ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קונה בקרוב גרין צ׳יק
מנהל: מפקחים
קונה בקרוב גרין צ׳יק
האמת שאני לא ממש בטוח.. אבל שטפתי אותו טוב לפני, זה נראה כמו ענף מעץ פקאן
Re: קונה בקרוב גרין צ׳יק
עדיף לקחת ענף מעץ מוכר כמו אקליפטוס / זית / פרי הדר
קונה בקרוב גרין צ׳יק
כבר בניתי לו סטנד עם הענף הזה, אני יודע שפקאן מותר לתוכים, זה לא אומר שגם הענפים לא מסוכנים?
אם אתה יודע שהענף של פקאן ולא "נראה כמו של פקאן" אז אין בעייה. תמיד כדאי לוודא שהענף אינו רעיל ומותר לתוכי.
נשמח לתמונות של המעמד שייצרת.
נשמח לתמונות של המעמד שייצרת.

בסדר גמור, אברר מחר בדיוק של איזה עץ שייך הענף הזה.
מחר גם אעלה תמונות של הסטנד. בינתיים לילה טוב ותודה אלי (:
מחר גם אעלה תמונות של הסטנד. בינתיים לילה טוב ותודה אלי (:
לילה טוב.
קונה בקרוב גרין צ׳יק
הנה הסטנד שבניתי לקיווי אתמול:
מעולה, סטנד מצויין ואני בטוח שהוא ישמח לעמוד עליו. כל הכבוד 

קונה בקרוב גרין צ׳יק
תודה רבה, הוא באמת אוהב את הסטנד (:
קונה בקרוב גרין צ׳יק
בוקר טוב אלי.
יש לי שתי שאלות:
ראיתי את קיווי אתמול בולע כופתית שלמה, הוא כירסם את זה טיפה לפני אבל פשוט בלע את זה. זה בסדר?
קיווי התחיל לצרוח, אני יודע שצריך להתעלם ממנו ולהראות לו שהוא לא מקבל יחס כשהוא צועק ושזה לא מביא לו שום תועלת. הבעיה היא שכשהוא מתחיל לצרוח זה אינטנסיבי ונשמע כאילו קרה לו משהו באותו הרגע. איך אני יכול מצד אחד להתעלם ומצד שני לראות שהוא בסדר?
יש לי שתי שאלות:
ראיתי את קיווי אתמול בולע כופתית שלמה, הוא כירסם את זה טיפה לפני אבל פשוט בלע את זה. זה בסדר?
קיווי התחיל לצרוח, אני יודע שצריך להתעלם ממנו ולהראות לו שהוא לא מקבל יחס כשהוא צועק ושזה לא מביא לו שום תועלת. הבעיה היא שכשהוא מתחיל לצרוח זה אינטנסיבי ונשמע כאילו קרה לו משהו באותו הרגע. איך אני יכול מצד אחד להתעלם ומצד שני לראות שהוא בסדר?