ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

כלמידיה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

עופר
בקיעה
בקיעה

Re: כלמידיה

שליחה על ידי עופר »

מי הוטרינר והאם הוא מתמחה בתוכים?
עופר
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

ומי אמר לך שהזפק ריק?בשעות אחר הצהריים עד הערב התוכי אולי אוכל תערובת?
אגב לשלשת ירוקה יכולה גם להעיד על חוסר במזון.
jazz
ביצה
ביצה

שליחה על ידי jazz »

אני לא משתמש בתערובת בכלל.
כופתיות יש בכלוב כל הזמן, אחר הצהריים - בערך בשעה 1400 התוכי מקבל השרייה (אפונה, שעועית, חומוס, סויה), בערב אני מוציא את שאריות ההשריה כדי שיאכל כופתיות... בערך ב 2030 אני מכניס לכלוב מעט בננה, ענבים, תפוח וירקות באופן אקראי - פלפל ירוק/אדום וכו'.
לבי הווטרינר - הוא כן מתמחה בתוכים והוא מוכר, מאחר ואמרתי שאני לא ממש מרוצה ממנו או סומך עליו אז לא אפרט את שמו נכון לעכשיו... אולי באמת חוץ מכלמידיה אין לתוכי כלום... ואם בכל זאת יתברר שיש לו משהו והווטרינר התעלם אפרט על חוסר המקצועיות בכל מקום אפשרי.

תודה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

לפי כמות המזון המגוונת ביום יום האם הוא ניזון מכופתיות?האם אתה בטוח שהכופתיות מהוות כ 70-75% מהתזונה ?
התוכי יאכל את הדברים שהוא אוהב קודם וישבע מהם ויכול בהחלט לוותר על הכופיות או לאכול אחוז קטן מהם.
שווה בדיקה.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”