ווואי אני מאוד מאוד מתלבט...הרוב אומרים לי או פנינה או פייד...
טוב,נראה אותם כבר ונראה עם מי יהיה לי "קליק"...99% פנינה או פייד האחוז הנותר הוא למקרה שאדלק על איזה אחד אמנם פחות יפה אבל נרגיש את הקליק מההתחלה אבל ללא ספק הראשונים שאבחן וכנראה ארכוש יהיו פנינה או פייד
סגרתי כבר עם הבנאדם הוא אמר שהוא מביא לי אותם גמולים ויהיה לי כמה ימי האכלה איתם...כולם וויט פייס
יש לו פנינה או פייד מיליון אחוז
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוקטליים\נשאות וצבעים
מנהל: מפקחים
Re: קוקטליים\נשאות וצבעים
סהר תראה תמונות של שתי הסוגים,תראה אותם אצלו ותחליט
אל תקח בגלל שלדעת מישהו צבע אחד יותר יפה מצבע אחר
זה עניין של טעם אישי שלך...(למרות שבכל זאת אני ממליץ לך לשלב וויט פייס פנינה כי במקרה של הזכר שלך זה יתאים...)
בהצלחה
אל תקח בגלל שלדעת מישהו צבע אחד יותר יפה מצבע אחר
זה עניין של טעם אישי שלך...(למרות שבכל זאת אני ממליץ לך לשלב וויט פייס פנינה כי במקרה של הזכר שלך זה יתאים...)
בהצלחה

Re: קוקטליים\נשאות וצבעים
נראה כבר על מה אני ידלק שם....כמו שרשמתי כמעט 100 אחוז פנינה או פייד...נראה נשים את היד הראשון שיעלה ניקח חח...נראה מי בניצוי טוב,נראה טוב,מחפש ידיים..נותן שיגעו בו..
אדיר אני מה זה לא בטוח בנוגע לזווג אותם...סך הכול אף אחד לא יכול להבטיח לי שאם היא תקשר אליו היא תמשיך להיות ידידותית כלפיי...כמובן שזה יכול להיות אבל לא בטוח בכלל וברגע שאני יקשר אלייה אני מאמין שאני לא ירצה לקחת את הסיכון...
תודה לך אדיר!
אדיר אני מה זה לא בטוח בנוגע לזווג אותם...סך הכול אף אחד לא יכול להבטיח לי שאם היא תקשר אליו היא תמשיך להיות ידידותית כלפיי...כמובן שזה יכול להיות אבל לא בטוח בכלל וברגע שאני יקשר אלייה אני מאמין שאני לא ירצה לקחת את הסיכון...
תודה לך אדיר!