ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הטלת ביצים אצל תוכית ללא זכר
מנהל: מפקחים
Re: הטלת ביצים אצל תוכית ללא זכר
כשכתבת "מזון ביצים" התכוונת לקליפות ביצים?
לדעתי סבידה הכי טוב, וכשלא היה לי סבידה שמתי אבן גיר, אבל אם אתה מעדיף קליפות ביצים זה גם נחשב מקור סידן טוב
(להשתמש רק ביצים נקיות בלי לכלוך או כתמים/לשלשת עליהם. לשטוף היטב, לייבש, לרסק - ולוודא שהתוכי/ם אוכל/ים)
לדעתי סבידה הכי טוב, וכשלא היה לי סבידה שמתי אבן גיר, אבל אם אתה מעדיף קליפות ביצים זה גם נחשב מקור סידן טוב
(להשתמש רק ביצים נקיות בלי לכלוך או כתמים/לשלשת עליהם. לשטוף היטב, לייבש, לרסק - ולוודא שהתוכי/ם אוכל/ים)
יש בעייה עם סבידות מהסיבה שנאסר לייבאן לארץ ללא רישיונות ייבוא מתאימים, מאחר ומשרד החקלאות קבע שמדובר במוצר "מן החי" צריך להוציא רישיון ייבוא מתאים שכמובן כרוך בתשלום לא מבוטל.
חלק ניכר מאבני הגיר המיובאות לארץ מכילות חומרי "הדבקה" קמחים שונים וכו', אנחנו בבירור מול מספר יצרנים לבירור תכולת אבני הגיר ותהליכי ייצור, במידה ויימצא יצרן שהמוצר שלו יהיה משביע רצון לשימוש נעדכן.
קליפות ביצים נקיות וטחונות זה פיתרון טוב, אני שם את הקליפות לאחר שטיפה וניקוי 5 דקות במיקרו בחום הגבוה ביותר להשמדת חיידקים מצד אחד ומצד שני הקליפות הופכות שבירות ונטחנות בצורה טובה, אני טוחן במטחנת קפה ומקבל אבקה קימחים שאותה אני מפזר על המזון הרך ולהלח.
מזון ביצים מכיל גם הוא סידן ועשיר בחלבונים וויטמינים , מזון הביצים הינו תוספת מצויינת למזון הרגיל .
חלק ניכר מאבני הגיר המיובאות לארץ מכילות חומרי "הדבקה" קמחים שונים וכו', אנחנו בבירור מול מספר יצרנים לבירור תכולת אבני הגיר ותהליכי ייצור, במידה ויימצא יצרן שהמוצר שלו יהיה משביע רצון לשימוש נעדכן.
קליפות ביצים נקיות וטחונות זה פיתרון טוב, אני שם את הקליפות לאחר שטיפה וניקוי 5 דקות במיקרו בחום הגבוה ביותר להשמדת חיידקים מצד אחד ומצד שני הקליפות הופכות שבירות ונטחנות בצורה טובה, אני טוחן במטחנת קפה ומקבל אבקה קימחים שאותה אני מפזר על המזון הרך ולהלח.
מזון ביצים מכיל גם הוא סידן ועשיר בחלבונים וויטמינים , מזון הביצים הינו תוספת מצויינת למזון הרגיל .
ב"מזון ביצים" התכוונתי לתוסף שמוכרים בתוכישופס ורציתי לברר אם יש בו יתרונות ברורים.4007 כתב:כשכתבת "מזון ביצים" התכוונת לקליפות ביצים?
אני קראתי בעבר את הפרוצדורה שלך ואני משתמש בה כבר זמן רב להוציא דבר אחד: התוכית שלי מעדיפה לאכול את הקליפות לא טחונות אלא שלמות והיא נהנת לשבור את החתיכות וללעוס אותן.55 כתב:קליפות ביצים נקיות וטחונות זה פיתרון טוב, אני שם את הקליפות לאחר שטיפה וניקוי 5 דקות במיקרו בחום הגבוה ביותר להשמדת חיידקים מצד אחד ומצד שני הקליפות הופכות שבירות ונטחנות בצורה טובה, אני טוחן במטחנת קפה ומקבל אבקה קימחים שאותה אני מפזר על המזון הרך ולהלח.
מזון הביצים אינו תוסף סידן, במזון הביצים ישנם רכיבי מזון מועשרים ורכים שעוזרים במיוחד להשלים חוסרי תזונה מצד אחד ומקלים על הורים לגוזלים בכך שאינם צריכים לעכל ולפרק מזון מוצק כדי להעבירו לגוזלים, מזון הביצים שמועבר לגוזלים מכיל חלבונים וויטמינים שעוזרים הן לאם והן לגוזלים לקבל מזון מועשר זמין וקל לעיכול.
צורת האכילה אינה משנה , אם התוכי שלך אוכל כך את קליפות הביצים אין צורך לטחון, טוחנים ומפזרים על המזון במידה והתוכים נמנעים מלאכול קליפות או חתיכות גדולות.
צורת האכילה אינה משנה , אם התוכי שלך אוכל כך את קליפות הביצים אין צורך לטחון, טוחנים ומפזרים על המזון במידה והתוכים נמנעים מלאכול קליפות או חתיכות גדולות.
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
כן. הטלה של ביצה אפשרית ללא זכר אך הביצים לא פוריות.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
עדכון מצב:
כבר יותר משלשה שבועות שהיא לא הטילה ביצה (אבל כן דגרה במידה זו או אחרת). מכיוון שהיא התחילה לדגור פחות ופחות כבר שקלתי להפטר מהביצים בקרוב ופתאום - היא הטילה עוד ביצה...
כבר יותר משלשה שבועות שהיא לא הטילה ביצה (אבל כן דגרה במידה זו או אחרת). מכיוון שהיא התחילה לדגור פחות ופחות כבר שקלתי להפטר מהביצים בקרוב ופתאום - היא הטילה עוד ביצה...
לדעתי היא התחילה סבב חדש, אם היא תמשיך להטיל ביום יומיים הקרובים אז מדובר בסבב חדש.
כל כך מהר?
אני מבין שעדין לא לגעת בביצים שהטילה בכלל. נכון?