ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה| קניתי היום קוואקר האכלת יד כמה שאלות
מנהל: מפקחים
Re: שאלה| קניתי היום קוואקר האכלת יד כמה שאלות
אז אם ביום הראשון שקניתי הוא היה לי על היד וטיפס והכל ואז יום למחרת הוא לא עלה לי על היד ורק נתן לי ללטף אותו ולהאכיל אותו מהיד שלי בלי שהוא ינשך
ורק עכשיו הוא התחיל להיות תוקפני אפילו שאני בא רק ללטף או להאכיל מהיד כנראה מהחוט זה בדוק יעבור לו התוקפניות הזאת?
עריכה: בקשר למה שאמר uzidu:
חלק אומרים לי להיו סובלני איתו לתת לו ספייס ואת הזמן שלו. וחלק אחר אומרים לי לתת לו הרבה תשומת לב
אז מה אני צריך בעצם לעשות לפעמיים ללטף ולהאכיל אותו מהיד שלי ולדבר איתו בקטנה ככה רק שעה שעה וחצי ביום (לא ברציפות) ולא יותר מזה? עד שהוא התרגל אליי זה בסדר?
ורק עכשיו הוא התחיל להיות תוקפני אפילו שאני בא רק ללטף או להאכיל מהיד כנראה מהחוט זה בדוק יעבור לו התוקפניות הזאת?
עריכה: בקשר למה שאמר uzidu:
חלק אומרים לי להיו סובלני איתו לתת לו ספייס ואת הזמן שלו. וחלק אחר אומרים לי לתת לו הרבה תשומת לב
אז מה אני צריך בעצם לעשות לפעמיים ללטף ולהאכיל אותו מהיד שלי ולדבר איתו בקטנה ככה רק שעה שעה וחצי ביום (לא ברציפות) ולא יותר מזה? עד שהוא התרגל אליי זה בסדר?
נערך לאחרונה על ידי tomitsme ב 05 ינואר 2010 19:41, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
תקרא מה כתבתי לך כאן (נראה שפיספסת בעת תגובתך): Re: שאלה| קניתי היום קוואקר האכלת יד כמה שאלות
אולי מהחוט אולי לא.. תוריד ממנו את כל הלחץ שלך והכל יהיה בסדר.
אולי מהחוט אולי לא.. תוריד ממנו את כל הלחץ שלך והכל יהיה בסדר.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
ביום הראשון הוא היה שוקיסט ולא נשך ..אחרי יום הוא עדיין בשוק אבל הוא לא מפחד להגיב לך ועצם ההגבה התוקפנית זה שלא נח לו והוא נרתע.
זה כמוני כשהתגייסתי הייתי צעיר ושוקיסט עשיתי כל מה שאמרו לי.אחרי שבבוא התחלתי לעשות בלאגן..ולאט לאט ניהיתי חפשן..
דוגמא מוזרה אבל בכל זאת..
זה כמוני כשהתגייסתי הייתי צעיר ושוקיסט עשיתי כל מה שאמרו לי.אחרי שבבוא התחלתי לעשות בלאגן..ולאט לאט ניהיתי חפשן..
דוגמא מוזרה אבל בכל זאת..

אוקי ו UZIDU כן ראיתי מה שכתבתה ערכתי את זה בתגובה שלי!.
ובקיצור אז אני לא ידע בוא בשעה הקרובה בכלל ואז אם אני ינסה ללטף הוא לא ינשך או שנחכה יותר זמן?
עריכה:יש התוכי כבר לא פוחד! הוא אוכל לי מהיד ולא נושך כשאני מלטף אותו!! D=איזו הקלה תודההה רבה לכם!!!!!!!!
ובקיצור אז אני לא ידע בוא בשעה הקרובה בכלל ואז אם אני ינסה ללטף הוא לא ינשך או שנחכה יותר זמן?
עריכה:יש התוכי כבר לא פוחד! הוא אוכל לי מהיד ולא נושך כשאני מלטף אותו!! D=איזו הקלה תודההה רבה לכם!!!!!!!!
