ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הצעות לתוכים
מנהל: מפקחים
Re: הצעות לתוכים
מישהו פה אמר 3700+ נכון שזה מוגזם ובלתי הגיוני?והאם הגרין צ'יק אכן יפים וחכמים ומתאימים לי בתור התחלה?
תתאזר בבקשה בסבלנות עד אשר יתפנו ויענו לך.
ב"סד
לדעתי זה מוגזם אבל אני חושב שהכל פתוח כל מגדל כל חנות יש לה תמחיר שלה תזכור שיכול להיות שהיתכוונו לזוג מחובר מוחתם כי כבר ראיתי בעבר מחירים מופרזים אני מכיר מישהו שמוכר זוג גאקו ב-7000 למרות שהמחיר הוא 5-6 אלף אז תהיה בטוח אין מוגזם יש יקר
לדעתי אל תמתין לתשובות גם אם יגידו לך זוג ב1000 שקל זה לא משנה אתה צריך לבדוק אצלך בבאר שבע
לדעתי זה מוגזם אבל אני חושב שהכל פתוח כל מגדל כל חנות יש לה תמחיר שלה תזכור שיכול להיות שהיתכוונו לזוג מחובר מוחתם כי כבר ראיתי בעבר מחירים מופרזים אני מכיר מישהו שמוכר זוג גאקו ב-7000 למרות שהמחיר הוא 5-6 אלף אז תהיה בטוח אין מוגזם יש יקר
לדעתי אל תמתין לתשובות גם אם יגידו לך זוג ב1000 שקל זה לא משנה אתה צריך לבדוק אצלך בבאר שבע

בסדר..אבל האם הגרין ציק הוא יפה ויש לו אופי טוב והוא מומלץ? קצת מידע..
היופי בעיני המתבונן, כלומר בעיניך צריך להיראות יפה ולא בעיני אחרים, אין ערך לכך שבעיני התוכי יראה יפה ובעיניך לא כי אתה תצטרך
לראות אותו כל יום.
בסך הכל הקוניור גרין צ'יק הינו תוכי פעיל (בכלוב מרווח) , נחשב לתוכי נוח לגידול ושקט ביחס לקוניורים אחרים במשפחתו כגון הקוניור שמש ועוד. לאחרונה היה לו ביקוש רב כתוכי מוחתם , בהתחלה המחירים היו גבוהים ולאחרונה ירדו.
בעיני הוא תוכי יפה ונוח לגידול גם למתחילים.
חשוב טרם רכישת התוכי להכין את הכלוב עם כל הציוד הנדרש .
לראות אותו כל יום.
בסך הכל הקוניור גרין צ'יק הינו תוכי פעיל (בכלוב מרווח) , נחשב לתוכי נוח לגידול ושקט ביחס לקוניורים אחרים במשפחתו כגון הקוניור שמש ועוד. לאחרונה היה לו ביקוש רב כתוכי מוחתם , בהתחלה המחירים היו גבוהים ולאחרונה ירדו.
בעיני הוא תוכי יפה ונוח לגידול גם למתחילים.
חשוב טרם רכישת התוכי להכין את הכלוב עם כל הציוד הנדרש .
מה נדרש?????
נדרש כלוב במידות של 1*1*1 מ' , אפשר מעט יותר קטן אבל גדול יותר תמיד טוב יותר .
נדרש תא הטלה במידות 30cm x 30 cm x 45cm אנכי , או תא במידות 40cmX40cmX20cm בצורת L .
צריך למקם את הכלוב במקום שקט וללא הפרעות מיותרות.
נדרש תא הטלה במידות 30cm x 30 cm x 45cm אנכי , או תא במידות 40cmX40cmX20cm בצורת L .
צריך למקם את הכלוב במקום שקט וללא הפרעות מיותרות.
אני ימקם אותם במקלט ואכנס כל יום להחליף להם מים ולצפות בהם האם זה בסדר וזה מקום טוב?והאם סיכויי החיברות והרבייה יגדלו כשהם יהיו לבד? והאם איך שמביאים אותם להציב להם תא הטלה? או קודם לתת להם את תקופת החברות??
אפשר למקם את תא ההטלה כבר עם הצבת הכלוב, מיקלט יכול להיות מקום טוב אם יהיה להם איוורור וכמובן אור.