעה
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
[quote="2601";p="60853"]עוזי אחי זאת לא ניראה לי עבירה כי זה ידוע כל תמונה שאתה מעלה לאינטרנת יש רשות לכל אדם שהיא נגישה לו לעשות בה כרצונו כמו שעורכים אנשים ועושים אותם בעירום
[/quote]
זה מה שנראה לך, אבל זה ממש לא כך.
זה שזה באינטרנט לא עושה את זה לשונה. להפך, חוק הגנת הזכויות יוצרים באינטרנט נוקשה הרבה יותר כיוון שלאנשים יותר
קל לבצע הפרות ונזקים לבעלי זכויות היוצרים. חוק זכויות היוצרים \ דיני אינטרנט אומר במפורש, כל העתקה מהאינטרנט
ללא אישור בכתב ומראש מבעל זכויות היוצרים מאפשרת תביעה וקבלה ודאית של קנס בין 10 אלף ל-20 אלף ללא הוכחת נזק.
כך שאם תעלה איזה ציור או כל דבר אחר "חסר משמעות" ויעשו בו שימוש במקום אחר זוהי עילה לתביעה שבה ללא ספק תנצח
ותקבל פיצוי.
בגוגל לדוגמא אם תבצע חיפוש תמונות תראה שמזהירים אותך כי יתכן ולתמונה זכויות יוצרים.
אני לא אומר שכל תמונה וכל שימוש צריך לרוץ ולתבוע, אבל כמו במקרה הנ"ל שלוקחים תמונה לשם קידום מכירות על חשבון אחרים
הינה, חוצפה, גנבה, מרמה.
בכל מקרה, במקרה הנ"ל המודעה הוסרה. למרות שמנסיוני עם יד2 הם לא ממש מתייחסים לכל פניה.
[/quote]
זה מה שנראה לך, אבל זה ממש לא כך.
זה שזה באינטרנט לא עושה את זה לשונה. להפך, חוק הגנת הזכויות יוצרים באינטרנט נוקשה הרבה יותר כיוון שלאנשים יותר
קל לבצע הפרות ונזקים לבעלי זכויות היוצרים. חוק זכויות היוצרים \ דיני אינטרנט אומר במפורש, כל העתקה מהאינטרנט
ללא אישור בכתב ומראש מבעל זכויות היוצרים מאפשרת תביעה וקבלה ודאית של קנס בין 10 אלף ל-20 אלף ללא הוכחת נזק.
כך שאם תעלה איזה ציור או כל דבר אחר "חסר משמעות" ויעשו בו שימוש במקום אחר זוהי עילה לתביעה שבה ללא ספק תנצח
ותקבל פיצוי.
בגוגל לדוגמא אם תבצע חיפוש תמונות תראה שמזהירים אותך כי יתכן ולתמונה זכויות יוצרים.
חוק זכות יוצרים, 1911, מאפשר לכל שופט בישראל לפצות אדם אשר הפרו את זכותו בפיצוי סטטוטורי של 10,000-20,000
לכל הפרה. פיצוי סטטוטורי נקבע כאשר התובע אשר זכויותיו הופרו לא יכול להוכיח מהו הנזק שנגרם לו כתוצאה מהפרת זכות
היוצרים. כאמור, במקרה כזה, הפיצוי הוא כ - 10,000-20,000 לכל הפרה שבוצעה.
אני לא אומר שכל תמונה וכל שימוש צריך לרוץ ולתבוע, אבל כמו במקרה הנ"ל שלוקחים תמונה לשם קידום מכירות על חשבון אחרים
הינה, חוצפה, גנבה, מרמה.
בכל מקרה, במקרה הנ"ל המודעה הוסרה. למרות שמנסיוני עם יד2 הם לא ממש מתייחסים לכל פניה.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
עוזי לפניה שלי הם התייחסו יכול להיות שלא היא להם עומס על האתר של בקשות
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
זה לא מצדיק את זה. מבחינת החוק כשפונים אלייך בנוגע להפרת זכויות יוצרים הינך חייב לטפל בכך במיידי..