נערך לאחרונה על ידי tomitsme ב 05 ינואר 2010 20:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
תקשיב מר טומי, אני מביט בתכתובת ובלחץ בו אתה נתון ומנסה להבין לאן זה יוביל, נמנעתי מלהגיב רק בגלל הפנייה שלך אלי לפרטי שאבוא מהר להגיב כי פתחת נושא, במקרים כאלא אני בדיוק מתעלם מהאשכול ומהשואל. תרד מהטורים כי כמו שאני והחברים חשים בלחץ מבלי להיות לידך גם התוכי מרגיש בלחץ ומתנהג בצורה אופינית לתוכי שיש מסביבו לחץ.
לך תשתה כוס מים ועזוב את התוכי לנפשו, אתה גורם לו להתנהג בצורה מוזרה והוא מנסה לבדוק עד כמה הוא יכול איתך ולמה. מכל הסיפור אתה תצא מופסד כי אין לך כלים להתמודד עימו.
אם תרדוף אחרי התוכי הוא יברח, תהיה רגוע אל תתמקד בו בלי סוף, מידי פעם תיגש תתן לו משהו שהוא אוהב תגיד לו "תוכי טוב " ותמשיך הלאה. גם אני הייתי מתעצבן אם היית מגרד לי בראש 20 דקות רצוף,תבין התוכי נמצא אצלך יום וחצי ובמקום שתגרום לו לרצות להגיע אליך אתה גורם לו להתרחק. אובר יחס לא יעשה טוב אלא יגרום לריחוק, הכל צריך להיות במידה, וגם אם בשעה הקרובה לא תיגע בו ואז תגיע אליו והיד שלך תישלח בצורה שמהווה איום לגביו אז הוא אולי ינסה לנשוך.
לכן ואני מנסה לסכם, תירגע , תיגש מידי פעם לא באופן ישיר, החזק משהוא טעים ביד ותראה את תגובתו, ירצה לקחת יופי לא ירצה תמשיך לאה ותנסה מאוחר יותר. תן לו את הזמן הדרוש. צחי אמר לך בצורה מאוד יפה בתשובה לפני וגם אחרים...סבלנות.
תחכה ונראה מחר כיצד הוא יתנהג, תעדכן אותנו בשינויים ונעזור לך.
לך תשתה כוס מים ועזוב את התוכי לנפשו, אתה גורם לו להתנהג בצורה מוזרה והוא מנסה לבדוק עד כמה הוא יכול איתך ולמה. מכל הסיפור אתה תצא מופסד כי אין לך כלים להתמודד עימו.
אם תרדוף אחרי התוכי הוא יברח, תהיה רגוע אל תתמקד בו בלי סוף, מידי פעם תיגש תתן לו משהו שהוא אוהב תגיד לו "תוכי טוב " ותמשיך הלאה. גם אני הייתי מתעצבן אם היית מגרד לי בראש 20 דקות רצוף,תבין התוכי נמצא אצלך יום וחצי ובמקום שתגרום לו לרצות להגיע אליך אתה גורם לו להתרחק. אובר יחס לא יעשה טוב אלא יגרום לריחוק, הכל צריך להיות במידה, וגם אם בשעה הקרובה לא תיגע בו ואז תגיע אליו והיד שלך תישלח בצורה שמהווה איום לגביו אז הוא אולי ינסה לנשוך.
לכן ואני מנסה לסכם, תירגע , תיגש מידי פעם לא באופן ישיר, החזק משהוא טעים ביד ותראה את תגובתו, ירצה לקחת יופי לא ירצה תמשיך לאה ותנסה מאוחר יותר. תן לו את הזמן הדרוש. צחי אמר לך בצורה מאוד יפה בתשובה לפני וגם אחרים...סבלנות.
תחכה ונראה מחר כיצד הוא יתנהג, תעדכן אותנו בשינויים ונעזור לך.
אוקיי צודק!! ובקשר לשינוים עברו 20דק' ועכשיו התוכי כבר לא מפחד והוא אוכל לי מהיד ונותן לי ללטף אותו.
