ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
יש יש יש יש יש ביצה
מנהל: מפקחים
Re: יש יש יש יש יש ביצה
אני לא שם להם עלים בתא שלהם
אני שם עלים בתוך הכלוב ומתי שהם רוצים עלים הם לוקחים מתי שבא להם..
אני שם עלים בתוך הכלוב ומתי שהם רוצים עלים הם לוקחים מתי שבא להם..

לא טוב, הם לוקחים עלים ללא הגבלה וימלאו את התא ויכסו את הביצים ולא יהיה ניתן לדגור עליהם.
תפסיק להכניס עלים, מעט העלים ששמת מספיקים.
תפסיק להכניס עלים, מעט העלים ששמת מספיקים.
דקל מזל טוב!
גם אני רכשתי מעוזי זוג באותו יום שאתה אבל אצלי הם יחסית צעירים. כשאני קורא את מה שכתבת זה ממש עושה לי חשק וכבר אין לי סבלנות לחכות.
עוזי- מתי אתה מציע לי לפתוח את המחיצה בכלוב ובערך מתי לדעתך לשים תא הטלה?
ממתין לתשובתך- בני

גם אני רכשתי מעוזי זוג באותו יום שאתה אבל אצלי הם יחסית צעירים. כשאני קורא את מה שכתבת זה ממש עושה לי חשק וכבר אין לי סבלנות לחכות.
עוזי- מתי אתה מציע לי לפתוח את המחיצה בכלוב ובערך מתי לדעתך לשים תא הטלה?
ממתין לתשובתך- בני
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
בני הם מספיק בוגרים בשביל כבר עכשיו לשים תא.
בנוגע למחיצה אתה רואה את ההתנהגות שלהם ואם הכל בסדר אתה יכול לפתוח תא ולשים לב להתנהגות שלהם.
אני שמתי את כולם אצלי בכוונה באותו כלוב עם מחיצות בכדי שיתרגלו אחד לשני והזיווגים לא יהיו "במפתיע"
ולראות פחות או יותר מי מתקשר עם מי.
בנוגע לכך שהם יהיו זוג אמרתי לך שזה בעייתי, כיוון שגם אם לא מדובר בזכר נקבה הם יכולים להראות מחוברים.
אני מקווה שהצלחתי לזהות את הזכר.
פתח את המחיצה, שים תא ועלים ותעקוב אחר ההתפתחות. גם אם יהיו ריבים בהתחלה אל תתרגש מכל דבר ותחזיר
את המחיצה.. פשוט תעקב ונחזיק לך אצבעות.
בהצלחה.
בנוגע למחיצה אתה רואה את ההתנהגות שלהם ואם הכל בסדר אתה יכול לפתוח תא ולשים לב להתנהגות שלהם.
אני שמתי את כולם אצלי בכוונה באותו כלוב עם מחיצות בכדי שיתרגלו אחד לשני והזיווגים לא יהיו "במפתיע"
ולראות פחות או יותר מי מתקשר עם מי.
בנוגע לכך שהם יהיו זוג אמרתי לך שזה בעייתי, כיוון שגם אם לא מדובר בזכר נקבה הם יכולים להראות מחוברים.
אני מקווה שהצלחתי לזהות את הזכר.
פתח את המחיצה, שים תא ועלים ותעקוב אחר ההתפתחות. גם אם יהיו ריבים בהתחלה אל תתרגש מכל דבר ותחזיר
את המחיצה.. פשוט תעקב ונחזיק לך אצבעות.
בהצלחה.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
תודה עוזי. עידכונים בהמשך...