אני לא מצפה שיבדקו כל דבר ברגע נתון, זה נורא קשה לנהל אתר ולבדוק כל תמונה ובכלל כל תוכן, אבל בהחלט
בפניה צריך לטפל. לדוגמא, באתרינו קיבלנו מאמר מחבר קהילה. המאמר פורסם ולאחר יותר משנה קיבלתי פניה
מאדם שהוכיח כי המאמר שלו.. באותו רגע טיפלתי בנושא לפי בקשת בעל הזכויות.
אני לא מצפה שיבדקו כל דבר ברגע נתון, זה נורא קשה לנהל אתר ולבדוק כל תמונה ובכלל כל תוכן, אבל בהחלט
בפניה צריך לטפל. לדוגמא, באתרינו קיבלנו מאמר מחבר קהילה. המאמר פורסם ולאחר יותר משנה קיבלתי פניה
מאדם שהוכיח כי המאמר שלו.. באותו רגע טיפלתי בנושא לפי בקשת בעל הזכויות.
UziDesign
UziDesign
צודק ב 100%
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
- מתניה שניידר
- בקיעה

"אני לא חושב שזה משנה אם אחר משתמש בתמונה שלך זה או שהוא עצלן או שהוא רוצה להראות תמונה של תוכי יפה אך הוא צריך לציין שהתמונה להמחשה בלבד, אך אם זה מפריע לך אתה יכול לתבוע את אותו אדם על שימוש ללא רשות בתמונה שלך ."
צודק אני איתך!!
צודק אני איתך!!
תן חיוך הכל לטובה!!!!!!!!!!!!!!

- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
כתבה בנושא, לכל אלו שחושבים שניתן לקחת כל דבר ברגע שזה באינטרנט:
http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3089811,00.html
http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3089811,00.html
UziDesign
UziDesign
אתה באמת צריך לקחת את זה כמחמאה..
הם בטח נכנסו לגוגל כתבו גאקו ומצאו תמונה שלך ושל אחרים ואמרו ששלך הכי יפה..
זה אנשים שהם עצלנים מידי לצלם..נכנסים לגוגל ומוצאים תמונה יפה ובמקרה הזה זה שלך..
או באמת לכתוב למטה בקטן את השם שלך או שיהיו חייבים לרשום התמונה להמחשה בלבד
הם בטח נכנסו לגוגל כתבו גאקו ומצאו תמונה שלך ושל אחרים ואמרו ששלך הכי יפה..
זה אנשים שהם עצלנים מידי לצלם..נכנסים לגוגל ומוצאים תמונה יפה ובמקרה הזה זה שלך..
או באמת לכתוב למטה בקטן את השם שלך או שיהיו חייבים לרשום התמונה להמחשה בלבד
מה שמפריע לי בכל הסיפור זה שאנשים מציגים תמונה של בעל חיים שאינו ברשותם,לאנשים יש חוצפה ואומץ להעלות תמונה
שאינה שייכת להם ודרכה למכור גוזל אחר.נכון,יתכן שאין הבדלים גדולים אבל בכל זאת אתה מרמה את הקונה.
אני בעצמי לא משתמש בתמונות ישנות של גוזלים קודמים שצילמתי מאחר ואין הם הגוזלים שנמצאים ברשותי,אני נוהג לצלם
את הגוזלים שברשותי מחדש ולהעלות תמונות עדכניות.
לי זה נראה כגניבת דעת ורמאות להציג במודעת מכירה בעל חיים שונה ממה שאתה באמת מוכר.
שאינה שייכת להם ודרכה למכור גוזל אחר.נכון,יתכן שאין הבדלים גדולים אבל בכל זאת אתה מרמה את הקונה.
אני בעצמי לא משתמש בתמונות ישנות של גוזלים קודמים שצילמתי מאחר ואין הם הגוזלים שנמצאים ברשותי,אני נוהג לצלם
את הגוזלים שברשותי מחדש ולהעלות תמונות עדכניות.
לי זה נראה כגניבת דעת ורמאות להציג במודעת מכירה בעל חיים שונה ממה שאתה באמת מוכר.