אני יכול להוסיף ולומר שלכל תוכי יש אופי שונה וקצב התפתחות משלו, כלומר גם אם נשקיע את אותה כמות תשומת לב ודיבור אל התוכי עדיין יהיו כאלה שידברו מאוחר יותר , אין ספק שיש להשקיע ככל שניתן ולדבר אל התוכי , ישנם שחושבים שהתוכי מסתפק בקולות רקע בלבד וזוהי טעות, יש לדבר אל התוכי, יש לעשות זאת מולו ללא הפרעות ולראות שהוא מקשיב, בדרך כלל אפשר לראות שהוא ממש מתמקד בנו ובקולות, זהו סוג של תקשורת בינכם לבין התוכי והקליטה תהיה הרבה יותר גדולה.
ישנם גוזלים שידברו כבר בגיל שלושה חודשים שזה ממש מוקדם ואחרים בשלבים מאוחרים יותר 8 חודשים ויותר.
כמו שאמרו לפני , צריך סבלנות והשאר בדרך כלל מגיע בשלב מסוים.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כמה שאלות בנושא הגקו
מנהל: מפקחים
Re: כמה שאלות בנושא הגקו
תודה רבה אלי...אני משתדל לדבר אליו כמה שאני יכול ואתה צודק הוא מסתכל עליי ופתאום נכנס כזה לשוק זה נירא שהוא מקשיב ליי...
ורציתי לדעת עם זה בסדר שלא יוצא לי להאכיל אותה הרבה מהיד? הוא עלול להתקלקל?
ורציתי לדעת עם זה בסדר שלא יוצא לי להאכיל אותה הרבה מהיד? הוא עלול להתקלקל?
לא, אתה לא חייב להאכילו מהיד בצורה תכופה, ההאכלה יכולה להיעשות מידי פעם ובמיוחד כשמדובר בצ'ופר, מעבר להאכלה ישנם עוד
דברים שיכולים לקרב את התוכי אלינו, כפי שציינתי לדבר אליו , לשחק עימו עם צעצועים שונים, להביע אהבה וחיבה, אם אתה משבח את התוכי
עשה זאת בהתלהבות ושימחה, התוכים מאוד אוהבים לשמוע ולראות אותנו מתלהבים ממעשיהם.
דברים שיכולים לקרב את התוכי אלינו, כפי שציינתי לדבר אליו , לשחק עימו עם צעצועים שונים, להביע אהבה וחיבה, אם אתה משבח את התוכי
עשה זאת בהתלהבות ושימחה, התוכים מאוד אוהבים לשמוע ולראות אותנו מתלהבים ממעשיהם.
אוקי אני יעשה זאת תדוה אלי....
היום קניתי לו מקל שיוף הוא מפחד מיזה ונמנע מלהתקרב למקל איך אני יכול להרגיל אותו לעלות עליו ולהתחיל לשחק עם זה?
היום קניתי לו מקל שיוף הוא מפחד מיזה ונמנע מלהתקרב למקל איך אני יכול להרגיל אותו לעלות עליו ולהתחיל לשחק עם זה?
אין ספק שהוא יתרגל, תן לו את הזמן, מקם אותו במקום יחסית גבוה בכלוב .
כן ככה עשיתי תודה אלי