ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
צריך המלצה בנוגע לגידול תוכים שקטים לריבוי + תמונות
מנהל: מפקחים
Re: צריך המלצה בנוגע לגידול תוכים שקטים לריבוי + תמונות
מה הכוונה ב-4 כלובים?כל כלוב 60*60*70?אלו כלובים קטנים,הפספיקים אוהבים לעוף ואם אתה יכול לתת להם
מרחב לעשות זאת זה מצויין.
אני בטוח שישנם מגדלים שמגדלים פסיפיקים בכלוב במידות שציינתי למעלה אך לדעתי האישית זוהי טעות.
אני בטוח שישנם מגדלים שמגדלים פסיפיקים בכלוב במידות שציינתי למעלה אך לדעתי האישית זוהי טעות.
-
itsmadness
- בקיעה

[quote="55";p="27901"]מה הכוונה ב-4 כלובים?כל כלוב 60*60*70?אלו כלובים קטנים,הפספיקים אוהבים לעוף ואם אתה יכול לתת להם
אני בטוח שישנם מגדלים שמגדלים פסיפיקים בכלוב במידות שציינתי למעלה אך לדעתי האישית זוהי טעות.[/quote]
אתה אומר אתה יודע =]
אז זה סופי- גודל כל כלוב הוא אורך 75 גובה 1.35 רוחב 1.20. אני מקווה שזה מספיק גדול לתוכים המתוקים האלה =]
יש לי עוד כמה שאלות-
1. בית הטלה לשים בחוץ או בפנים? אם כן איפה?
2. את המקלות לשים לרוחב של הכלוב או לשים כמה מקלות לאורך?
3. צריך לשים צעצועים / דברים שהם ייתעסקו איתם בסגנון?
4. בתי ההטלה של פימה טובים נכון? פימה עושה משלוחים?
תודה רבה על הכל!
אני בטוח שישנם מגדלים שמגדלים פסיפיקים בכלוב במידות שציינתי למעלה אך לדעתי האישית זוהי טעות.[/quote]
אתה אומר אתה יודע =]
אז זה סופי- גודל כל כלוב הוא אורך 75 גובה 1.35 רוחב 1.20. אני מקווה שזה מספיק גדול לתוכים המתוקים האלה =]
יש לי עוד כמה שאלות-
1. בית הטלה לשים בחוץ או בפנים? אם כן איפה?
2. את המקלות לשים לרוחב של הכלוב או לשים כמה מקלות לאורך?
3. צריך לשים צעצועים / דברים שהם ייתעסקו איתם בסגנון?
4. בתי ההטלה של פימה טובים נכון? פימה עושה משלוחים?
תודה רבה על הכל!

1.עדיף לשים את בתי ההטלה בחוץ,כך הנגישות קלה יותר ולא צריך להתאמץ כדי לבדוק מה קורה בפנים.
2.את המקלות לשים לרוחב הכלוב.
3.אתה יכול לשים נדנדות,זה אחד הדברים האהובים.
4.בתי ההטלה של פימה טובים,אישית לא ניסיתי אותם אך יש לו הרבה ממליצים.
לגבי משלוחים אני מאמין שלא תהיה בעייה דבר עימו בטלפון.
לגבי משלוחים אני מאמין שלא תהיה בעייה דבר עימו בטלפון.
-
itsmadness
- בקיעה

[quote="55";p="27904"]1.עדיף לשים את בתי ההטלה בחוץ,כך הנגישות קלה יותר ולא צריך להתאמץ כדי לבדוק מה קורה בפנים.
לגבי משלוחים אני מאמין שלא תהיה בעייה דבר עימו בטלפון.[/quote]
תודה רבה.
בבניית הכלוב צריך להיות איזה משו מיוחד? [דלת או משהו?]
ואם אפשר מדריך או הסבר מפרט על בנייתו. תודה אלי אתה תותח!!
לגבי משלוחים אני מאמין שלא תהיה בעייה דבר עימו בטלפון.[/quote]
תודה רבה.
בבניית הכלוב צריך להיות איזה משו מיוחד? [דלת או משהו?]
ואם אפשר מדריך או הסבר מפרט על בנייתו. תודה אלי אתה תותח!!

