ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אני חושש שרכשתי קוואקר נכה.
מנהל: מפקחים
Re: אני חושש שרכשתי קוואקר נכה.
היי שירלי-
הוא עומד על מקלות -מטפס על סורגים -למעשה האצבעות עובדות 100 אחוז -רק שהוא אינו מזדקף אלא רוב הזמן מעין נשען לאחור כאילו פרק הרגל חלש יכול להיות גם שזו בעיה של משהו שנגרם לו לפני הקנייה ע"י המגדל...אולי אפילו טראומה שלא יעלה על יד?
בכל אופן אני מקווה שיענו לי מפורום עזרה וטירינרית - וכנראה שאקח אותו לוטרינר...
הוא עומד על מקלות -מטפס על סורגים -למעשה האצבעות עובדות 100 אחוז -רק שהוא אינו מזדקף אלא רוב הזמן מעין נשען לאחור כאילו פרק הרגל חלש יכול להיות גם שזו בעיה של משהו שנגרם לו לפני הקנייה ע"י המגדל...אולי אפילו טראומה שלא יעלה על יד?
בכל אופן אני מקווה שיענו לי מפורום עזרה וטירינרית - וכנראה שאקח אותו לוטרינר...
אני גם בספק אם תקבל מענה שמניח את הדעת על סמך תמונות ונראה שאין מנוס מלקחתו לבדיקה אצל וטרינר של ציפורים, שים לב להתמחות הוטרינר וחשוב לטפל ולבדוק אצל וטרינר שמבין בציפורים.
שוב, סירטון היה ממחיש טוב יותר מה מצבו. בכל מקרה נשמח לעדכון בהמשךץ
בהצלחה.
שוב, סירטון היה ממחיש טוב יותר מה מצבו. בכל מקרה נשמח לעדכון בהמשךץ
בהצלחה.
אני מקווה שהוטרינר יענה לי בפורום - אני מאזור השרון - יש וטרינר ממולץ?
בקישור הבא יש אינדקס וטרינרים, תמצא שם וטרינר שקרוב אליך - http://www.tukinfo.com/veterinarian-ind ... index.html
אין טעם לחפש המלצות כי יש וטרינרים שעזרו למישהו אחד ולא עזרו למישהו אחר וחבל לקבל דעה לכיוון כזה או אחר
תדע שבמרפאות לוקחים תשלום על ביקור בלבד אז תברר מראש מה הסכום ואם זה מתאים לך
בהצלחה, מקווה שיהיה בסדר
אין טעם לחפש המלצות כי יש וטרינרים שעזרו למישהו אחד ולא עזרו למישהו אחר וחבל לקבל דעה לכיוון כזה או אחר
תדע שבמרפאות לוקחים תשלום על ביקור בלבד אז תברר מראש מה הסכום ואם זה מתאים לך
בהצלחה, מקווה שיהיה בסדר

הדבר החשוב הוא לברר האם הוטרינר מתמחה בתוכים ולא בכלבים חתולים וכו', גם באינדקס הוטרינרים שבאתר חלים שינויים בצוותי המרפאות ויש לוודא שאכן מבינים בתוכים.
כפי ששירלי ציינה, לברר מחיר ביקור ובמה זה מסתכם . תחליט מראש מה אתה הולך לבדוק בתוכי, בדיקה חזותית של מצב הרגליים יכול להסתיים
בטיפולים עליהם לא חשבת ובהוצאה כספית ניכרת, לכן דע מראש לאן מועדות פניך.
אני לא שולל בדיקות אם החלטת לבצען אבל לעיתים מגיעים כדי לבדוק דבר ומוצאים את עצמנו בתוך שלל בדיקות וטיפולים .
עדיין אני חושב שהעלאת סירטון קצר כשהתוכי הולך על מגבת יכול לתת לנו כיוון .
כשאני עובר שוב על התמונות אני רואה בתמונה שניה מלמעלה
שהתוכי עומד על הרגל כיאות ואין לגגל סטייה ניכרת לעין או משהו פגום, כשאני מסתכל על התמונה השלישית שמראה את הרגל הנגדית ממש אותו דבר, הרגל אינה מקופלת ולא נראה שיש בעיה. בתמונות לאחר מכן התוכי עומד על רגל אחת כשרגל שנייה באויר מה שמעיד על יציבות והפעלת שרירי הרגל כנדרש. אתה אומר שהכלוב תקין ואין חלילה בעייה של חולשה כללית ואני מתחיל לנטות לכיוון של "בעייה" התנהגותית , כלומר התוכי הורגל או שנוח לו להימצא בתנוחה מסויימת כשהרגליים מקופלות . עובדה היא שכשהו על המגבת הוא הולך (תקן אותי אם אני טועה).
תעשה ניסוי שונה לפני שאתה מטרטר אותו לוטרינר שלא לצצורך, נסה להניח אותו על הריצפה במרחק סביר מהכלוב ותן לו לצעוד אליך או לכלוב.
אם הוא ירגיש חסר ביטחון בריצפה הוא ירצה להתקדם אליך או לכלוב , כך תוכל לבחון את תנועות הרגליים האם הוא מפעיל אותן כראוי והולך או שהוא צולע או נגרר.
