ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

התיעצות לגבי בחירת תוכי

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

jhony_bravo
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: יש כינוי

Re: התיעצות לגבי בחירת תוכי

שליחה על ידי jhony_bravo »

אלי אני רציני לחלוטין ואתה צודק לחלוטין אכן מדובר בשוחד בדיוק לפי ההגדרה המילוניתתמונה
"כסף או שווה כסף הניתן לבעל סמכות על מנת שיפעיל את סמכותו לטובתו של נותן השוחד"תמונה
אין מה לעשות בכדי להזיז דברים לפעמים צריך ל"שמן" את קובעי ההחלטות או להתבכיין להם עד שיסכימותמונה
לפעמים גם חנפנות מוגזמת עוזרת תמונה (רזית/התספורת החדשה ממש יפה/האוכל הכי טעים שאכלתי אי פעם... וכו')
במידה וכל האופציות הנ"ל לא עוזרות אז ורק אז מפעילים את נשק יום הדין שהוא חפירות בלתי פוסקות על הנושא המבוקשתמונה
בהתחלה מקבל ההחלטות יהיה אפאטיתמונה אבל עם הזמןתמונה הוא יישברתמונה
ובניסוח בשפה יותר מעודנת ופוליטקלי קורקט מדובר על התחשבות הדדית בצרכים וברצונות של בת הזוג שלך
ומתן תשומת לב לדברים המעניינים אותה וחשובים לה וזאת בכדי שהיא
תוכל להתפנות לתת תשומת לב לדברם החשובים לך וכך תהיה זוגיות חזקה ומבוססת יותרתמונה
אפשר לסכם את כל הסיפור באמצעות המשפט האחרון בחתימה שלי
"עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת"תמונה

תוכאש מאחר ואתה נשוי אז יש לך לא מעט אפשרויות ל"התחשבות" בלי להיקלע לאי הבנות
אפשר לרכוש טבעת יפה בלי לשמוע את המשפט הזוועתי "כן, אני מסכימה" (המשפט הזה יכול להעביר חלחלה בגוו של כל רווק מושבע)
אפשר לרכוש מחרוזת/שרשרת עדיף אם אבן שתתאים לצבע העיניים של אישתך ו/או למזל שלה (בהנחה שאבן המזל שלה היא לא אבן "חצי יקרה")
אם ההתנגדות לתוכי היא ממש חזקה תמיד אפשר לשלוף את התותחים הכבדים ולפתוח במבצע משולב
שלח אותה וחברה טובה שלה ליום ספא עם הכל כלול תנקה את הבית טוב טוב (תחשוב שעל כל פירור אבק תקבל שעה ביציאה)
לאחר מכן אפשר להיפגש איתה בספא ולקחת אותה לרכוש בגדים בחנות שהיא אוהבת (קח מצלמה טובה ותגרום לה להרגיש כמו סופר מודל)
לאחר מכן תיקח איתה לפיקניק במקום רומנטי/מסעדה על חוף הים ושם תתן לה את השרשרת/טבעת/צורת "התחשבות" אחרת
הכלל הכי הכי חשוב הוא שבמהלך כל היום הזה עליך להתנהג לפי הכללים המשולבים של סוכני מכירות/מנהלי מ"ומ עם חוטפים
1) תמיד לחייך
2) לשמור תמיד על אופטימיות
3) בשום פנים ואופן המילה "לא" לא יוצאת מהפה שלך
4) מחמאות לא משנה עד כמה הן מוגזמות הן תמיד מבוקשות
5) קשר עין תמיד יתבצע עם חיוך
6) יש לשים לב לכל מילה בשיחה (אחר כך יהיה בוחן עליה)

חשוב מאוד לזכור שני כללים חשובים
1) השימוש באמצעי "התחשבות" יהיה הדרגתי עד שאפשר יהיה להגיע ל"הסכמה הדדית"
2) אמצעי ה"התחשבות" חייב להיות גדול מספיק כדי להשוויץ בפני החברות ו/או בעל יכולת לשמש בתור נשק בקרב רחוב
שיהיה המון הצלחה בשכנוע
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
tucash
ביצה
ביצה

שליחה על ידי tucash »

ג'וני ,

תודה רבה מעריך את ההשקעה בתגובה.
בלי קשר לתוכי, תמיד נחמד לקבל תובנות נוספות לגבי זוגיות, מאנשים טובים באמצע הדרך.

קראתי והתענגתי על הלשון השנונה ונסיון החיים (-:

שוב תודה!

