השרייה מהמילה להשרות,במקרה זה זרעים או קטניות המושרים במים,מידי פעם מחליפים את המים.
השריית הזרעים במים מרככת את הזרעים והופכת אותם למזינים וקלים יותר לקילוף ואכילה.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גרעינים בהשרייה
מנהל: מפקחים
Re: גרעינים בהשרייה
בהשריה יש מלא דברים מזינים לתוכים
חומוס
תירס
שעועית
יש כאלו שיש בהם אורז
ועוד הרבה סוגי זרעונים למינהם
השריה אפשר לתת כצופר המזון הבסיסי של תוכי חייב להיות על כופתיות
וירקות
חומוס
תירס
שעועית
יש כאלו שיש בהם אורז
ועוד הרבה סוגי זרעונים למינהם
השריה אפשר לתת כצופר המזון הבסיסי של תוכי חייב להיות על כופתיות
וירקות
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
צריך להשורת את זה 12 שעות ככה אמרו לי ולשפוך את המים ולהשים במקרר בקופסא זה בסדר או שצריך להשאיר את זה במים שזה במקרר.?!

ב "תזונה/מתכונים" אתה יכול בלינק הבא לקבל הסבר על אופן הכנה: השימוש בזרעים להשריה ,להנבטה ובישול
הבנתי את תהליך ההכנה אבל זה לא עונה לי על השאלה
אחרי שאני מכין את זה אני שם את זה במקרר עכשיו במקרר שאני שם את הזרים של ההשרייה אני צריך להשים אותם במים?! שהם במקררר?? או שזה בסדר ככה שהם בלי מים ?
אחרי שאני מכין את זה אני שם את זה במקרר עכשיו במקרר שאני שם את הזרים של ההשרייה אני צריך להשים אותם במים?! שהם במקררר?? או שזה בסדר ככה שהם בלי מים ?

תכין במים את הכמות הנדרשת ואת השאר שהכנתה תחלק למנות ותקפיא וכל פעם לפני ההגשה להפשיר
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...