בסרטון היא באמת צונחת..אבל היא יכולה נגי לעוף מהריצפה לספה.. ממקל נמוך לגבוה והפוך.. לא משנה...נעזוב את נושא התעופה רגע..
כאשר היא הגיעה אלינו ועדיין היא יחסית בסדר גמור, היא עולה על היד.. היום זה עם קצת יותר שכנועים..
מהיום הראשון היא התחבאה מתחת למיטה.. אבל הבנתי שתוכנוים אוהבים מקומות מסתור חשוכים..פשוט כי מרגישים שם בטוח.. היום למשל שיחקתי איתה קצת והיא בסדר איתי, היא לא נרתעת ממגע ובורחת כל הזמן..
קנינו אותה ממגדלת בפ"ת.. שיש לה עוד המון תוכי ם בבית, נכון להיום היא צריכה להיות בערך בת חודש וחצי לפי מה שהמגדלת אמרה.. בקשר לנוצותיה בצוואר.. לא הכל צמח.. לפי המגדלת אמרה כי יצמח בשבוע הקרוב (מהקניה) צמח מעט אך עדין יש לה קרחות.. על הראש יש לה שילוב של לבן מעט מעט נקודות שחורות ומעט סגול בהדרגה ..זה יוצא מן פסים כאלו בהירים על הראש והצוואר..
ניסיתי להעלות תמונה אבל הקובץ גדול..
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכונית מתחבאת
מנהל: מפקחים
Re: תוכונית מתחבאת
הצלחתי להעביר לצייר.. ו"לגזור" רק את הראש.. האם ניתן לראות כך?
אחלה, רואים ברור את הפסים, בסירטון זה נראה לבן 
הבנתי, אז אין בעיה, היא פשוט היפראקטיבית קטנה שרוצה לטייל ולשחק..
התוכון שהיה לי, הרגלנו אותו מגיל צעיר, הוא היה יושב עלינו בדיוק חמש שניות וחוזר לשחק עם הצעצועים שלו על הריצפה..
זה האופי של התוכונים כמו שאלי אמר (אם אני לא טועה) הם לא מאלו שישבו על היד חצי שעה ולא ישנה להם.. הם מאוד פעילים
מצד שני כשהם ירצו תשומי הם באים לבד ולא עוזבים אותך שעה גם אם תחזירי אותם לצעצועים שהם כל כך אוהבים
אולי תנסי לשים לה מקום מסתור בכלוב ככה היא תמצה את העניין עוד בכלוב, וכשתוציאי אותה היא כבר לא תתלהב לרוץ להסתתר..
אולי תפזרי צעצועים קטנים על השולחן\ריצפה וזה ימשוך אותה יותר ממקום המסתור..
בהצלחה:)
נ.ב - אם תרצי להקטין תמונה מבלי לחתוך חלקים, הנה קישור
http://www.tukinfo.com/forum/tools/resize/

הבנתי, אז אין בעיה, היא פשוט היפראקטיבית קטנה שרוצה לטייל ולשחק..

התוכון שהיה לי, הרגלנו אותו מגיל צעיר, הוא היה יושב עלינו בדיוק חמש שניות וחוזר לשחק עם הצעצועים שלו על הריצפה..
זה האופי של התוכונים כמו שאלי אמר (אם אני לא טועה) הם לא מאלו שישבו על היד חצי שעה ולא ישנה להם.. הם מאוד פעילים
מצד שני כשהם ירצו תשומי הם באים לבד ולא עוזבים אותך שעה גם אם תחזירי אותם לצעצועים שהם כל כך אוהבים
אולי תנסי לשים לה מקום מסתור בכלוב ככה היא תמצה את העניין עוד בכלוב, וכשתוציאי אותה היא כבר לא תתלהב לרוץ להסתתר..
אולי תפזרי צעצועים קטנים על השולחן\ריצפה וזה ימשוך אותה יותר ממקום המסתור..
בהצלחה:)
נ.ב - אם תרצי להקטין תמונה מבלי לחתוך חלקים, הנה קישור
http://www.tukinfo.com/forum/tools/resize/
מגניב..תודה (גם על העצות וגם על הקישור..)
אני בדיוק מכינה לה כובע חמוד עם ענף וחרוזים.. כדי ש"תסתתר" בו בכלוב.. מקווה שזה יעזור..
הרבה תודה ..
אני בדיוק מכינה לה כובע חמוד עם ענף וחרוזים.. כדי ש"תסתתר" בו בכלוב.. מקווה שזה יעזור..
הרבה תודה ..
על לא דבר, מקווה גם שזה יעזור
אל תשכחי לצלם ולעדכן 
אל תשכחי לצלם ולעדכן