ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכי חדש
מנהל: מפקחים
Re: תוכי חדש
אתה שואל שאלה ומנסה לשכנע שלא כך הדבר,התשובות הניתנות כאן הן על סמך ניסיון או אישי או על סמך נסיונם של חברים
ובמיוחד על סמך קריאת מאמרים שונים.
רמת הרעש של בעלי הכנף מסווגת על פי משפחות כשביניהם ישנם רועשים יותר ורועשים פחות וכמו שעופר ציין ישנם ביניהם פריטים היוצאים מן הכלל,לומר שקוואקר הוא תוכי שקט זוהי הטעייה ויתכן מתוך אינטרס כזה או אחר.
אם תעמיד את הקוואקר מול הקקדו אז כמובן שהקוואקר לא יחשב לרועש ולכן השאלה גם מהי הסיבולת שלך ושל הסובבים אותך לרעש.
ישנם מגדלים שצרחות של ארה עבורם זה כמו סימפוניה של בטהובן ואחרים שתוכון יוציא אותם מדעתם.
אני מכיר מגדלים שסיפרו לי שאמרו להם שהקקדו שלהם מ"סוג שלא צורח" ואכן הוא היה שקט מאוד בחודשים הראשונים,לאחר מכן הם לא ידעו מה לעשות עם עצמם ועם התוכי.
לסיכום,שאלת שאלה קיבלת תשובה,אתה יכול לקבל או לא וההחלטה כמובן בידיך,אבל אין טעם להתווכח ולנסות לשכנע אותנו.
ובמיוחד על סמך קריאת מאמרים שונים.
רמת הרעש של בעלי הכנף מסווגת על פי משפחות כשביניהם ישנם רועשים יותר ורועשים פחות וכמו שעופר ציין ישנם ביניהם פריטים היוצאים מן הכלל,לומר שקוואקר הוא תוכי שקט זוהי הטעייה ויתכן מתוך אינטרס כזה או אחר.
אם תעמיד את הקוואקר מול הקקדו אז כמובן שהקוואקר לא יחשב לרועש ולכן השאלה גם מהי הסיבולת שלך ושל הסובבים אותך לרעש.
ישנם מגדלים שצרחות של ארה עבורם זה כמו סימפוניה של בטהובן ואחרים שתוכון יוציא אותם מדעתם.
אני מכיר מגדלים שסיפרו לי שאמרו להם שהקקדו שלהם מ"סוג שלא צורח" ואכן הוא היה שקט מאוד בחודשים הראשונים,לאחר מכן הם לא ידעו מה לעשות עם עצמם ועם התוכי.
לסיכום,שאלת שאלה קיבלת תשובה,אתה יכול לקבל או לא וההחלטה כמובן בידיך,אבל אין טעם להתווכח ולנסות לשכנע אותנו.
כל תוכי שקט למשל בו ניקח ארה הכי צווחנית בעולם ונשים אותה בחדר סגור היא תצרח ממש לא
אני יכול להגיד לך שקוואקר מרעיש מאוד כשיש בקרבתו אנשים וכשהוא רוצה תשומת לב אם תעסיק אותו שעות אז הוא לא יצעק כל דקה בכל מקרה אתה מוזמן להיכנס ליוטיוב ולראות
http://www.youtube.com/watch?v=r29svcxaD3U
תתחיל לראות מה2 דקות
אני יכול להגיד לך שקוואקר מרעיש מאוד כשיש בקרבתו אנשים וכשהוא רוצה תשומת לב אם תעסיק אותו שעות אז הוא לא יצעק כל דקה בכל מקרה אתה מוזמן להיכנס ליוטיוב ולראות
http://www.youtube.com/watch?v=r29svcxaD3U
תתחיל לראות מה2 דקות
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
מניסיון שלי קואקר רועש היב לי קואקר שבאמת היה רועז יותר מדררה ומאלכסנדרין חשבו שיש לי נגרייה בבית מהרעש שלו
אז מישאמר לך שהוא שקטלא צודק

אז מישאמר לך שהוא שקטלא צודק

אני לא גידלתי אף פעם קוואקר למרות שרציתי מאוד אבל הלכתי על משהו גדול יותר בסוף ולדוד שלי היה קווקאר והוא מכר אותו בעקבות שהוא עשה המון רעש לפי דעתי זה אחלה תוכי מצחיק שאוהב פינוקים חח וגם שומר התוכי של דוד שלי רק מישהו היה עובר לידו היה עף לתקוף אותו אם זה היה מישהו שהוא לא מכיר אוהב הרבה צומת לב
לא כל התוכים מרעישים תלוי גם באיזה סביבה הוא נמצא רועשת או שקטה וגם עם הם עושים אז זה לא כל היום...
לא כל התוכים מרעישים תלוי גם באיזה סביבה הוא נמצא רועשת או שקטה וגם עם הם עושים אז זה לא כל היום...

BEN,
קוואקר - ל-א!
ואני כן מדבר מניסיון אבל לא רק שלי, אלא של אחרים רבים ומרובים. מדובר בתוכי שהרעש שלו בלתי נסבל.
גם מבחינת אופי ובלי לפרט יותר מדי - גרין צ'יק פי כמה וכמה הרבה יותר מוצלח. חבל על הדיון בכלל.
קוואקר - ל-א!
ואני כן מדבר מניסיון אבל לא רק שלי, אלא של אחרים רבים ומרובים. מדובר בתוכי שהרעש שלו בלתי נסבל.
גם מבחינת אופי ובלי לפרט יותר מדי - גרין צ'יק פי כמה וכמה הרבה יותר מוצלח. חבל על הדיון בכלל.

נראה שכדי למנוע מבן לחוות רעש פסלנו את התוכי לגמרי,לא צריך להגזים ,התוכי רועש אומנם אך בהשוואה לתוכים אחרים זה לא סוף העולם.עובדה שמגדלים את התוכי וגם נהנים ממנו,לקוואקר גם מעלות משלו והוא חביב ופעיל,בסך הכל כל תוכי ישמיע את קולו במהלך היום ,צריך פשוט טרם קנייה לדעת את מידת הרעש ולא פחות חשוב את סוג הרעש ולהיות מוכנים לכך.
אלי, אני מעדיף לברר לפני כן ולא להיצטרך להחזיר אותו לאחר שנקשרתי אליו,
לא יצא לי לגדל תוכים מעבר לקוקטיילים ולכן אינני יודע עד כמה אני סביל לרעש .
תודה כולם
לא יצא לי לגדל תוכים מעבר לקוקטיילים ולכן אינני יודע עד כמה אני סביל לרעש .
תודה כולם