שמח לשמוע, המשיכי להקפיד שהכופתיות יהוו בין 75-80% מהמנה היומית שלו . אני מציע שתמשיכי כרגע במתן כופופתיות לתקופה הקרובה ( שבועיים שלושה) ולאחר מכן תתחילי להעשיר את מזונו בירק,פרי , השרייה ותערובת זרעים במינון הנכון .
בהצלחה
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גמילת תוכי מסוג ז'אקו מתערובת גרעינים
מנהל: מפקחים
Re: גמילת תוכי מסוג ז'אקו מתערובת גרעינים
היי לכולם,
יש לי שאלה,
התוכי שלי ביום האחרון לא מפסיק ללכת למראה בבית ופשוט לא מפסיק להסתכל על עצמו. בערב הוא היה ליד המראה והקיא. ממה זה יכול לקרות? יכול ליהיות שזה בגלל האוכל? יש צורך ללכת לוטרינר?
תודה רבה ושבוע טוב
יש לי שאלה,
התוכי שלי ביום האחרון לא מפסיק ללכת למראה בבית ופשוט לא מפסיק להסתכל על עצמו. בערב הוא היה ליד המראה והקיא. ממה זה יכול לקרות? יכול ליהיות שזה בגלל האוכל? יש צורך ללכת לוטרינר?
תודה רבה ושבוע טוב
Re: גמילת תוכי מסוג ז'אקו מתערובת גרעינים
התוכי שלך מקיא כי הוא מנסה להאכיל את הדמות שהוא רואה במראה.
אין צורך ללכת לוטרינר אם זה קורה כשהוא מול המראה אלא אם את רואה סימנים נוספים שמעידים על בריאות לקויה.
אין צורך ללכת לוטרינר אם זה קורה כשהוא מול המראה אלא אם את רואה סימנים נוספים שמעידים על בריאות לקויה.