ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מחפש להלוות פלייר לקליפסים
מנהל: מפקחים
Re: מחפש להלוות פלייר לקליפסים
רון כולנו חדשים פחות או יותר,חלקנו הגדול גם לא נפגשו מעולם,אין קשר חדש ותיק כולם מוזמנים ובכייף.
אווה תודה על ההצעה אני מראשון ולא מגיע למפגש,ככה שגם הצפון רחוק .
phantomf4 תודה על ההעצה.אני מתחיל להעביר את הכלובים אראה אולי בכלל לא אצטרך את הפלייר
אם אצטרך אותו אגיע אלייך או אל אפי איך אבחר ? (: ,בסופ"ש ואחזיר ביום-יומיים למחרת.
אלי למפגש לא אגיע ,אתה נתת את דעתך בנוגע להודעות אישיות.וכיבדתי את זה.אם כבר רוקוקו הלשין עליי
דעתי שאין לי מה לעשות במפגש לא מרגיש לי נכון להגיע ולא אחוש שייכות,אני חדש באתר הזה ולא מכיר פה אף אחד
להידחף או להגיע זה ממש לא הרצון שלי,בלי נדר במפגש הבא שיהיה אגיע לאחר שהיה יותר פעיל וותיק פה באתר.
גא'קו
phantomf4 תודה על ההעצה.אני מתחיל להעביר את הכלובים אראה אולי בכלל לא אצטרך את הפלייר
אם אצטרך אותו אגיע אלייך או אל אפי איך אבחר ? (: ,בסופ"ש ואחזיר ביום-יומיים למחרת.
אלי למפגש לא אגיע ,אתה נתת את דעתך בנוגע להודעות אישיות.וכיבדתי את זה.אם כבר רוקוקו הלשין עליי
דעתי שאין לי מה לעשות במפגש לא מרגיש לי נכון להגיע ולא אחוש שייכות,אני חדש באתר הזה ולא מכיר פה אף אחד
להידחף או להגיע זה ממש לא הרצון שלי,בלי נדר במפגש הבא שיהיה אגיע לאחר שהיה יותר פעיל וותיק פה באתר.
גא'קו
גם אני מראשון טרמפ הלוך וחזור עליי
סתם שמתי חייכן בשביל הכייף
אני גם לא מכיר את אביבה
מי זאת אביבה .וגם איך נראית אווה כבר שכחתי
את הבורקס שלה לא שכחתי
ובכל זאת מגיע גם אם יגרשו אותי
סתם שמתי חייכן בשביל הכייף אני גם לא מכיר את אביבה
מי זאת אביבה .וגם איך נראית אווה כבר שכחתי
את הבורקס שלה לא שכחתיובכל זאת מגיע גם אם יגרשו אותי

מכל מלמדי השכלתי
לעולם על תתוכח עם אדיוט .הוא יוריד אותך לרמתו וינצח אותך בעזרת נסיונו
phantomf4 אם היה לי את הרישיון הייתי מגיע כבר משלשום לקחת את הפלייר (-:
שוני היכול להיות שאנחנו מכירים? אתה מגדל גא'קו האכלת יד? ויש לך (לא קשור לאתר הזה) -> דיסקוסים?
שוני היכול להיות שאנחנו מכירים? אתה מגדל גא'קו האכלת יד? ויש לך (לא קשור לאתר הזה) -> דיסקוסים?
מודה באשמה

מכל מלמדי השכלתי
יש לך עוד תוכים חוץ מהגא'קו?אני במקרה אם תזכור .. אם הרד טורקיז שהראיתי לך במצלמה לפני 4 שנים +- .
כיום כבר אין לי דיסקוסים .