ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

איך עושים להקה של קוקטלים?

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: איך עושים להקה של קוקטלים?

שליחה על ידי eli_lea »

כתבתי לך שזה לא מומלץ, מה זה מותר? אף אחד לא יאסור עליך לעשות זאת אבל זה לא מומלץ, אם אתה יכול למנוע זאת בוודאי שעדיף
למנוע ולא להסתכן בקבלת גוזלים שיתכן שלא יראו עליהם פגמים גנטים חיצוניים אך יהיו פחות חסינים למחלות למשל .
סמל אישי של משתמש
TotSli
גוזל
גוזל
אזור מכירה: דרום
שם פרטי:: אשר

שליחה על ידי TotSli »

מה יכול להיות הבעיות בדרך כלל תגיד כמה דברים שיכולים לצאת מוזרים
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

זה יכול להיות ממוות בביצה כלומר חוסר התפתחות של הגוזל בביצה ולהמשיך למוות פתאומי בגיל יום עד שבועים , יכול להוליד פגמים כמו עיוותים בגפיים ובמקור, מצב של חוסר ראייה, מצב שבו מערכת החיסון חלשה עד כדי שהתוכי נדבק במחלות ולא מתגבר עליהן.
ניצוי גרוע או חוסר ניצוי וכו'.
סמל אישי של משתמש
TotSli
גוזל
גוזל
אזור מכירה: דרום
שם פרטי:: אשר

שליחה על ידי TotSli »

אין לי אומץ לעשות דבר כזה לתוכי כי שמע מי שעושה את זה הוא רשע הוא גורם לתוכי לבוא לעולם ולסבול בצורות לא עלינו מבין מזל שלמדתי את זה לך תדא יכול להיות שהייתי טועה ועושה את זה וואי איך הייתי בוכה תודההה יגבר חסכתה לי עצבות!
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”