ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
אוי... הילדים היפים שלי!
איזה מקסימים...
אריק חוקר כרגיל, הוא עסוק בלבדוק את הבית החדש, אין לו זמן לקוצי מוצי כרגע...
ומיקי...פרינססה.
טוב לראות אותם. חיכיתי לתמונות האלה..
אני יודעת שהם מבסוטים אצלך.. למיקי סוף סוף יש גבר, ולאריק יש חברים חדשים- מושלם!
איך הקוקטייל פרא שלך מגיב להם? יש התפתחות?
אריק היה כל הזמן הולך ליד הכלוב של קוקי (הפרא) והוא לא ממש היה מתייחס אליו אלא
יותר רוצה קשר עם מיקי (מעניין למה) אבל מיקי לא בדיוק התרגשה ממנו. טלנובלה.
אריק היום כמעט ולא היה מול המראה. באמת הרגיש בטחון ככה לחקור את הכל.
היום הם לימדו אותי דבר נוסף, שהם כבר גדולים והם קובעים מתי ללכת לישון.. בערב כשרציתי
להכניס אותם לכלוב (כמו בימים האחרונים) שניהם לא ממש נתנו לי והתרחקו. אחרי כשעה
הם ירדו לכלוב לבד. טוב הם באמת ילדים גדולים ומתי שטוב להם טוב גם לי.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע. UziDesign ** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
היי עוזי,
תגיד, יש תרופה למחלה הזאת? של ה"עוד אחד ודי.."?
אני החלטתי שאני רוצה משהו גדול באמת, קקדו, ארה...
אז לקחתי את אישתי לצאפארי לתת לה לבחור...
אני לא רוצה להגזים אבל הפרצוף שלה היה אדום יותר מזהוהיא אמרה לי עוד אחד כזה והיא תלך לישון אצל אמא שלה...(חלום שמתגשם...ססתם!!)
אז היא אמרה לי שהיא מוכנה ל20 קטנים במקום אחד גדול...
אז תגיד , במה כדאי להתחיל? בגרינצ'יקים, ילו-סיידד?פסיפיקים?(אחד כבר יש),או תוכונים? כאילו, היא פשוט לא יודעת מה מחכה לה
הרעש של 20 על רעש של אחד... והליכלוך....אני פשוט מאוהב באישתי שוב...
אין תרופה למחלה הזו ובגלל זה אין קבוצות תמיכה. יודעים מראש שהמכורים לתוכים "אבודים" אבל הלוואי וזו תהיה
ההתמכרות היחידה שנשמע עליה.
במה כדאי להתחיל? אמממ זה יותר תלוי בך ובמה שאתה אוהב. ולהביא 20 באמת צריך לאהוב. וכן רעש של 20
שמרעישים באופן קבוע על אחד שמידיי פעם צועק יש הבדל. אבל אתה יודע כל אחד ולמה שהוא קורא רעש. כי יש
קולות שאם מסוגל לשמוע כל היום ויש רעש שאפילו אם זה "אחת ל" יכול לשגע.
חוץ מזה אני יכול להגיד לך לדוגמא שגם בכל זן יש את השקטים יחסית והחופרים. אצלי יש זוג פרסונטות קודחים
אבל קודחים זו לא מילה.. כל התוכים שיש לי והם ככה בולטים באופן רציני.
אך יש לי רעיון בשבילך. תביא את האשה ותבוא לקפה. תשבו פה זמן מה עד שהאשה תהיה חסינה לכל רעש.
אצלי יש אפקט "מגניב", בגלל שזה בבית בחצי חדר, שומעים ממש טוב את הרעש. כשאני סוגר את הדלת ומשאיר
חלון פתוח אני אומר לעצמי שאם הייתי שכן של עצמי הייתי בצרות
עוזי,
מקבל את ההזמנה לקפה בחפץ לב,רק נמצא את הזמן המתאים...
התמונות יעלו בקרוב,אחרי שאני אמצא את הכבל של היו.אס.בי...
הראיתי לאישתי מה יש לך פחות או יותר בבית, לפי התמונות פה באתר, היא כבר קיבלה חום.., "אצלי לא יהיה כזה דבר" היא אומרת,
אל דאגה אין שום דבר בעולם שיכול למנוע ממני את זה ,בטח ובטח אחרי שאני אקנה לה איזה יהלום קטן...
9 ימים מאז שאריק ומיקי הגיעו אליי והמעבר כפי שציינתי היה קל הרבה יותר ממה ששירלי וגם אני ציפינו.
אבל מאז אני ממשיך להיות מופתע בכל פעם מחדש.. היום אני אריק ומיקי כבר חברים מאוד מאוד קרובים.
אריק ומיקי מרגישים חופשי, מורידים את הראש לליטופים, עולים על היד ללא בעיה ואפילו היום כשהלכתי
לסדר בחדר התוכים ראיתי את אריק לפתע במסדרון מחפש אותי.
בתחילה היה קצת "בעיות" כאשר ליטפתי את מיקי אז אריק ניסה למנוע זאת והוציא קצת עצבים על מיקי
אבל גם להפך, כאשר ליטפתי את אריק אז מיקי לא בדיוק ישבה בשקט. היום כבר כולם יודעים שליטופים
כולם מקבלים ואף אחד לא מוציא עצבים על אף אחד.. אריק למד שיטה חדשה "אוקיי תלטף אותה אבל
כאשר יגיע תורי אני ארצה עוד ועוד עוד ועוד..."
אפילו חינכו לי את קוקו החברה האלה, כשאני מגיע ללטף אותם "ליטוף לילה טוב" אז קוקו אומר "תביא
ראש" ומוריד את הראש ומחכה לליטוף שלו (למרות שהוא ישן כמה שעות טובות אחריהם בתקווה שגם
בשעות השינה הוא יקח דוגמא..)
בכל מקרה, הנה סרטון קצרצר ובו רואים את אריק מגיע לבקשתי ושם את הראש כמו ילד טוב ולא בדיוק מעוניין
שאפסיק ללטף.
אגב שירלי, אריק לא אוהב בנים?
תמונות:
קבצים מצורפים
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע. UziDesign ** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **