ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
האכלת גוזל - מראה של זפק ריק, ועלייה במשקל
מנהל: מפקחים
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
Re: האכלת גוזל - מראה של זפק ריק, ועלייה במשקל
קשה זה נורמלי.....
ורידים זה גלל שהזפק נימטח.
הזפק אכן מלא מידי התוכים שלך יותר מידי מתלהבים מההשריה ולכן הם מפטמים את הגוזלים יותר מידי לכן אני ממליץ לך או להפסיק עם ההשריה או להוריש את מספר הפעמים שאת נותנת להם או לתת להם כמות יותר קטנה בגל פעם.
ורידים זה גלל שהזפק נימטח.
הזפק אכן מלא מידי התוכים שלך יותר מידי מתלהבים מההשריה ולכן הם מפטמים את הגוזלים יותר מידי לכן אני ממליץ לך או להפסיק עם ההשריה או להוריש את מספר הפעמים שאת נותנת להם או לתת להם כמות יותר קטנה בגל פעם.
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
תודה
אני יודעת שזה אמור להיות קשה יחסית אבל זה ממש "אבן".. יותר קשה מאשר אצל האחים שלו
נגמרה לי ההשרייה כבר כמה ימים אבל הם מקבלים תוספות כל יום (פרי ירק קצת אגוזים..ומזון ביצים)..
ורק הוא מלא ככה זה הגוזל שהחזרתי לתא, כנראה שמחו לראות אותו ונתנו לו קצת יותר
אני יודעת שזה אמור להיות קשה יחסית אבל זה ממש "אבן".. יותר קשה מאשר אצל האחים שלונגמרה לי ההשרייה כבר כמה ימים אבל הם מקבלים תוספות כל יום (פרי ירק קצת אגוזים..ומזון ביצים)..
ורק הוא מלא ככה זה הגוזל שהחזרתי לתא, כנראה שמחו לראות אותו ונתנו לו קצת יותר
זה בסדר גמור, כמו שלהב אמר הנימים שרואים זה ממתיחת הזפק, אין מה לדאוג 

כן, נלחצתי קצת מההאכלות.. הבוקר החזרתי אותו
לא נורא זה בסדר ומעיד על אחריות מרובה מצידך, תני לו להיות שוב עם ההורים וכשתרגישי בטוחה יותר תוציאי שוב. ההתלבטויות שהיו לך היו לרוב המגדלים בהאכלות הראשונות