ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תלונות בעירייה
מנהל: מפקחים
Re: תלונות בעירייה
שרון- תעדכן אותנו איך מתקדם, כי זה נושא שיעניין את כולנו ובמיוחד את אלו שמחזיקים בתוכים גדולים או כאלו שמתכוונים לרכוש כאלו. למרות שעם יד על הלב ובתור בעלים לשעבר של אמברלה זה תוכי עם דציבלים של מנוע סילון...
פיניתי לשמורת הטבע והגנים אומרים לי שאני צריך אישור שקניתי ממקום מסודר ואחרי זה אני יכול להוציא רישיון על התוכים אבל אומרים לי גם שהם לא יודעים מה החוק העזר עירוני של עיריית חולון והוא אומר שאין מה לעשות אמרתי לו שאם מתלוננים עלי על רעש אז הוא אומר כל אחד והחוקים של העיר שלו וזה לא יעזור עם אני יעזורר עליהם רישיון ודיברתי עם הוטרינר שלי הוא אומר שהוא יכול רק לאשר שאני יכול לקבל רישיון על התוכים..
עריכה: התקשרתי לד"ר גדי שרביט והוא לא נמצא במרפאה הוא במילואים והוא יחזור יום רביעי והוא לא זמין אי אפשר להשיג אותו...
עריכה: התקשרתי לד"ר גדי שרביט והוא לא נמצא במרפאה הוא במילואים והוא יחזור יום רביעי והוא לא זמין אי אפשר להשיג אותו...

כן הם אמרו לי אתה צריך קבלות שהוא מגדל חוקי ושהתוכים לא מוברחים אבל הם אמרו שזה לא עוזר גם עם אני יוציא עליהם רישיון לכל עיר יש חוק עזר משלה ובחולון מחמירים בבת ים למשל לא אז ככה כל עיר והחוקים שלה

תשמע, אין קשר בין אישורים מרשות הטבע והגנים לעירייה אבל זה יכול לעזור במקרה שתגיע עם השכנים למשפט.
אם תעביר את הדררות מהחצר ותישאר עם שני הקקדואים בבית אף אחד לא יוכל לעשות לך כלום.
תלונה על רעש צריכה להיות מגובה במדידת עוצמת הרעש כראיה במשפט, על השכנים לפנות לחברה שמתמחה במדידת רעש
ולבצע מדידות (אם אני לא טועה מותר עד 80 דציבל ברציפות למשך דקה) בחלון בית השכנים.
מצד שני אני לא יודע כמה אתם במשפחה סובלניים , אבל אתם בבית יכולים בהחלט לחגוג בשעות שבין 6 בבוקר ל 14 בצהריים
ומארבע ועד 11 בלילה. שזה אומר הוצאת רמקולים ונגינה ללא הפסק של שירים או מנגינה מונטונית מעצבנת שחוזרת על עצמה כך שכל הבניין יתפוצץ, אולי כך יבינו שבמקום להגיש תלונות אפשר לנסות ולראות כיצד מתגברים על הבעייה.
שוב הכל תלוי בכם, אתה יכול להתקשר לעירייה ולברר מהם השעות בהם אתה יכול ל"לחגוג" היום יש לך חגיגת סיום קורס, מחר על כך שהחבר הגיע ומחרותיים סתם חגיגות לחברה.
ישנם שעות שמותר והעוצמה יכולה לטמטם את כולם.פשוט לפתוח במלחמת חורמה ולהפוך את הבניין.
בכל מקרה אם תוותר במקרה הגרוע ביותר על הדררות בחוץ ותשאיר את הקקדו בבית אף אחד לא יוכל לדבר עימך .
אגב, בכל מקרה אל תודה שיש מטרד רעש, גם אם יבואו פקחים תכניס אותם ותגיד להם שישמעו בעצמם, לרוב התוכים משתתקים
כשיש אנשים בסביבה ואם לא תגיד להם שהם מבוהלים בגללם.
*פיתרון אפשרי.
על אף שאני גר במושב והרעש אינו מפריע דאגתי למבנה מבודד וסגור ברובו , מבחינתי המבנה המוגן פותר בעיות של הגנה מחום קור ואף מקשה על גניבת התוכים. את המבנה בכל לילה אני סוגר בנוסף עם וילונות ברזנט כהים כך שהבוקר מתחיל בשעה 7:30 כשאני פותח, עד אז חושך מצריים ולרוב לא שומעים אותם.
