ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קונה בקרוב גרין צ׳יק
מנהל: מפקחים
קונה בקרוב גרין צ׳יק
תודה רבה (:
Re: קונה בקרוב גרין צ׳יק
קודם כול תתחדש
יש לי גם קוניור גרין צי'ק
זה תוכי פעלתן מאוד אוהב לנגוס בדברים אוהב משחקים שמיתפרקים ענפי אקליפטוס הרבה ללעוס כמה שיותר
הם מאוד אוהבים מגע וליטופים ( יש לפעמים מצב שהתוכי שלי מלטפת את הראש שלה עם הרגל)
ניתן לאלף אותם בקלות לכול דבר שרק תרצה רק עניין של תרגול קטן והם קולטים מהר
לגבי שינה אני יודע שהם ישנים בקן ההטלה שלהם אבל אם תחסה חצי כלוב כמו שאני עושה זה גם יהיה בסדר (אתה לא חייב בית הטלה )
הם ישנים על רגל אחת (כמו כול התוכים והציפורים שאני מכיר )
הם לא רעשנים בכלל
תוכי נוח וכייפי ותהנה ממנו
בהצלחה
יש לי גם קוניור גרין צי'ק
זה תוכי פעלתן מאוד אוהב לנגוס בדברים אוהב משחקים שמיתפרקים ענפי אקליפטוס הרבה ללעוס כמה שיותר
הם מאוד אוהבים מגע וליטופים ( יש לפעמים מצב שהתוכי שלי מלטפת את הראש שלה עם הרגל)
ניתן לאלף אותם בקלות לכול דבר שרק תרצה רק עניין של תרגול קטן והם קולטים מהר
לגבי שינה אני יודע שהם ישנים בקן ההטלה שלהם אבל אם תחסה חצי כלוב כמו שאני עושה זה גם יהיה בסדר (אתה לא חייב בית הטלה )
הם ישנים על רגל אחת (כמו כול התוכים והציפורים שאני מכיר )
הם לא רעשנים בכלל
תוכי נוח וכייפי ותהנה ממנו
בהצלחה
תודה ערן.
כשהבאתי את קיווי קניתי לו גם מקל שיוף כזה לכלוב. אני רואה שהוא לא משתמש בו בכלל.
חשבתי לקחת אותו ולעשות ממנו סטנד אימונים (לא מהתוכי).
זה בר ביצוע? זה עלול להציק לתוכי ברגליים או שיש בעיה אחרת לעשות את זה?
ככה גם יהיה לי סטנד אימונים וגם זה יבצע את העבודה שלשמה זה קיים.
מה דעתכם?
ועוד משהו קטן. קיווי נורא אוהב להשתולל ולטפס על כל הכלוב. לא נח לרגע.
בגלל שהוא נורא משתולל, הוא הורס לעצמו את הזנב. כשהוא הגיע הזנב היה נורא חלק ואחיד, עכשיו הנוצות פרומות כאלה...
זה לא מריטה או משהו כזה, לא ראיתי אותו מתעסק עם הנוצות בטח לא בזנב.
יש משהו לעשות עם זה?
כשהבאתי את קיווי קניתי לו גם מקל שיוף כזה לכלוב. אני רואה שהוא לא משתמש בו בכלל.
חשבתי לקחת אותו ולעשות ממנו סטנד אימונים (לא מהתוכי).
זה בר ביצוע? זה עלול להציק לתוכי ברגליים או שיש בעיה אחרת לעשות את זה?
ככה גם יהיה לי סטנד אימונים וגם זה יבצע את העבודה שלשמה זה קיים.
מה דעתכם?
ועוד משהו קטן. קיווי נורא אוהב להשתולל ולטפס על כל הכלוב. לא נח לרגע.
בגלל שהוא נורא משתולל, הוא הורס לעצמו את הזנב. כשהוא הגיע הזנב היה נורא חלק ואחיד, עכשיו הנוצות פרומות כאלה...
זה לא מריטה או משהו כזה, לא ראיתי אותו מתעסק עם הנוצות בטח לא בזנב.
יש משהו לעשות עם זה?
נסה למקם את המקל במקום הכי גבוה בכלוב לעומת מקלות העמידה האחרים. בדרך כלל זה עובד והתוכי משתמש במקל הגבוה לעמידה.
אתה יכול לעשות מהמקל סטנד אימונים אין עם זה בעייה.
ישנם סוגים שונים של מקלות שיוף, ישנם מקלות שיש עליהם בליטות והם מחוספסים מידי, מקלות אלו יכולים לגרום לגירוי בכף הרגל של התוכי. מקלות שיוף אחרים חלקים יותר ונעימים למגע.
לגבי הזנב, קשה למנוע טיפוס על הכלוב. בכל מקרה מקלחות והרטבה של הנוצות גורמות לתוכי רצון לסדר אותן. בכלל כדאי להרגילו למקלחות באופן סדיר.
אתה יכול לעשות מהמקל סטנד אימונים אין עם זה בעייה.
ישנם סוגים שונים של מקלות שיוף, ישנם מקלות שיש עליהם בליטות והם מחוספסים מידי, מקלות אלו יכולים לגרום לגירוי בכף הרגל של התוכי. מקלות שיוף אחרים חלקים יותר ונעימים למגע.
לגבי הזנב, קשה למנוע טיפוס על הכלוב. בכל מקרה מקלחות והרטבה של הנוצות גורמות לתוכי רצון לסדר אותן. בכלל כדאי להרגילו למקלחות באופן סדיר.
קונה בקרוב גרין צ׳יק
נראה לי שמקל השיוף מחוספס כמו שאתה מתאר, אעלה תמונה כשאחזור מבית הספר.
בכל מקרה קיווי כבר ישן על המקל הגבוה וגם מבלה שם במהלך היום. יש עוד צעצוע אחד שהוא לא ממש משתמש בו, אנסה להרגיל אותו אליו כשהוא מחוץ לכלוב.
כשאני מקלח את קיווי, באיזה מצב המים אמורים להיות? הם אוהבים את זה קר או פושר כזה?
בכל מקרה קיווי כבר ישן על המקל הגבוה וגם מבלה שם במהלך היום. יש עוד צעצוע אחד שהוא לא ממש משתמש בו, אנסה להרגיל אותו אליו כשהוא מחוץ לכלוב.
כשאני מקלח את קיווי, באיזה מצב המים אמורים להיות? הם אוהבים את זה קר או פושר כזה?
אם המים ממש קרים אתה יכול לשנות את הפתיחה של הברז כדי שיהיו פחות קרים אבל לא חמים.
קונה בקרוב גרין צ׳יק
סבבה.
הנה תמונה של מקל השיוף שבכלוב שלו, לפי איך שהוא נראה לך - הוא יכול לגרום גירויים בכף הרגל של קיווי או שאפשר להפוך אותו לסטנד?
הנה תמונה של מקל השיוף שבכלוב שלו, לפי איך שהוא נראה לך - הוא יכול לגרום גירויים בכף הרגל של קיווי או שאפשר להפוך אותו לסטנד?
הוא לא באיכות גבוהה אבל אפשר בהחלט להשתמש בו הן כמקל שיוף בכלוב והן כסטנד. ראיתי מקלות שיוף די גרועות והמקל הזה לא נמנה עליהן.
קונה בקרוב גרין צ׳יק
בסדר גמור, בסופו של דבר אני עושה מעץ טבעי כדי לא לקחת ״סיכון״.
זה המקל שעליו יעמוד קיווי:
זה המקל שעליו יעמוד קיווי:
מאיזה עץ לקחת את הענף?