ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שדרוג אומנת
מנהל: מפקחים
Re: שדרוג אומנת
אלי, סליחה, רק עכשיו התיישבתי מול המחשב...
לפני הכל אציין שהשרטוט ששלחת לי הוא הפוך מהאומנת שלי, כלומר שאצלי גוף החימום הוא בצד ימין וכו'. לא בעיה קטלנית, רק קצת מבלבל.
לפינים התחתונים חיברתי את ההזנה (פאזה ואפס), מהפינים העליונים יצאתי עם חוטים שלי אל מספר 1 ו- 2 בבקר.
המשכתי לפי השרטוט, אבל לא הבנתי מה יושב בצד שמאל של השרטוט, במקביל לגוף החימום, שיש חוט כחול שיוצא ממספר 2 בבקר, ישירות אליו ומתפצל בדרך אל המאוורר.
מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי...
תודה, אריאל
לפני הכל אציין שהשרטוט ששלחת לי הוא הפוך מהאומנת שלי, כלומר שאצלי גוף החימום הוא בצד ימין וכו'. לא בעיה קטלנית, רק קצת מבלבל.
לפינים התחתונים חיברתי את ההזנה (פאזה ואפס), מהפינים העליונים יצאתי עם חוטים שלי אל מספר 1 ו- 2 בבקר.
המשכתי לפי השרטוט, אבל לא הבנתי מה יושב בצד שמאל של השרטוט, במקביל לגוף החימום, שיש חוט כחול שיוצא ממספר 2 בבקר, ישירות אליו ומתפצל בדרך אל המאוורר.
מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי...
תודה, אריאל
נתחיל מהמפסק. אל המפסק מגיעים 2 חוטים שהם בעצם ההזנה הראשית(הכבל או המשך של הכבל מהקיר בבית)
לכבל שלושה חוטים - חום כחול וצהוב.
צריך לחבר את החוט החום ואת החוט הכחול למפסק זה לצד זה כאשר מתחתם באותו סדר להוציא שני חוטים . חוט מתחת לחום הולך למספר 2 חוט מתחת לכחות הולך למספר 1 בבקר.
החוט הצהוב מתחבר לחוט הצהוב שיוצא מגוף החימום (הארקה). לחבר ישירות.
החוט הכחול שיוצא מגוף החימום הולך למספר 1 בבקר ביחד עם חוט אחד מהמאוורר.
אם לא הבנת תשאל שוב.
לכבל שלושה חוטים - חום כחול וצהוב.
צריך לחבר את החוט החום ואת החוט הכחול למפסק זה לצד זה כאשר מתחתם באותו סדר להוציא שני חוטים . חוט מתחת לחום הולך למספר 2 חוט מתחת לכחות הולך למספר 1 בבקר.
החוט הצהוב מתחבר לחוט הצהוב שיוצא מגוף החימום (הארקה). לחבר ישירות.
החוט הכחול שיוצא מגוף החימום הולך למספר 1 בבקר ביחד עם חוט אחד מהמאוורר.
אם לא הבנת תשאל שוב.
עד כאן בסדר גמור. (אין כמוך!!!)
מה אתה צריך?הבנתי שהסתדרת.אם לא תשאל
נראה לי שחסרים פרטים - לא הזכרת את תרמוסטט הביטחון, למשל.
אם אתה יכול בבקשה להמשיך להסביר במילים את שאר החיבורים- זה יעזור לי עד מאוד.
אם אתה יכול בבקשה להמשיך להסביר במילים את שאר החיבורים- זה יעזור לי עד מאוד.
סיימנו עם החוטים מהמפסק לבקר ואמרנו "החוט הכחול שיוצא מגוף החימום הולך למספר 1 בבקר ביחד עם חוט אחד מהמאוורר.".