אם הבעייה של השכנים בבוקר למשל (תעלה עם ההורים ודברו איתם) אפשר לפתור את זה ע"י כיסוי הכלוב באופן הרמטי בלילה, אם תרצה ייעוץ והכוונה אעזור לך וזה לא יקר במיוחד.
*עריכה - בדירת גן אפשר להשאיר גם את המנגל מעשן כל היום עם ענפים שמפיצים ריח זוועתי
אם תעביר את הדררות מהחצר ותישאר עם שני הקקדואים בבית אף אחד לא יוכל לעשות לך כלום.
תלונה על רעש צריכה להיות מגובה במדידת עוצמת הרעש כראיה במשפט, על השכנים לפנות לחברה שמתמחה במדידת רעש
ולבצע מדידות (אם אני לא טועה מותר עד 80 דציבל ברציפות למשך דקה) בחלון בית השכנים.
מצד שני אני לא יודע כמה אתם במשפחה סובלניים , אבל אתם בבית יכולים בהחלט לחגוג בשעות שבין 6 בבוקר ל 14 בצהריים
ומארבע ועד 11 בלילה. שזה אומר הוצאת רמקולים ונגינה ללא הפסק של שירים או מנגינה מונטונית מעצבנת שחוזרת על עצמה כך שכל הבניין יתפוצץ, אולי כך יבינו שבמקום להגיש תלונות אפשר לנסות ולראות כיצד מתגברים על הבעייה.
שוב הכל תלוי בכם, אתה יכול להתקשר לעירייה ולברר מהם השעות בהם אתה יכול ל"לחגוג" היום יש לך חגיגת סיום קורס, מחר על כך שהחבר הגיע ומחרותיים סתם חגיגות לחברה.
ישנם שעות שמותר והעוצמה יכולה לטמטם את כולם.פשוט לפתוח במלחמת חורמה ולהפוך את הבניין.
בכל מקרה אם תוותר במקרה הגרוע ביותר על הדררות בחוץ ותשאיר את הקקדו בבית אף אחד לא יוכל לדבר עימך .
אגב, בכל מקרה אל תודה שיש מטרד רעש, גם אם יבואו פקחים תכניס אותם ותגיד להם שישמעו בעצמם, לרוב התוכים משתתקים
כשיש אנשים בסביבה ואם לא תגיד להם שהם מבוהלים בגללם.
*פיתרון אפשרי.
על אף שאני גר במושב והרעש אינו מפריע דאגתי למבנה מבודד וסגור ברובו , מבחינתי המבנה המוגן פותר בעיות של הגנה מחום קור ואף מקשה על גניבת התוכים. את המבנה בכל לילה אני סוגר בנוסף עם וילונות ברזנט כהים כך שהבוקר מתחיל בשעה 7:30 כשאני פותח, עד אז חושך מצריים ולרוב לא שומעים אותם.
אם הבעייה של השכנים בבוקר למשל (תעלה עם ההורים ודברו איתם) אפשר לפתור את זה ע"י כיסוי הכלוב באופן הרמטי בלילה, אם תרצה ייעוץ והכוונה אעזור לך וזה לא יקר במיוחד.
*עריכה - בדירת גן אפשר להשאיר גם את המנגל מעשן כל היום עם ענפים שמפיצים ריח זוועתי
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
8 דררות זה לא רעש?3085 כתב:למרות שעם יד על הלב ובתור בעלים לשעבר של אמברלה זה תוכי עם דציבלים של מנוע סילון...
לידע כללי: אין חוק כזה שבין 2 - 4 צריך לשמור על השקט. זו המלצה בלבד.
הם יכולים לעשות רעש מ-6 בבוקר ועד 10. שישי מ-6 בבוקר ועד 11. רמקול עם טראנסים ליומיים ואחר כך לשאול תוכים או מוסיקה
זה לפעמים פתרון כשאין אפשרות להגיע להבנה. יחד עם זאת, אחרי שכבר התלוננו לעירייה, אני לא יודע כמה יש לו ברירה עכשיו.
הם יגיעו גם אם השכנים יתקשרו ויגידו "הסתדרנו"....
