ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכי עצבני מאוד לאחר שהתחיל להכנס לתא הטלה
מנהל: מפקחים
Re: תוכי עצבני מאוד לאחר שהתחיל להכנס לתא הטלה
הם אכן מצטופפים סביב הגדול ביותר 
בדקתי את הזפק היום אחרי שעתיים והזפק ריק. האם עלי לתת להם לאכול עכשיו או לחכות לזמן האכלה?
מדוע הוא מתרוקן יותר מהר?
ואני מאכיל 10% מהמשקל. ביחס של 2:1.
האם לשרב יש קשר לזה?
מדוע הוא מתרוקן יותר מהר?
ואני מאכיל 10% מהמשקל. ביחס של 2:1.
האם לשרב יש קשר לזה?
בכל אופן מדובר על השניים הגדולים, נתתי להם לאכול.
אתה יכול לחכות לזמני ההאכלה. זה לא רע שהזפק מתרוקן ונשאר ריק מידי פעם לכמה שעות, עדיין לתוכי אוכל שזורם במערכת העיכול כולה.
פיזרתי להם כופתיות וזרעים ו2 משחקים איתם אבל קשה להם לפצח את זה ולרסק את הכופתיות.
השלישי דווקא אוהב מלפפון אבל הוא תופס ומנסה לינוק אותו
חחחחח
בכל אופן האם יש מדריך לגמילה? מה עושים איך יודעים שהם אוכלים\שותים.... אני מאמין שעדין עוד מוקדם אבל הזמן רץ והם גדלים.
כל היום בכלוב משחקים עם הכנפיים שלהם.
וכמו כן העמידה שלהם על אצבע ממש לא טובה... זה בא עם הגיל?
השלישי דווקא אוהב מלפפון אבל הוא תופס ומנסה לינוק אותו
בכל אופן האם יש מדריך לגמילה? מה עושים איך יודעים שהם אוכלים\שותים.... אני מאמין שעדין עוד מוקדם אבל הזמן רץ והם גדלים.
כל היום בכלוב משחקים עם הכנפיים שלהם.
וכמו כן העמידה שלהם על אצבע ממש לא טובה... זה בא עם הגיל?
אתה נותן כרגע 3 ארוחות?
ראשית תתמקד יותר במתן כופתיות כדי שיתרגלו לאכול אותן. אפשר לשבור מעט לפורר כדי להקל עליהם אבל בגדול אין להם בעייה
לאכול את הכופתיות. הכופתיות קטנות ונוחות לקוקטילים.
נסה להאכיל אותם מהיד. אם אתה מוציא אותם לשחק על מגבת או משהו בסיגנון אתה יכול לפזר להם על המגבת.
הגמילה מתחילה כשהתוכים מתחילים לנשנש כופתיות/ זרעים.
כשאתה רואה כמה פעמים שהם אוכלים אתה מתחיל לההוריד את המינון של ארוחת הצהריים בהדרגה עד להפסקתה.
במקביל תעקוב ותראה שהתוכים מתעסקים במזון ואוכלים, כשאתה בטוח בכך תתחיל להוריד את המינון של ארוחת הבוקר.
גם כאן עושים זאת בהדרגה. את הארוחה האחרונה אתה נותן עד אשר התוכי כבר לא כל כך רוצה לאכול מהמזרק
ובמקביל הוא אוכל באופן עצמאי.
ראשית תתמקד יותר במתן כופתיות כדי שיתרגלו לאכול אותן. אפשר לשבור מעט לפורר כדי להקל עליהם אבל בגדול אין להם בעייה
לאכול את הכופתיות. הכופתיות קטנות ונוחות לקוקטילים.
נסה להאכיל אותם מהיד. אם אתה מוציא אותם לשחק על מגבת או משהו בסיגנון אתה יכול לפזר להם על המגבת.
הגמילה מתחילה כשהתוכים מתחילים לנשנש כופתיות/ זרעים.
כשאתה רואה כמה פעמים שהם אוכלים אתה מתחיל לההוריד את המינון של ארוחת הצהריים בהדרגה עד להפסקתה.
במקביל תעקוב ותראה שהתוכים מתעסקים במזון ואוכלים, כשאתה בטוח בכך תתחיל להוריד את המינון של ארוחת הבוקר.
גם כאן עושים זאת בהדרגה. את הארוחה האחרונה אתה נותן עד אשר התוכי כבר לא כל כך רוצה לאכול מהמזרק
ובמקביל הוא אוכל באופן עצמאי.
תודה 
4 ארוחות
יש אחד שאני מנסה להאכיל אותו מהיד הוא מנסה לינוק את הכופתית כאילו ממזרק
מוכר?
4 ארוחות
יש אחד שאני מנסה להאכיל אותו מהיד הוא מנסה לינוק את הכופתית כאילו ממזרק
ואיך מבחינת ריקון הזפק? הזפק מתרוקן לגמרי כשאתה מגיע להאכיל?
4 ארוחות לגדולים לפחות זה הרבה, אפשר להסתפק בשלושה ארוחות וזה מה שידרבן אותם גם להתחיל להתעניין במזון מוצק.
גוזלים בהתחלה ישחקו עם האוכל, ימצצו, יפוררו ויזרקו עד שיתחילו לאכול.
4 ארוחות לגדולים לפחות זה הרבה, אפשר להסתפק בשלושה ארוחות וזה מה שידרבן אותם גם להתחיל להתעניין במזון מוצק.
גוזלים בהתחלה ישחקו עם האוכל, ימצצו, יפוררו ויזרקו עד שיתחילו לאכול.
הזפק מרוקן, הכי גדול בניהם הוא בן 32 יום.
הם אכן משחקים עם האוכל ואפילו נראה לי שאוכלים קצת.
אבל מה מבחינת שתייה בזמן הזה שאני מוריד להם ארוחה אחת?
הם אכן משחקים עם האוכל ואפילו נראה לי שאוכלים קצת.
אבל מה מבחינת שתייה בזמן הזה שאני מוריד להם ארוחה אחת?
לא צריכים מים, מה שאתה נותן בדייסה מספיק להם. תתחיל להוריד במינון של ארוחה אחת במשך שלושה ימים ותשאיר בהדרגה שלוש ארוחות, בוקר צהריים וערב.