נתחיל מכיוון הטרמוסטט. מהטרמוסטט יוצאים שני חוטים אדומים. אחד מחובר לחוט לבן של הגוף חימום (אחד החוטים מתוך השניים) והצד השני האדום שיוצא מהטרמוסטט הולך ביחד עם החוט השני של המאוורר למספר 4 בבקר.
בין מספר 2 בבקר (אליו מגיעה החשמל מהמפסק) לבין מספר 3 בבקר יוצרים גשר .
אל מספר 11 ומספר 12 בבקר מחברים את הרגש (לא חשוב איזה חוט לאן).\
צריך להשתמש בכל החיבורים במהדקים. תחבר את החוטים בצורה כזאת שלא יהיו כמויות של חוטים ושיהיו באורך המתאים.
לדוגמא:
חוט אדום מהטרמוסטט וחוט שחור מהמאוורר יכולים להתחבר ביחד בקצה למהדק ומהמהדק אפשר להשתמש בחוט בודד שהולך לטרמוסטט למספר 4 (במקום ללכת עם שני חוטים ) וכך הלאה.
אם פיספסתי או לא הבנת תשאל שוב.
נתחיל מכיוון הטרמוסטט. מהטרמוסטט יוצאים שני חוטים אדומים. אחד מחובר לחוט לבן של הגוף חימום (אחד החוטים מתוך השניים) והצד השני האדום שיוצא מהטרמוסטט הולך ביחד עם החוט השני של המאוורר למספר 4 בבקר.
בין מספר 2 בבקר (אליו מגיעה החשמל מהמפסק) לבין מספר 3 בבקר יוצרים גשר .
אל מספר 11 ומספר 12 בבקר מחברים את הרגש (לא חשוב איזה חוט לאן).\
צריך להשתמש בכל החיבורים במהדקים. תחבר את החוטים בצורה כזאת שלא יהיו כמויות של חוטים ושיהיו באורך המתאים.
לדוגמא:
חוט אדום מהטרמוסטט וחוט שחור מהמאוורר יכולים להתחבר ביחד בקצה למהדק ומהמהדק אפשר להשתמש בחוט בודד שהולך לטרמוסטט למספר 4 (במקום ללכת עם שני חוטים ) וכך הלאה.
אם פיספסתי או לא הבנת תשאל שוב.
אלי, תודה רבה.
הבנתי הכל, רק יש רכיב אחד שנמצא מימין לטרמוסטט, שממנו יוצא חוט כחול. מה הרכיב הזה ולאן צריך לחבר את החוט היוצא ממנו?
השתמשתי בגוף החימום של 80 מעלות, זה בסדר?
הבנתי הכל, רק יש רכיב אחד שנמצא מימין לטרמוסטט, שממנו יוצא חוט כחול. מה הרכיב הזה ולאן צריך לחבר את החוט היוצא ממנו?
השתמשתי בגוף החימום של 80 מעלות, זה בסדר?
אתה מתכוון לחוט המסומן בתמונה?
כן.
ד"א איך אתה מסמן אותו בעיגול?
ד"א איך אתה מסמן אותו בעיגול?
דיברנו כבר על החוט הכחול. החוט הכחול שיוצא מהגוף חימום שסימנתי הולך עם חוט אחד שיוצא מהמאוורר והולך למספר 1 בבקר (עם החוט מהמפסק (מתחת לחוט הכחול במפסק).
אני מציע שאחרי שתחבר את כל החוטים ולפני הפעלה נעבור ביחד על כל החיבורים.
איך אני מסמן בעיגול- פותח את הצייר, מעביר את התמונה לצייר ומצייר עיגול. שומר את התמונה על שולחן העבודה ומעלה למחשב..
אני מציע שאחרי שתחבר את כל החוטים ולפני הפעלה נעבור ביחד על כל החיבורים.
איך אני מסמן בעיגול- פותח את הצייר, מעביר את התמונה לצייר ומצייר עיגול. שומר את התמונה על שולחן העבודה ומעלה למחשב..