כפי ששירלי ציינה, לברר מחיר ביקור ובמה זה מסתכם . תחליט מראש מה אתה הולך לבדוק בתוכי, בדיקה חזותית של מצב הרגליים יכול להסתיים
בטיפולים עליהם לא חשבת ובהוצאה כספית ניכרת, לכן דע מראש לאן מועדות פניך.
אני לא שולל בדיקות אם החלטת לבצען אבל לעיתים מגיעים כדי לבדוק דבר ומוצאים את עצמנו בתוך שלל בדיקות וטיפולים .
עדיין אני חושב שהעלאת סירטון קצר כשהתוכי הולך על מגבת יכול לתת לנו כיוון .
כשאני עובר שוב על התמונות אני רואה בתמונה שניה מלמעלה
שהתוכי עומד על הרגל כיאות ואין לגגל סטייה ניכרת לעין או משהו פגום, כשאני מסתכל על התמונה השלישית שמראה את הרגל הנגדית ממש אותו דבר, הרגל אינה מקופלת ולא נראה שיש בעיה. בתמונות לאחר מכן התוכי עומד על רגל אחת כשרגל שנייה באויר מה שמעיד על יציבות והפעלת שרירי הרגל כנדרש. אתה אומר שהכלוב תקין ואין חלילה בעייה של חולשה כללית ואני מתחיל לנטות לכיוון של "בעייה" התנהגותית , כלומר התוכי הורגל או שנוח לו להימצא בתנוחה מסויימת כשהרגליים מקופלות . עובדה היא שכשהו על המגבת הוא הולך (תקן אותי אם אני טועה).
תעשה ניסוי שונה לפני שאתה מטרטר אותו לוטרינר שלא לצצורך, נסה להניח אותו על הריצפה במרחק סביר מהכלוב ותן לו לצעוד אליך או לכלוב.
אם הוא ירגיש חסר ביטחון בריצפה הוא ירצה להתקדם אליך או לכלוב , כך תוכל לבחון את תנועות הרגליים האם הוא מפעיל אותן כראוי והולך או שהוא צולע או נגרר.
היי אלי-
שמתי בבוקר את התוכי על מגבת והוא ירד ממנה מיד -לתוכי אין בעיית הליכה על רצפה כלל אלא רק עמידה על יד או עמידה לאורך זמן - אני נוטה להסכים שמדובר בבעיה התנהגותית קניתי ממגדל מהצפון שמכר בשוק של כפר קאסם(מחוץ לשוק עצמו-מגדל יהודי) -ככל שאני חושב על הדרך שהחזיק את התוכי יתכן שאולף או הופחד שלא לתפוס את היד לצורך עמידה...האם יש רעיונות לאילוף ?כמו כן אעלה אשמח לצלם וידאו שלו הולך אם תיתן לי מייל כלשהוא -אשלח אלייך...
שמתי בבוקר את התוכי על מגבת והוא ירד ממנה מיד -לתוכי אין בעיית הליכה על רצפה כלל אלא רק עמידה על יד או עמידה לאורך זמן - אני נוטה להסכים שמדובר בבעיה התנהגותית קניתי ממגדל מהצפון שמכר בשוק של כפר קאסם(מחוץ לשוק עצמו-מגדל יהודי) -ככל שאני חושב על הדרך שהחזיק את התוכי יתכן שאולף או הופחד שלא לתפוס את היד לצורך עמידה...האם יש רעיונות לאילוף ?כמו כן אעלה אשמח לצלם וידאו שלו הולך אם תיתן לי מייל כלשהוא -אשלח אלייך...
העלאת הסירטונים לאתר מתבצעת ע"י העלאת הסירטון ליוטיוב או פליקס ומתן קישור.
אני מציע שתכין מעמד שעליו התוכי יכול לעמוד וללפות באצבעות רגליו את הענף או את מקל העמידה, לאחר מכן תתחיל לתרגל איתו את הפקודה "עלה ורד" כך שיעלה לאצבע המושטת, בדרך זו תשיג שתי מטרות, האחת משמעת מצד התוכי לפקודה עלה ורד ומצד שני הוא ילמד לעמוד יציב .
אני מציע שתכין מעמד שעליו התוכי יכול לעמוד וללפות באצבעות רגליו את הענף או את מקל העמידה, לאחר מכן תתחיל לתרגל איתו את הפקודה "עלה ורד" כך שיעלה לאצבע המושטת, בדרך זו תשיג שתי מטרות, האחת משמעת מצד התוכי לפקודה עלה ורד ומצד שני הוא ילמד לעמוד יציב .
אלי - התוכי מסרב לעמוד על מקל - הוא בורח מאתנו אם לא מחזיקים בו- לא נראה לי שהוא יעלה על מקל או יבוא אלינו ... הוא אינו נושך ומתמסר לליטופים אבל בורח ברגע שאין מחזיקים אותו מלמעלה - רעיונות??
הוא גזור נוצות תעופה?
כן למעט נוצה כחולה שהשאירו לו בכל כנף וגם עם
זה הוא מתעופף די רחוק...
זה הוא מתעופף די רחוק...