יובל,
דיברתי עם מישהי שמחתימה גרין צ'יקים, היא אמרה לי לשקול אותו, טענה ששלה שקלה 30 גרם בגיל שלושה שבועות.. שקלתי אותו עכשיו הוא שוקל 80 גרם.. אין לי מושג מה להסיק מזה.. והוא לפני אוכל..
ופיץ' שוקל 45 גרם...
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גוזל גרין ציק נחת אצלי בבית!!
מנהל: מפקחים
Re: גוזל גרין ציק נחת אצלי בבית!!
יובל האכלה מקצועית לא מתבצעת על פי שעות,אם תאכיל על פי צרכיו של הגוזל תראה הבדל עצום בהתפתחות של
הגוזל,ההאכלה צריכה להתבצע על פי מצב הזפק ,אם אתה מאכיל 3 פעמים ביום כלומר אם תתחיל להאכיל בשעה 6:00 בבוקר ותסיים
ב 22:00 יוצא שהגוזל אוכל כל 8 שעות ארוחה ,מה שקורה שהזפק מפסיק לעבוד מאחר והוא ריק יותר מידי זמן ואז אתה שוב מעמיס,בדיוק
כמונו,אם לא נאכל ארוחת בוקר ונאכל רק צהריים הקיבה לא תתחיל לפעול והיא תהיה רדומה.אני תמיד מעדיף לתת מספר גדול יותר
של ארוחות ,הזפק עובד כנדרש ואין מצב של ריקון איטי.
הגוזל,ההאכלה צריכה להתבצע על פי מצב הזפק ,אם אתה מאכיל 3 פעמים ביום כלומר אם תתחיל להאכיל בשעה 6:00 בבוקר ותסיים
ב 22:00 יוצא שהגוזל אוכל כל 8 שעות ארוחה ,מה שקורה שהזפק מפסיק לעבוד מאחר והוא ריק יותר מידי זמן ואז אתה שוב מעמיס,בדיוק
כמונו,אם לא נאכל ארוחת בוקר ונאכל רק צהריים הקיבה לא תתחיל לפעול והיא תהיה רדומה.אני תמיד מעדיף לתת מספר גדול יותר
של ארוחות ,הזפק עובד כנדרש ואין מצב של ריקון איטי.
דיויד גרין צ'יק בוגר שוקל 80 גרם,המשקל שהיא ציינה בהחלט נכון,גיל הגמילה של הגין צי'ק בערך 7 שבועות ושלך
עדיין באמצע הדרך,נראה שהמשקל גבוה,אומנם לקראת התעופה הם מורידים במשקלם אבל בכל זאת נראה שהמשקל שציינת גבוה.
פיץ פייס בוגר שוקל בין 40-60 גרם ,יתכן מאוד שהמשקל שלך מזייף ואינו מספיק מדוייק.
בכל מקרה השקילה מיועדת בשלבי ההתפתחות על מנת לעקוב ולראות שהגוזל אכן מתפתח ועולה במשקל .אני לא חושב שאתה צריך להתייחס כרגע למשקל כאל משהוא שמהווה בעיה (אבל שווה בדיקה אם המשקל מדוייק),כל זמן שהגוזל מתפתח עולה במשקל עירני וכו' זה בסדר.
עדיין באמצע הדרך,נראה שהמשקל גבוה,אומנם לקראת התעופה הם מורידים במשקלם אבל בכל זאת נראה שהמשקל שציינת גבוה.
פיץ פייס בוגר שוקל בין 40-60 גרם ,יתכן מאוד שהמשקל שלך מזייף ואינו מספיק מדוייק.
בכל מקרה השקילה מיועדת בשלבי ההתפתחות על מנת לעקוב ולראות שהגוזל אכן מתפתח ועולה במשקל .אני לא חושב שאתה צריך להתייחס כרגע למשקל כאל משהוא שמהווה בעיה (אבל שווה בדיקה אם המשקל מדוייק),כל זמן שהגוזל מתפתח עולה במשקל עירני וכו' זה בסדר.
אלי אתה רומז שגידלתי בהמה??
סתם.. כן סביר להניח שהמשקל מזייף אז...
סתם.. כן סביר להניח שהמשקל מזייף אז...

-
יובל_תוכים
- בקיעה

- שם פרטי:: יובל
חח דיויד אלי תודה על העזרה
תגידו הרגע ראיתי שיצאו לו נוצות על הרגליים ובין הכנף לבטן (קרוב לכנף) אבל הם צהובות והקצה ירוק מה זה אומר ילוו סידד או רגיל?
תגידו הרגע ראיתי שיצאו לו נוצות על הרגליים ובין הכנף לבטן (קרוב לכנף) אבל הם צהובות והקצה ירוק מה זה אומר ילוו סידד או רגיל?
תחכה עוד קצת זמן כדי שהניצוי יהיה ברור יותר.