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
הקטע הוא שעכשיו לעירייה לא אכפת להם מהרעש הם רוצים רישיון לתוכים ואם השכנים מתלוננים אז לא אכפת להם מהרישיון אנחנו נקבל דוחות על זה
אבא שלי גם הלך ושאל אותם על הבדיקה הזאת לא הזכירו כלום עלייה וגם עם אני יש לי תוכי בתוך הבית צריך עליו רישיוןן שזה דבר הכי דפוק ששמעתי ביותר
גם עם אני יכניס את התוכים לתוך הבית הם ירצו רישיון ועכשיו הם לא יעזבו אותנו עד שניפטר מהם הם גם מסתכלים מהחצר והכל
אבא שלי הכין להם כיסוי מברזנט אבל הם צועקים אולי עשר דקות בבבוקר בסיבובת 10 ככה ולקראת הערב איזה חצי שעה
אין מה לעשות אני יצטרך להיכנס איתם למלחמה אני ישים להם שירים מעצבנים שלא ידעו מאיפה זה בא להם
אבא שלי גם הלך ושאל אותם על הבדיקה הזאת לא הזכירו כלום עלייה וגם עם אני יש לי תוכי בתוך הבית צריך עליו רישיוןן שזה דבר הכי דפוק ששמעתי ביותר
גם עם אני יכניס את התוכים לתוך הבית הם ירצו רישיון ועכשיו הם לא יעזבו אותנו עד שניפטר מהם הם גם מסתכלים מהחצר והכל
אבא שלי הכין להם כיסוי מברזנט אבל הם צועקים אולי עשר דקות בבבוקר בסיבובת 10 ככה ולקראת הערב איזה חצי שעה
אין מה לעשות אני יצטרך להיכנס איתם למלחמה אני ישים להם שירים מעצבנים שלא ידעו מאיפה זה בא להם

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
והשירים יעזרו לך עם העירייה? אתה צריך עכשיו למצוא פתרון בנושא הזה.
נראה לי הזוי שעל כל תוכי תשלם 100. ואם זה היה ציפור אהבה? תברר אולי התשלום יכול להיות שונה ואז תשלמו, תהיו עם רשיון וזה הכל.
בנוגע לרעש, גם בלי מוסיקה השכנים לא יוכלו לעשות כלום אחרי שיש לך רשיון. (כפי שצויין, צריך לתבןע ולבדוק דציבלים וכו').
נראה לי הזוי שעל כל תוכי תשלם 100. ואם זה היה ציפור אהבה? תברר אולי התשלום יכול להיות שונה ואז תשלמו, תהיו עם רשיון וזה הכל.
בנוגע לרעש, גם בלי מוסיקה השכנים לא יוכלו לעשות כלום אחרי שיש לך רשיון. (כפי שצויין, צריך לתבןע ולבדוק דציבלים וכו').
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
UziDesign
שאבא שלי הלך לשם מילאו לו מסמך ושאלו אותו כמה תוכים יש לך לא שאלו איזה סוג וזה רשום בדף 8 פרטים של תוכים וכאילו הוא מבקש על זה רישיון שוטרינר יבוא אלינו הבית ויבדוק כמה אפשר ואיך המקום ומה אפשר לגדל והוא צריך לאשר את זה ושכל השכנים מסכימים ויחתמו רק אז יהיה אפשר אבל איזה יסכימו

לפי מה שאני יודע...
כל מי שמחזיק מעל מספר מסוים של תוכים (בין 3 ל5 ממה שזכור לי) יצטרך לשלם 200 שקל כל שנה כדי לקבל אישור על החזקת כמה בע"ח....
משהו כזה..
זה כביכול חוק לחנויות שלפי זה יבדקו אותם איך הם מטפלים...
החוק הזה לא נאכף לא בחנויות ולא אצל מגדלים...
כל מי שמחזיק מעל מספר מסוים של תוכים (בין 3 ל5 ממה שזכור לי) יצטרך לשלם 200 שקל כל שנה כדי לקבל אישור על החזקת כמה בע"ח....
משהו כזה..
זה כביכול חוק לחנויות שלפי זה יבדקו אותם איך הם מטפלים...
החוק הזה לא נאכף לא בחנויות ולא אצל מגדלים...