ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עין לבנה? יש כזה דבר?
מנהל: מפקחים
Re: עין לבנה? יש כזה דבר?
אני מצרף 2 תמונות נוספות שפורסמו, האמת שלי נראה שהם עדיין גוזלים כי חסר להם ניצוי מתחת למקור, ככה אני מקווה לפחות..

לא יכול להגיד לך בן כמה הוא במדוייק אבל נראה שמדובר בגוזל 3-4 חודשים, כמובן שזו דעתי ואל תסתמך עליה בלבד, אני מאמין שאם תראה אותו מקרוב תוכל לדעת בערך באיזה גיל מדובר.
לגבי מחיר, מאחר והקוניור לא נפוץ הבעלים יכול לנקוב בכל סכום ולעיתים גבוה מהמקובל, מצד שני יש שירתעו דווקה בגלל הסיבה שהתוכי לא נפוץ/מוכר. בסך הכל הקוניור המדובר בעיני לא יפה יותר מהגרין צ'יק או מהרבה קניורים אחרים כך שמה שמייחד אותו שאין הרבה כאלה (לי זה לא עושה את זה) וזהו.
כמובן שהשיקול שלך ואם התוכי מוצא חן בעיניך ודווקה אתה רוצה אותו אז תשלם יותר. אני לא יודע מה המחיר המבוקש אבל אני חושב שמחיר של 900- 1000 ש"ח סביר אם התוכי מוחתם בצורה טובה.
אגב הוא גדול יותר מהקוניור שמש ב- 3 ס"מ.
לגבי מחיר, מאחר והקוניור לא נפוץ הבעלים יכול לנקוב בכל סכום ולעיתים גבוה מהמקובל, מצד שני יש שירתעו דווקה בגלל הסיבה שהתוכי לא נפוץ/מוכר. בסך הכל הקוניור המדובר בעיני לא יפה יותר מהגרין צ'יק או מהרבה קניורים אחרים כך שמה שמייחד אותו שאין הרבה כאלה (לי זה לא עושה את זה) וזהו.
כמובן שהשיקול שלך ואם התוכי מוצא חן בעיניך ודווקה אתה רוצה אותו אז תשלם יותר. אני לא יודע מה המחיר המבוקש אבל אני חושב שמחיר של 900- 1000 ש"ח סביר אם התוכי מוחתם בצורה טובה.
אגב הוא גדול יותר מהקוניור שמש ב- 3 ס"מ.
אלי תודה, האמת שזה פחות או יותר מה שחשבתי, השאלה אם אפשר ל"הרגיל" אותו בגיל כזה אליי למרות שהוחתם ע"י מישהו אחר?

בוודאי, זה שהתוכי הוחתם על ידי מישהו אחר ולא על ידך לא אומר כלום, אם התוכי הוחתם כשורה הוא יתנהג אליך מהר מאוד כאילו אתה החתמת אותו.
אלי תודה,
שאלה נוספת, האם אתה ממליץ לקנות את הקוניור הזה או סנגל?
לפי ההיכרות שלך איתם.כי רציתי בהתחלה ננדיה אבל אני לא מוצא בשום מקום...
שאלה נוספת, האם אתה ממליץ לקנות את הקוניור הזה או סנגל?
לפי ההיכרות שלך איתם.כי רציתי בהתחלה ננדיה אבל אני לא מוצא בשום מקום...

גבר עצה שלי לך על הסנגל בלי לחשוב אפילו
הם נראים כגוזלים עדיין
הם נראים כגוזלים עדיין
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
סנגל תוכי אדיש קצת כמו רוב האפריקאים -
קוניור תוכי פעיל מאוד כמו כל הקוניורים -
השאלה מה אתה מעדיף פעיל - אדיש = אני אישית מעדיף תוכי פעיל ותעלולן ,

קוניור תוכי פעיל מאוד כמו כל הקוניורים -
השאלה מה אתה מעדיף פעיל - אדיש = אני אישית מעדיף תוכי פעיל ותעלולן ,

אכן אליאב צודק, האופי שלהם שונה ולכל תוכי יש יתרונות וחסרונות , השאלה מה מתאים לך באופן אישי.
אני אוהב את הסנגלים ובעיני הם תוכים מעולים למשפחה , אבל במקביל אני לא שולל את הקניורים והם בהחלט יכולים להתאים
למשפחה שאין לה בעייה עם רעש ופעילות.
אני אוהב את הסנגלים ובעיני הם תוכים מעולים למשפחה , אבל במקביל אני לא שולל את הקניורים והם בהחלט יכולים להתאים
למשפחה שאין לה בעייה עם רעש ופעילות.
סליחה שאני מקפיץ אבל חבר שלי גם מתלבט האם לקנות את התוכי הזה,יש לו יכולת דיבור טובה?
אלי, קראתי את מה שאמרת אבל אשמח לעוד תגובות.
אלי, קראתי את מה שאמרת אבל אשמח לעוד תגובות.
סליחה,אני לא יכול לערוך את ההודעה למעלה,לא התכוונתי לחבר שלי התכוונתי עליי.