בוודאי שצריך דלת גישה,אתה צריך לקבל החלטה מאיזה חומר אתה בונה את הכלוב ולפי זה לתכנן את דלת הגישה.
אם אתה בונה את הכלוב עם רשת דקה יחסים ולא מפלטה כאמור אתה צריך מסגרת,את הדלת אתה עושה גם ממסגרת
עליה מולבשת רשת,ברשת העשויה מפלטות זה קל יותר מאחר והרשת יחסית קשיחה ואין צורך במסגרת או תוספות,את הפתח המיועד
אתה חותך ברשת ומאותו חומר אתה עושה דלת במידה גדולה מעט מהפתח,אפשר להשתמש בקליפסים המחברים את הרשתות זו לזו
גם כצירים לדלת.
אם אתה בונה את הכלוב עם רשת דקה יחסים ולא מפלטה כאמור אתה צריך מסגרת,את הדלת אתה עושה גם ממסגרת
עליה מולבשת רשת,ברשת העשויה מפלטות זה קל יותר מאחר והרשת יחסית קשיחה ואין צורך במסגרת או תוספות,את הפתח המיועד
אתה חותך ברשת ומאותו חומר אתה עושה דלת במידה גדולה מעט מהפתח,אפשר להשתמש בקליפסים המחברים את הרשתות זו לזו
גם כצירים לדלת.
-
itsmadness
- בקיעה

[quote="55";p="27913"]בוודאי שצריך דלת גישה,אתה צריך לקבל החלטה מאיזה חומר אתה בונה את הכלוב ולפי זה לתכנן את דלת הגישה.
גם כצירים לדלת.[/quote]
כמה כל הכלוב [לא מרשת, מפלטה] אמור לעלות? כולל כל החומרים?
גם כצירים לדלת.[/quote]
כמה כל הכלוב [לא מרשת, מפלטה] אמור לעלות? כולל כל החומרים?

פלטה רשת במידות 1*2 מ' עולה בסביבות 75-80 ש"ח.
קליפסים 35 ש"ח,פלייר לסגירת הקליפסים אתה יכול להלוות מאחד החברים כאן שגר קרוב אלייך או להסתדר עם פלייר רגיל.
את החשבון אתה יכול לעשות בקלות,אם אתה מתכוון להשתמש בריצפה או בקיר שבצד כמובן שאתה חוסך חומר
אך אתה צריך לדאוג שהכלוב יוצמד היטב,בעיה של גג אני מבין שאין לך וגשם לא יכול לחדור,אתה צריך כיסוי מפני רוחות
שזה יכול להיות מחומר כגון ניילון או משהו עבה יותר.
קליפסים 35 ש"ח,פלייר לסגירת הקליפסים אתה יכול להלוות מאחד החברים כאן שגר קרוב אלייך או להסתדר עם פלייר רגיל.
את החשבון אתה יכול לעשות בקלות,אם אתה מתכוון להשתמש בריצפה או בקיר שבצד כמובן שאתה חוסך חומר
אך אתה צריך לדאוג שהכלוב יוצמד היטב,בעיה של גג אני מבין שאין לך וגשם לא יכול לחדור,אתה צריך כיסוי מפני רוחות
שזה יכול להיות מחומר כגון ניילון או משהו עבה יותר.
-
itsmadness
- בקיעה

[quote="55";p="27922"]פלטה רשת במידות 1*2 מ' עולה בסביבות 75-80 ש"ח.
שזה יכול להיות מחומר כגון ניילון או משהו עבה יותר.[/quote]
לא נראה לי אני יצמיד את זה לקיר. תודה רבה!
שזה יכול להיות מחומר כגון ניילון או משהו עבה יותר.[/quote]
לא נראה לי אני יצמיד את זה לקיר. תודה רבה!