הטוקאש
jhony_bravo
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שמח שנהנית שיהיה המון הצלחה בשכנוע
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אכן השקעה מצד ארז אבל לא ממליץ לאמץ ממה שנכתב כלום!
מי שחושב שבת הזוג שלו "תאכל" את החנפנות טועה בגדול. בקשר זוגי אמיץ ונכון אין שום קשר בין לקבל משהו בתמורה למילות חנפנות.
בקשר זוגי אמיתי אחד צריך להתחשב ברגשות השני ולנסות לתת מעצמו ללא קשר לרכישת טבעת או מילה טובה.
אתה מזכיר לי ארז את הזוגות שחיים כל אחד בנפרד לעצמו ואפילו מנהלים כל אחד חשבון בנק משל עצמו. או את הזוגות שחיים ביחד אבל נמצאים בתחרות בלתי פוסקת. הבעל קנה תחתון האשה קונה חזייה. הבעל קנה משקפי שמש האשה תרוץ לקנות צמיד.האשה קנתה תיק הבעל רץ לקנות אוטו עם שלט.
אם אתה צריך להחמיא לאשה על הגיזרה שלה כדי לקבל אישור כלשהו למשהו שאתה רוצה אתה במצב יחסים גרוע.
כשיש קשר נכון ההחלטות מתקבלות ביחד, כשכל צד מביע את הרצונות שלו את התשוקות שלו ובד בבד מקשיב לרצונות של הצד השני
ומתחשב בהם.
כמה זמן זה יכול להחזיק? למה שלא תחמיא לאשתך על התספורת מבלי לקבל תמורה? ומה זה "רזית"? מה קורה שהיא משמינה?
אפילו עם מיקה יש לי יחסים בריאים יותר ממה שאתה מציע לבחור. אני בא אליה עם "שוחד" של גרעין והיא מוותרת ומבקשת ליטוף. אפילו אצל מיקה לא קיימת צביעות.

אני מציע לך מר בחור לשבת עם אשתך. להבין מה מקור הבעייה, להעביר לה מסר שזה חשוב לך הרבה או הרבה יותר, לראות איך ביחד מגיעים למצב שהיא לא תיפגע מכך שהתוכי נמצא בתוך הבית ואיך אתה דואג שזה יתאפשר. אם נניח הבעייה בליכלוך שהתוכי מייצר אתה יכול להראות לה שישנם כלובים שמונעים ליכלוך ולהתחייב לנקות פעם ביום וכו'.
בכל מקרה אין כמו לדבר בכנות ותמיד תמיד לנסות להיות בצד השני ולנסות להבין מהיכן מגיעה התנגדות למשהו.
חשוב להחמיא לאשה ולא פחות חשוב גם לגבר שאשתו תחמיא לו אבל זה צריך לבוא מתוך הלב ולא במטרה לקבל משהו בתמורה.
jhony_bravo
פוקח עיניים
פוקח עיניים

אלי נראה לי שלא הבנת את המסר ולקחת את העניין ברצינות רבה מידי
הכל נכתב בצורה הומוריסטית (גם מבחינת ניסוח וגם עם כמות גדולה של רגשונים (עברית לסמיילי))
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

האמת היה לי קשה להאמין שזה נכתב ברצינות, אבל ממש השקעת בתגובה וגם כשאתה פותח את ההודעה במשפט הזה:
2934 כתב:אלי אני רציני לחלוטין
איך אתה מצפה שלא יקחו אותך ברצינות?... תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

לא יודע ארז, נראה לי שחוץ ממני גם החבר לקח אותך ברצינות והתחלתי לדאוג..מי יודע תמונה בקיצור אני שמח שזה נכתב בהומור ושאף אחד לא מתכוון לבצע "מסחרה" עם בן זוגו תמונה
jhony_bravo
פוקח עיניים
פוקח עיניים

[quote="jhony_bravo"]אלי אני רציני לחלוטין ואתה צודק לחלוטין אכן מדובר בשוחד בדיוק לפי ההגדרה המילוניתתמונה
שירלי למה לצטט באופן חלקי ולהוציא את דברי מהקשרם? בסוף המשפט בכוונה שמתי רגשון תמונה כזה
זאת על מנת להדגיש שמדובר בהומור
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

טוב ארז קיבלנו שמדובר בהומור, אתה נראה טוב היום במיוחד עם גרי כשהוא עושה ינשוףתמונה
jhony_bravo
פוקח עיניים
פוקח עיניים

בקרוב נעלה סרטון נוסף של הינשוף
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”