ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלות על זוג קוקטיילים שיש לי ושאלות על הכנה לגידול גוזלים .
מנהל: מפקחים
Re: שאלות על זוג קוקטיילים שיש לי ושאלות על הכנה לגידול גוזל
פשוט תני להם להסתגל ולהתחבר, לעיתים זה לוקח זמן אבל בסופו של דבר רובם המכריע של הזוגות מסתדרים ביחד.
אבל זה בטוח יעבור עם הזמן ?
ולא להפריע להם ?
יענו לתת להם ל"ריב" ככה ,וזה יעבור ?
ולא להפריע להם ?
יענו לתת להם ל"ריב" ככה ,וזה יעבור ?
כל זמן שאין ממש נשיכות או ריב שעלול לסכן תני להם להסתדר בדרך כלל לאחר מספר ימים הם כבר מסתגלים זה לזו.
תוודאי שיש כלי אוכל ומים כפולים כדי שתוכי לא יפריד או ימנע מהתוכי השני לאכול ולשתות. כמובן גם מקום עמידה לכל תוכי.
תוודאי שיש כלי אוכל ומים כפולים כדי שתוכי לא יפריד או ימנע מהתוכי השני לאכול ולשתות. כמובן גם מקום עמידה לכל תוכי.
כמובן , יש לכל אחד כלי משלו .
בגלל שהניסוי עם התנור כשל , אני החלטתי שאני לא אחתים גוזלים , אם כבר אז בקיץ , כשהטמפרטורות גבוהות יותר וקל יותר לשמור על חום גופם , עד אז אני אצטרך לתת להורים לעשות את כל העבודה , לפחות זה קצת יקל עליי בלימודים .
אז אני יאסוף כסף כדי לקנות אומנת יד שנייה , מישהוא יודע כמה בערך אומנת יד שנייה צריכה לעלות ? אני חושבת שאם המוצרים אליה עולים 600 בערך , ותהליך הבנייה עוד 150-200 , אז בערך יוצא 800-700 ש"ח .
ויד שנייה אמור לעלות בערך חצי מחיר .. אז בערך בין 350-450 היא אמורה לעלות .. לא ?
אז אני יאסוף כסף כדי לקנות אומנת יד שנייה , מישהוא יודע כמה בערך אומנת יד שנייה צריכה לעלות ? אני חושבת שאם המוצרים אליה עולים 600 בערך , ותהליך הבנייה עוד 150-200 , אז בערך יוצא 800-700 ש"ח .
ויד שנייה אמור לעלות בערך חצי מחיר .. אז בערך בין 350-450 היא אמורה לעלות .. לא ?
לא
אתה האמת אומנות יד 2 קשה למצוא ....
שווה לבנות לבד ..
אתה האמת אומנות יד 2 קשה למצוא ....
שווה לבנות לבד ..

לי אישית לבנות לבד יעלה יותר מאלף ש"ח מאשר לקנות יד שנייה או לייבא מחוץ לארץ ..
כי אני לא יודעת ממש לבנות , וגם לתכנן לא ..
כי אני לא יודעת ממש לבנות , וגם לתכנן לא ..
קודם כול סט לאומנת עולה 640, מבנה פורמייקה אצל נגר עולה בסביבות 400 ש"ח -תלוי בנגר, דלתות זכוכית בסביבות 80-100 ש"ח
אם חשמלאי מסדר לך את החיבורים זה גם מוסיף לעלות...
אומנת "מקצועית" (של חברה כלשהי) עולה פי שלוש, אז עדיף לבנות לבד..
אני בספק שתמצאי אומנת איכותית במחירים שכתבת. ראיתי שמוכרים גם אילתורים עם מנורות במחיר גבוה מזה..
אם חשמלאי מסדר לך את החיבורים זה גם מוסיף לעלות...
אומנת "מקצועית" (של חברה כלשהי) עולה פי שלוש, אז עדיף לבנות לבד..
אני בספק שתמצאי אומנת איכותית במחירים שכתבת. ראיתי שמוכרים גם אילתורים עם מנורות במחיר גבוה מזה..
או שכנראה לא ..
אז הבחירה היחידה שלי זה להחתים זוגלים בקייץ בזמן שחם ואפשר לשמר את הטמפ' של הגוזלים .
פשוט לא משנה כמה אני אנסה וכמה אני אתכנן , אני לא אצליח לבנות אומנת .. זה פשוט משהוא שמסובך מדי בשבילי ..
אולי אני פשוט יאסוף כסף ואקנה אומנת במחיר מלא , אבל אחת טובה שתספיק להרבה זמן ..
כי אחרת אני לא אוכל להחתים , וזה יהיה ממש מצער .
אז , החלטתי לא להיות פזיזה ואני אתן להורים לעשות את העבודה עעד הקיץ וכבר שם נראה כמה אספתי , למה זה מספיק ומה נעשה .
אז הבחירה היחידה שלי זה להחתים זוגלים בקייץ בזמן שחם ואפשר לשמר את הטמפ' של הגוזלים .
פשוט לא משנה כמה אני אנסה וכמה אני אתכנן , אני לא אצליח לבנות אומנת .. זה פשוט משהוא שמסובך מדי בשבילי ..
אולי אני פשוט יאסוף כסף ואקנה אומנת במחיר מלא , אבל אחת טובה שתספיק להרבה זמן ..
כי אחרת אני לא אוכל להחתים , וזה יהיה ממש מצער .
אז , החלטתי לא להיות פזיזה ואני אתן להורים לעשות את העבודה עעד הקיץ וכבר שם נראה כמה אספתי , למה זה מספיק ומה נעשה .