ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
נקבת תוכון שלא דוגרת
מנהל: מפקחים
Re: נקבת תוכון שלא דוגרת
עדיף להוציא את התאים ולא לסגור כניסות
ובעוד שבועיים ככה תחזיר את התאים לכלוב ובעזרת השם הכל היה בסדר
ובעוד שבועיים ככה תחזיר את התאים לכלוב ובעזרת השם הכל היה בסדר
ואת הביצים לזרוק לפח מחר שאני יוציא את התאים?
תתן לזה עוד יום אני לא יודע עד כמה זה יעזור תנסה ביום שישי בבוקר אם היא לא חוזרת לבית ההטלה תוציא את בית ההטלה וזרוק את הביצים
לא מבין מה יש למהר..להוציא תאים ולזרוק ביצים, ואם היא צריכה להמשיך להטיל היכן היא תעשה זאת ? על ריצפת הכלוב בלחץ? לא טוב בכלל.
התאים בהחלט לא מפריעים, אין צורך להוציא גם את הותיקים, מה זה נותן? הותיקים יעברו לכלוב חדש ויצטרכו להתרגל אליו והחדשים בכל מקרה בכלוב חדש אז מה זה משנה היכן הם?
הכי טוב לא להתערב, אם אין לך כלוב עזוב אותם במנוחה, תן לנקבה להחליט מה היא עושה אין מה למהר.
התאים בהחלט לא מפריעים, אין צורך להוציא גם את הותיקים, מה זה נותן? הותיקים יעברו לכלוב חדש ויצטרכו להתרגל אליו והחדשים בכל מקרה בכלוב חדש אז מה זה משנה היכן הם?
הכי טוב לא להתערב, אם אין לך כלוב עזוב אותם במנוחה, תן לנקבה להחליט מה היא עושה אין מה למהר.
תודה אלי ,זה מה שאבא שלי אמר לי עכשיו מילה במילה!
יש משהו במה שאתה אומר אלי אבל לפעמים הוצאת תאי ההטלה יכולה לזרז את התקופה ההסתגלות
וכמו שאלי אמר ,ואמר נכון...בלי העין הרע הנקבה ב7:00 בול (אחרי מעקב צמוד מ5 בבוקר ) בגלל שהם חשובים לי מאוד...ב7:00 נכנסה לתא עד עכשיו (7:20) מה אתם אומרים? דוגרת ? ...יש לי עוד שאלה ...הזוג הראשון שהיה לי יש נקבה שהיא צהובה...הזכרים אותו דבר אז אני לא מבדיל מה היה לי קודם...אבל יש זכר שפתאום מזה לזווג את הצהובה לרדוף אחריה ולפעמים תוקף אותה בשביל שיעלה אליה עשכיו הם אחד ליד השני אבל אין כלום למה זה? ולמה כל פעם ששתי הזכרים נפגשים פנים מול פנים יש מין תקיפה של שניה ואז כל אחד חוזר לפינה שלו...האם תקין כל המהלך? האמת שעכשיו רגוע אבל נראה מה בהמשך היום(:
תפתח נושא חדש בבקשה, השאלה לא קשורה לנושא "נקבת תוכון שלא דוגרת"