ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

החלטתי לפתח נושא חדש..

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

אביe
גוזל
גוזל

שליחה על ידי אביe »

לא אין שם שום חתיכות של משהו..יש שם רק כופתיות צבעוניות.

וכרגע יש לי דוקורפס קקדו שמאוד אוהבת אותן. ניראה לי..?
סמל אישי של משתמש
צבי דגן
בקיעה
בקיעה
אזור מכירה: צפון וכל הארץ
איש קשר:

Re: החלטתי לפתח נושא חדש..

שליחה על ידי צבי דגן »

האם יש לך את זה?
תמונה

אפשר לראות תמונה?
אביe
גוזל
גוזל

שליחה על ידי אביe »

לא. הקקדו שבתמונה הוא קקדו עין חשופה.

הינה תמונות של ניקה שלי:
קבצים מצורפים
IMG_1033.jpg
אביe
גוזל
גוזל

שליחה על ידי אביe »

2
קבצים מצורפים
IMG_1021.jpg
אביe
גוזל
גוזל

שליחה על ידי אביe »

הדוקורפס יותר דומים לשילוב בין גופין קקדו וקקדו אמברלה.
סמל אישי של משתמש
צבי דגן
בקיעה
בקיעה
אזור מכירה: צפון וכל הארץ
איש קשר:

שליחה על ידי צבי דגן »

קקדו מדהים.
סמל אישי של משתמש
הגר
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי הגר »

כמו שכבר אמרתי, ביטון אוכל היום נוטריברד, P-15 כופתיות צבעוניות כאלו, שאם קונים כמות קטנה, מגיעים כמעט ל-50 ש"ח לקילו,
ניסיתי לפני כמה חודשים לעביר אותו לקייטי, רק בגלל המחיר..
הוא לא היה מוכן לשמוע על זה.. וניסיתי בהדרגה, במהלך כמעט חודשיים..
פשוט בעקביות, הוא היה בורר את הכופתיות של קייטי ויורק אותם על הריצפה
כשהגלים מתחזקים, החזקים מתגלים..
סמל אישי של משתמש
שוני
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי שוני »

אני חושב שכופתיות של קייט או נוטריברד הן באיכות טובה מאוד וצ'יקו מרוצה מהן למרות שהוא מקבל גם תערובת יותר עשירה של Hagen.
הבעיה שלא מומלץ להאכיל במזון עשיר בלבד היות והתוכי בוחר לעצמו מתוך המזון את מה שהוא אוהב ולא מה שגופו חייב לקבל לדוגמא

בבוקר אני וצ'יקו יושבים שעה ליד המחשב ומתיעצים איך להגיב לגולשים תמונה .אחרי כמה דקות ציקו נהיה רעב ויורד לשולחן לצלחת המעדנים של Hagen.הוא מתחיל עם הפפאיה ועובר לבננה ואחר כך לשאר הדברים הטעימים (פרט לצימוקים שהוא לא נוגע בהם)בכופתיות הוא לא נוגע..
אחרי שעה אני מחזיר אותו לכלוב שם יש לו כופתיות של קייטי בלבד ואין לא ברירה עד הלילה הוא אוכל אותן
בערב בסביבות 7 שוב אני לוקח אותו למשחקים ולשולחן ושוב הוא אוכל קצת מעדנים
לסיכום
במוצרים הנחשבים איכותיים ויקרים יותר יש גם כופתיות וגם פירות יבשים .ולכן לא מומלץ(בהצעת הוטרינר)לתת רק אותם רצוי לתת רק כופתיות נטו .
שוני
מכל מלמדי השכלתי
לעולם על תתוכח עם אדיוט .הוא יוריד אותך לרמתו וינצח אותך בעזרת נסיונו
סמל אישי של משתמש
הגר
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי הגר »

שוני, מסכימה איתך לגמרי, כשיש לתוכי אפשרות בחירה, הוא יבחר את מה שטעים לו ולא את מה שבריא ומאוזן, לכן לדעתי המזון העיקרי חייב להיות כופתיות, ולא משנה מאיזה סוג, גם הסוג הכי פחות טוב, טוב בהרבה על תערובות.
כשהגלים מתחזקים, החזקים מתגלים..
סמל אישי של משתמש
אווה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי אווה »

במשך השנים יצא לי להתקל בכל מיני חברות שמייצרים כופתיות. ניסיתי את כולם, כי הייתה כל פעם שאלה של מחיר, שבסופו של דבר לא היה הקובע במה אבחר.לא בגלל שהכסף גודל אצלי בגינה , הלוואיתמונה אלה בגלל שהתוכים לא היו מרוצים.מסתבר שיש להם העדפות גם בטעם וגם לצבע.
הגעתי למסקנה אולי לא מדעית, אבל כמו שאנחנו בוחרים את המזון גם הם יודעים מה שהם רוצים. הנה גם שוני כתב שצ'קו שלו יודע בדיוק מה הוא אוהב.
כאשר נתתי את הכופתיות לפי בחירה שלי, התוכים לא תמיד אכלו, וזרקו המון לריצפה, ופשוט "כסף זול" התבזבז.הם מבדילים אפילו אם יש כופתיות קצת יותר מתוקות או פחות.
עברתי לקייטי בגלל המחיר, כי הרבה יותר זול, אבל חזרתי לכופתיות של verlage כי זה מה שאוכלים הכי טוב, למרות שהמחיר אפשר להגיד שבשמיים.תמונה.מצאתי גם השתוכים לפחות שלי אינם אוהבים כופתיות קטנות, וקייטי כנראה לא לפי המידה שלהםתמונה
ומה בקשר לזאזולינה?היא מקבלת את הכופתיות המשובחות tropimix של hagen שמערבת עם כופתיות גדולות וצבעוניות של verlage והיא אוהבת אותם מאוד..
בקיצור מי שמגדל תוכים, אוהב אותם רוצה את רווחתם ובריאותם צריך לפתוח לא רק את הלב אלה גם את הארנק.
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”