ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

הטלת ביצים אצל תוכית ללא זכר

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: הטלת ביצים אצל תוכית ללא זכר

שליחה על ידי eli_lea »

אם תיקח את הביצים היא תמשיך להטיל. תצטרך להמתין מעט ולראות אם יש עוד הטלות , אם היא תפסיק להטיל תנסה לקחת את הביצים ובמקביל במקום בו היא הטילה תנסה לשים משהו שלא יהיה לה נוח לעמוד שם או להטיל ביצים...אולי זה ימנע ממנה.
amia
ביצה
ביצה

שליחה על ידי amia »

55 כתב:אם תיקח את הביצים היא תמשיך להטיל. תצטרך להמתין מעט ולראות אם יש עוד הטלות , אם היא תפסיק להטיל תנסה לקחת את הביצים ובמקביל במקום בו היא הטילה תנסה לשים משהו שלא יהיה לה נוח לעמוד שם או להטיל ביצים...אולי זה ימנע ממנה.
היא מטילה על רצפת הכלוב (להוציא ביצה אחת שכנראה הטילה ממקל עמידה - מכיוון שהיתה שבורה) , איך אפשר לשים שם משהו שיפריע?
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

אפשר לשים צעצוע גדול/בעל נפח על הסורגים בצד של הכלוב וככה הצעצוע ימנע ממנה לעמוד במקום בו היא מטילה
אפשר לשים מקל עמידה, פשוט לשים אותו כך שיעבור מעל האזור שבו הטילה
אפשר לשנות צעצועים ומקלות בכלוב - לשנות את המיקום שלהם ואפשר גם להחליף אותם
אפשר להזיז את הכלוב למיקום אחר למספר ימים

אולי אם יהיו שינויים כאלו זה יגרום לה להפסיק להטיל..

וכן, אם הביצים לא פוריות או שחלקן נשברו קורה שאחרי תקופה קצרה יחסית היא מטילה שוב/מתחילה סבב חדש
amia
ביצה
ביצה

שליחה על ידי amia »

כמו שאמרתי היא פחות או יותר מטילה על כל ריצפת הכלוב כך שאני לא יכול לנטרל את האזור הזה משימוש (אולי אנסה לחסום את האזור בו היא אוהבת לדגור).
היום היא הטילה ביצה נוספת כך שנראה שהיא בעיצומו של סבב נוסף.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”