ותגיד הרי אני אמור כל יום לתת לו תשומת לב אבל לא יותר מידי? נגיד שעה וחצי ביום (לא ברציפות) פה מלטף אותו פה מאכיל אותו עם היד זה מספיק?
ותגיד הרי אני אמור כל יום לתת לו תשומת לב אבל לא יותר מידי? נגיד שעה וחצי ביום (לא ברציפות) פה מלטף אותו פה מאכיל אותו עם היד זה מספיק?
חחחח אתה אחד המצחיקים באמת טומי.
אני אומר דבר כזה אני מבין שאתה מתלהב ועוקב כמו אבא טרי.
אבל שמע לאלי הוא מבין "קצת" יותר ממך וממני קח כס מים..ותעזוב את התוכי..אל תפתח ותסגור את הכלוב כל שניה לראות אם הוא מגיב או לא... תוך שעה אמרת שהוא ניהיה פרא תוקפני ופתאום הוא נותן ללטף אותך.. זה לא עובד ככה..
מידי פעם תן לו יחס..וחלאס.. אל תעיק עליו...
אני אומר דבר כזה אני מבין שאתה מתלהב ועוקב כמו אבא טרי.
אבל שמע לאלי הוא מבין "קצת" יותר ממך וממני קח כס מים..ותעזוב את התוכי..אל תפתח ותסגור את הכלוב כל שניה לראות אם הוא מגיב או לא... תוך שעה אמרת שהוא ניהיה פרא תוקפני ופתאום הוא נותן ללטף אותך.. זה לא עובד ככה..
מידי פעם תן לו יחס..וחלאס.. אל תעיק עליו...
השיטה הטובה ביותר זה לתת לתוכי יחס במינון שאנחנו חושבים שנוכל לעמוד בו לאורך זמן, מאחר וכשמגיע תוכי חדש הבייתה וההתלהבות גדולה נוטים לשחק עימו יותר ולהתעסק עימו יותר, במשך הזמן קורה שהזמן שמוקדש לתוכי פוחת והתוכי מפרש זאת כאילו הוא ננטש או שלא רוצים בחברתו. אפשר לא לקבוע זמנים למתן יחס, אפשר היום שעה מחר שעה וחצי מחרותיים חצי שעה וכו'.בסך הכל שעה וחצי (כמובן לא ברציפות) ביום זה בסדר גמור.
טוב רק רציתי לידע שהוא בקושי בתוך הכלוב כל הזמן הזה הוא על הכלוב אבל מחוץ לכלוב! והוא עדיין קצת מפחד ממני מאז החוט אני פשוט עוזב אותו שם מבלי לגעת
ותגיד במבה חתיכה קטנה זה בסדר לתוכי כי חלק אומרים כן וחלק אומרים שזה לא טוב=P
ותגיד במבה חתיכה קטנה זה בסדר לתוכי כי חלק אומרים כן וחלק אומרים שזה לא טוב=P
טום אתה חייב לתת קצת זמן... זמן זה אומר חודש ולא כמה שעות
לפי דעתי איזון זו המילה הנכונה, קצת יחס וליטוף ותעזוב אותו להיות לבד על המקל או עם הצעצועים שלו, אחרי שעה תן לו עוד קצת יחס וכמה ליטופים... תן לו לעמוד עליך כמה דקות מבלי לגעת בו או ללטף אותו ותחזיר אותו לכלוב.. בסוף הוא כבר יבקש ממך יחס
אל תהיה "קרצייה" וכל הזמן תציק לו עם ליטופים ומשחקים
לפי דעתי איזון זו המילה הנכונה, קצת יחס וליטוף ותעזוב אותו להיות לבד על המקל או עם הצעצועים שלו, אחרי שעה תן לו עוד קצת יחס וכמה ליטופים... תן לו לעמוד עליך כמה דקות מבלי לגעת בו או ללטף אותו ותחזיר אותו לכלוב.. בסוף הוא כבר יבקש ממך יחס
אל תהיה "קרצייה" וכל הזמן תציק לו עם ליטופים ומשחקים