לך על פסיפיק פרוטלט, קצת יותר קטנים מתוכון, היפר-אקטיביים ולכן מאוד מעניינים, כמעט לא מרעישים, יכולים לחיות בתא בגודל של 80X50X40 או משהו דומה, ניתן לרכוש אותם במשהו כמו 300-400 שקליים לזוג, אני מצרף תמונה מהמרפסת שלנו, אצלי יש שני תאים זה מעל זה בגודל 100X50X50 (כל אחד) , אבל גם מה שכתבתי יכול להספיק להם, יש להם זוגיות יוצאת מהכלל, מתיי שלא תסתכל עליהם, הם ביחד, צמודים אחד לשני, משחקים, רבים ...אבל תמיד ביחד, אצלי, לאחר שהגוזלים בקעו, הזכר מעביר את הלילה עם הנקבה בתא ההטלה (הוא חולה על התחת שלה) ועוזר לה, בחימום הצאצאים והאכלתם, אחת הנקבות היא אמא יוצאת מהכלל, ופרט לזה שהיא יוצאת לחלץ עצמות לדקות בודדות, היא כל הזמן עם הגוזלים שלה ותלויה מאוד בזכר שדואג לה כל הזמן.
בקיצור זו ההמלצה שלי, בתקציב שלך זה יספיק לשני זוגות, מה שאתה צריך לזכור, אתה חייב שני תאים, כל זוג חי בנפרד, אחרת....מלחמת עולם.

בקיצור זו ההמלצה שלי, בתקציב שלך זה יספיק לשני זוגות, מה שאתה צריך לזכור, אתה חייב שני תאים, כל זוג חי בנפרד, אחרת....מלחמת עולם.

-
itsmadness
- בקיעה

[quote="481";p="27932"]לך על פסיפיק פרוטלט, קצת יותר קטנים מתוכון, היפר-אקטיביים ולכן מאוד מעניינים, כמעט לא מרעישים, יכולים לחיות בתא בגודל של 80X50X40 או משהו דומה, ניתן לרכוש אותם במשהו כמו 300-400 שקליים לזוג, אני מצרף תמונה מהמרפסת שלנו, אצלי יש שני תאים זה מעל זה בגודל 100X50X50 (כל אחד) , אבל גם מה שכתבתי יכול להספיק להם, יש להם זוגיות יוצאת מהכלל, מתיי שלא תסתכל עליהם, הם ביחד, צמודים אחד לשני, משחקים, רבים ...אבל תמיד ביחד, אצלי, לאחר שהגוזלים בקעו, הזכר מעביר את הלילה עם הנקבה בתא ההטלה (הוא חולה על התחת שלה) ועוזר לה, בחימום הצאצאים והאכלתם, אחת הנקבות היא אמא יוצאת מהכלל, ופרט לזה שהיא יוצאת לחלץ עצמות לדקות בודדות, היא כל הזמן עם הגוזלים שלה ותלויה מאוד בזכר שדואג לה כל הזמן.
[/quote]
תודה רבה!!!
אם הכלוב גדול מדי [אורך 75 גובה 1.35 רוחב 1.20] זה לא עושה בעיות?
כי לפי מה שהבנתי עכשיו אני יכול לגדל זוג גם בכלוב בגדלים של אורך 75 גובה 67 רוחב 1.20. ככה אני יוכל להכניס 4 כלובים..
אבל זה כבר שאלה של איכות חיים אז כנראה אני יעשה שתי כלובים של אורך 75 גובה 1.35 רוחב 1.20..
והמבנה של הדברים בתוך הכלוב ממש יפה ככה גם אני יעשה תודה =]
ואת הכלוב הזה אתה בנית? ,,
כי אני לא ממש מבין ואני לא יודע מה אלה ה"קליפסים" וה"פליירים" שאלי דיבר עליהם.
תודה מראש וסליחה על החפירה.
[/quote]תודה רבה!!!
אם הכלוב גדול מדי [אורך 75 גובה 1.35 רוחב 1.20] זה לא עושה בעיות?
כי לפי מה שהבנתי עכשיו אני יכול לגדל זוג גם בכלוב בגדלים של אורך 75 גובה 67 רוחב 1.20. ככה אני יוכל להכניס 4 כלובים..
אבל זה כבר שאלה של איכות חיים אז כנראה אני יעשה שתי כלובים של אורך 75 גובה 1.35 רוחב 1.20..
והמבנה של הדברים בתוך הכלוב ממש יפה ככה גם אני יעשה תודה =]
ואת הכלוב הזה אתה בנית? ,,
כי אני לא ממש מבין ואני לא יודע מה אלה ה"קליפסים" וה"פליירים" שאלי דיבר עליהם.
תודה מראש וסליחה על החפירה.