ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הטלה ראשונה... :)
מנהל: מפקחים
Re: הטלה ראשונה... :)
הוא נראה מספיק גדול בשביל לצאת החוצה ולהתחיל לאכול באופן עצמאי, ההורים גם ימשיכו להאכילו מחוץ לתא ההטלה. החזרת אותו וזה לא נורא, כשיצא שוב תשאיר אותו ותעקוב שההורים מאכילים והוא מסתדר מבחינת האוכל. כדאי לשים לו אוכל נגיש בתחתית הכלוב לפחות בהתחלה.
אלי תודה.. אבל הוא לא יודע לתפס בחזרה לתא..
וחוץ מיזה הנוצות שלו לא גזורות שלא יברח..
נ.ב. עכשיו יש עוד ביצה (כבר שתיים) אני מפחד שיהיה לה חס וחלילה ביצה כלואה..
כי שמעתי שריבוי הטלות גם גורם לזה
וחוץ מיזה הנוצות שלו לא גזורות שלא יברח..
נ.ב. עכשיו יש עוד ביצה (כבר שתיים) אני מפחד שיהיה לה חס וחלילה ביצה כלואה..
כי שמעתי שריבוי הטלות גם גורם לזה

"
התוכים בבית? למה שיברח הכלוב צריך להיות סגור. האם מטילה שוב ומסלקת את הגוזלים הגדולים שלא יפריעו, תן לו להסתדר. אם הכלוב בבית אז לא קר והוא מנוצה כך שאני לא רואה בעייה.
לגבי ריבוי הטלות וביצה כלואה. המזון של התוכים צריך להיות מועשר- תערובת עשירה, השרייה, מזון ביצים וסידן, אם האם מקבלת סידן ותזונה טובה לא צריכה להיות בעייה, תוכונים יכולים לעשות מספר סבבים אפילו בזה אחר זה ללא בעייה.
לגבי ריבוי הטלות וביצה כלואה. המזון של התוכים צריך להיות מועשר- תערובת עשירה, השרייה, מזון ביצים וסידן, אם האם מקבלת סידן ותזונה טובה לא צריכה להיות בעייה, תוכונים יכולים לעשות מספר סבבים אפילו בזה אחר זה ללא בעייה.
קודם כל הגג של כלוב פתוח (אחרי הכל הם האכלת יד..) אבל אני שומר 
בקשר לביצה הכלואה תודה רבה..
בקשר לביצה הכלואה תודה רבה..

"
ראיתי שקצאת כואבת הרגל לגוזל הגדול ....
יכול להיות שזה מהנפילות שלו??
אולי אני יוריד את התא על הריצפה??
יכול להיות שזה מהנפילות שלו??
אולי אני יוריד את התא על הריצפה??

"
אני לא מאמין שזה מהנפילות, הוא נראה די בוגר ויש לו הרי כנפיים ככה שהוא לא נופל במכה אחת.
אולי משהוא מציק לו או יכול להיות שהוא נחתך..
אולי משהוא מציק לו או יכול להיות שהוא נחתך..