ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אני חושש שרכשתי קוואקר נכה.
מנהל: מפקחים
Re: אני חושש שרכשתי קוואקר נכה.
אם הוא מצליח להתרומם או לעוף כלפי מעלה הוא אינו גזור היטב וצריך לשים לב לכך. התוכי צריך להיות גזור נוצות כך שיוכל לדאות כלפי מטה בביטחון.
שלום הנה הסבר למה התוכי עם רגלים מפושקות:
זהו עיוות של רגל אחת או שתיים הסוטות הצידה בדרך כלל של אזור הברך בתוכים הסיבה לא ידועה אבלייתכן שמעורבים בכךחוסר סידן זרחן וויטמין d.
גם מצע חלק יכול לגרום לעיוות זה.
גוזלים הגדלים בקופסא חלקה ללא ריפוד נוטים לפתח רגליים פתוחות לכן חייבים לרפד את הקופסא במגבת אונייר סופג כל שהוא.
גם קופסאות עגולות גורמות לנטייה ברגליים פתוחות
ובגיל צעיר נין לעזור לתוכי ולחבוש את רגליו בצורה נכונה (אצל וטרינר)
למבוגרים דרושים לפעמים ניתוח.
לעוד התיעצויות ניתן לפנות אלי(:
זהו עיוות של רגל אחת או שתיים הסוטות הצידה בדרך כלל של אזור הברך בתוכים הסיבה לא ידועה אבלייתכן שמעורבים בכךחוסר סידן זרחן וויטמין d.
גם מצע חלק יכול לגרום לעיוות זה.
גוזלים הגדלים בקופסא חלקה ללא ריפוד נוטים לפתח רגליים פתוחות לכן חייבים לרפד את הקופסא במגבת אונייר סופג כל שהוא.
גם קופסאות עגולות גורמות לנטייה ברגליים פתוחות
ובגיל צעיר נין לעזור לתוכי ולחבוש את רגליו בצורה נכונה (אצל וטרינר)
למבוגרים דרושים לפעמים ניתוח.
לעוד התיעצויות ניתן לפנות אלי(:
התוכי שלפנינו אינו סובל מפיסוק כך שההסבר לא רלוונטי ועלול ליצור בילבול. לכן עדיף למעט במידע שאיננו בטוחים לגביו מאשר לתת מידע שעשוי ליצור אצל פותח הדיון בילבול נוסף על הקיים.