ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
אני ממש משתתפת בצערך!! זה באמת נורא עצוב ומתסכל..
אם את שומעת אותה ויודעת באיזה כיוון היא תנסי להתקשר ללוכד נחשים או משהו כזה שאולי יוכל לעזור לך לתפוס אותה !! אם את יודעת באיזה אזור היא תנסי כמה שאת יכולה לעשות כדי להחזיר אותה
תקשיבי תסתובבי מלא בשכונה הקרובה ותחפשי אותה !!! אם היא מוחתמת את תמצאי אותה כמעט בטוח!!
1. תספרי לכל השכנים והחברים שגרים בסביבה שיעזרו במידה ויראו אותה!
2. תסתובבי עוד היום לקראת הערב לחפש אותה
3. תחפשי במקומות הקרובים אם היא תחפש מקום לישון אז אולי היא תעמוד בסביה ותוכלי להגיע בחושך שהיא לא תברח
4. מחר ומשלושת הימים הקרובים תחפשי ואל תרפי! הם נצמאים לרוב1
5. תכתבי שלטים ומודעות באינטרנט
קודם כל שוב תודה לכולם על התמיכה. אבל אני פשוט יודעת שניקה לא תחזור! אפילו שהיא הייתה מוחתמת היא נורא פחדה. אפשר לומר שהיא הייתה פראית ורק איתי מידי פעם היא הייתה רגועה וגם זה בקושי. כנראה שהמוכר עבד עלי.
יובל_תוכים לגבי הסעיפים אני יודעת פשוט שהיא מסתובבת באיזור.. אבל היא ממש רחוקה ממני, אני פשוט מידי פעם שומעת את הצרחות שלה, אפילו אייס לא גרמה לה לחזור, ואפילו אייס שלא אהבה אותה כל כך מחפשת אותה והיא לא רגועה.
מצטער לשמוע...
במקרה הכי גרוע יש לדיויד גוזלים עכשיו נראים דווקא ממש חמודים.
אולי תקחי אחד והוא יקשר אלייך ממש טוב ולא יפחד, אבל בכל זאת תגזרי אל תקחי סיכונים.
לפני שבוע יצאתי עם הקוניור שמש החוצה, הוא הייה מוחתם בצורה לא רגילה ולכן החלטתי לגזור לו רק שלוש נוצות שיוכל קצת לעוף... עברה מכונית והוא עף כמו יונה לגובה מטורף! רצתי אחרי לפחות 7 דקות בטיל ובסוף הוא נתקע בשיח גבוע ותפסתי אותו.
זה הייה אחד הדברים המלחיצים חחח ומעכשיו אני גוזר לכל התוכים כמו שצריך!
כן אבל הקטע שהוא שניקה הייתה גזורה ביום שלישי הלכתי איתה לוטרינר והוא גזר לה ואחר כך בדקתי, ואני יודעת איך נראים כנפיים שגזורות טוב, וראיתי שהכנפיים שלה גזורות טוב. אין לי מושג איך היא הצליחה לעוף עם כנפיים גזורות.
אמא שלי אמרה לי לא להביא יותר תוכונים כי הם כל הזמן בורחים לנו ושאני אביא קוקטייל. הבעיה שאמא שלי רוצה שהקוקטייל יהיה באותו כלוב עם אייס ואני לא רוצה אני פוחדת שההחתמה של אייס תיפגע. ולקנות כלוב עכשיו ב-200-300 שקל זו הוצאה כבדה בשבילי כרגע.
בכל אופן לגבי תוכי- הפעם באמת חברותי אני כבר שוקלת את העניין. וניקה, תמשיך להיות בליבי ולא אשכח אותה כי למרות שהיא הייתה מופרעת ופחדנית בעיני היא הייתה מיוחדת ואין עליה. בינתיים אנסה לפקח עליה מפה בתקווה שכל העורבים שיש לי מסביב לבית לא יפגעו בה.
רציתי לעדכן שהיום אני ואמא שלי שמענו את השריקות של ניקה.. אמרתי "תיתי" והיא החזירה לי "תיתי" שמעתי מאיזה כיוון זה בא והלכתי לחפש אותה אבל לא מצאתי אותה:( והוצאתי שוב את הכלוב לגג אבל היא לא באה