שירלי- אם את מנסה רתמה, אשמח אם תעדכני.
אני נורא מתלבטת אם לקנות רתמה או חליפת טיסה...
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חליפת הטיסה החדשה של רמבו + תודה
מנהל: מפקחים
- avianfashions
- ביצה

Re: חליפת הטיסה החדשה של רמבו + תודה
שלום לכולם ופסח שמח.
ראשית, ברצוני להזמין את כל מי שניתקל בקשיים להרגיל את התוכי שלו לחליפה ליצור עימנו קשר (שירות לקוחות הוא לפני ואחרי הרכישה..
).
נשמח לעזור. זה אפשרי!
כל הדברים שנכתבו פה הם נורמלים לחלוטין... אני זוכרת שגם אני עברתי את זה עם הקוקוטיילית שלי...
בהתחלה היא התנגדה לי וגם כשהיא כבר לבשה את החליפה היא לפעמים נהפכה אדישה לסביבתה.
אני נלחצתי בהתחלה (היא כמו תינוקת בשבילי..
) אך הבנתי שזהו סה"כ חלק מהתהליך והנחתי לה לנפשה עם החליפה.
אין ספק שהחיים נקיים יותר ברגע שהם מתרגלים.. אנחנו רק צריכים לגלות סבלנות והבנה. זהו החלק הכי קשה,
אך הוא חד פעמי והוא עובר!
אין ספק שהלחץ נובע מדאגה אמיתית לתוכים וזה מחמם את הלב לדעת שיש עוד אנשים שאוהבים בע"ח ברמה כזאת.
פסח שמח
ד"ר לורן סטיין
ראשית, ברצוני להזמין את כל מי שניתקל בקשיים להרגיל את התוכי שלו לחליפה ליצור עימנו קשר (שירות לקוחות הוא לפני ואחרי הרכישה..
נשמח לעזור. זה אפשרי!
כל הדברים שנכתבו פה הם נורמלים לחלוטין... אני זוכרת שגם אני עברתי את זה עם הקוקוטיילית שלי...
בהתחלה היא התנגדה לי וגם כשהיא כבר לבשה את החליפה היא לפעמים נהפכה אדישה לסביבתה.
אני נלחצתי בהתחלה (היא כמו תינוקת בשבילי..
אין ספק שהחיים נקיים יותר ברגע שהם מתרגלים.. אנחנו רק צריכים לגלות סבלנות והבנה. זהו החלק הכי קשה,
אך הוא חד פעמי והוא עובר!
אין ספק שהלחץ נובע מדאגה אמיתית לתוכים וזה מחמם את הלב לדעת שיש עוד אנשים שאוהבים בע"ח ברמה כזאת.
פסח שמח
ד"ר לורן סטיין
Re: חליפת הטיסה החדשה של רמבו + תודה
6477 כתב:שירלי- אם את מנסה רתמה, אשמח אם תעדכני.
אני נורא מתלבטת אם לקנות רתמה או חליפת טיסה...
כשאני אקנה אני אעדכן בנושא חדש