ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

תלונות בעירייה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
lea
פוקח עיניים
פוקח עיניים

Re: תלונות בעירייה

שליחה על ידי lea »

מחזיקה לך אצבעות שהביקורת של הוטרינר תעבור שלום תמונה
וסוף סוף יניחו לך לגדל ולהנות מבעלי הכנף שברשותך.
דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

תמונה
סמל אישי של משתמש
שלומי כהן
גוזל
גוזל
אזור מכירה: נרכז
שם פרטי:: שלומי כהן

שליחה על ידי שלומי כהן »

הם יכולים לעשות רעש מ-6 בבוקר ועד 10. שישי מ-6 בבוקר ועד 11. רמקול עם טראנסים ליומיים ואחר כך לשאול תוכים או מוסיקה
מיסתבר שהם מבינים רק ברע.
תעשה בדיקה מידגמית אצל הויטרינר לביטחון האישי שלך .
לך לחנות ספורט ותקנה אלת ביסבול ומיפו תפעיל את הדימיוןתמונה .
תמונה
סמל אישי של משתמש
דקל
ניצוי חלקי
ניצוי חלקי

שליחה על ידי דקל »

3260 כתב: לך לחנות ספורט ותקנה אלת ביסבול ומיפו תפעיל את הדימיוןתמונה .

תמונהתמונה
תמונה
סמל אישי של משתמש
שרוןןןן
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

שליחה על ידי שרוןןןן »

אז ככה היום בסביבות 10 באו אלינו עוד פעם פיקוח רוצים לראות אישורים שיש רישיון

אז אמרנו להם שהוטרינר צריך לבוא

ופינינו את כל התוכים העברנו חלק לעבודה של אבא שלי וחלק הכנסו הבית שהוטרינר בא וראה הוא אמר שהוא לא יכול להחליט שאין פה תוכים שהפיקוח צריך לבוא

והוא אמר שגם אם יהיה לך רישיון לתוכים ויהיו לך חתימות ויתלוננו עליכם הרישיון לא יעזור

וגם יש עוד בניין חדש שסיימו לבנות אותו ממש מולנו אז ככה שגם הם יכולים להתלונן

..........
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אני לא יודע אם נהגת נכון בזה שהסתרת את כל התוכים . שוב השיקולים שלך.
אני מבין שמנסים ליצור אצלך מצב של הפחדה , גם הפיקוח העירוני וגם הוטרינר. מדובר על מתן רישיון לאחזקת תוכים.
אם תודיע על אחזקת שני תוכים ויוציאו לך רישיון לפקחים אין מה לעשות אצלך אלא אם קיבלו תלונה על רעש.
אם קיבלו תלונה על רעש עליהם להוכיח שרמת הרעש עוברת את המותר.
בינתיים הייתי דואג שהשכנים לא ישמעו את התוכים כי בשעה שהתוכים היו מרימים קולם הייתי פותח להם מערכת בפול ווליום .
עכשיו יהיה על השכנים ךהתלובן על רעש של מוזיקה, לפי החוק מותר לכם לחגוג ויש הרבה סיבות לכך, ימי הולדת שמתקרבים.
נסיעה לתקופה ארוכה שחא יוצאת לפועל ועוד.

על מנת להתקדם עליך לשלול את טענותיהם של הרשויות. לקבל רישיון מהוטרינר ומכאן להמשיך הלאה.

לבוא מראש וליצור הפחדה או ליצור מצב כאילו "גם אם תתאמץ וניתן לך רישיון לא יצא לך מזה כלום" נועד להפחיד.
סמל אישי של משתמש
שלומי כהן
גוזל
גוזל
אזור מכירה: נרכז
שם פרטי:: שלומי כהן

שליחה על ידי שלומי כהן »

חברים יקרים !
הבעיה שלכם זו לא העריה אלה השכנים זמנו אותם אליכם דברו איתם פנים אל פנים
ותיראו לאן זה מוביל
או שתאמצו את הרעיון של אלי ליבנות מיבנה אם חומר מבודד והחזית פתוחה(אם באמת חשובים לכם התוכים).
כמובן אם זה בית פרטי .
אם זה בנין מגורין סביר שיש לכם מין חדר כביסה \תליה שאותו ניתן להפוך לבית גידול קטן
משהו צריך לבתר
או קבלו את עצתי לך לחנות ספורט ותקנה אלת ביסבול ומיפו תפעיל את הדימיוןתמונה .
אז יש להם בחירה או בטוב או ברע מניסיוני לא תמיד זה עובד אבל בדרך כלל בהחלט כן.
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

3260 כתב:
או קבלו את עצתי לך לחנות ספורט ותקנה אלת ביסבול ומיפו תפעיל את הדימיוןתמונה .
אז יש להם בחירה או בטוב או ברע מניסיוני לא תמיד זה עובד אבל בדרך כלל בהחלט כן.
שלומי אנו לא בעד אלימות ובטח לא בעד תקיפת שכנים , אפשר לדעתי לסיים את העניין כולו בדרכי נועם פנים אל פנים כמו שהצעת ואם לא
מצליח לנקוט בפעולות כשהחוק עומד לצידך .
סמל אישי של משתמש
שרוןןןן
גוזל
גוזל

שליחה על ידי שרוןןןן »

אני לא חושב שאפשר להסתדר איתם פנים אל פנים משום שמפריע להם הרעש וגם אם לא יהיה להם נעים הם יגידו לך טוב בסדר וימשיכו להתלונן אבל אתה לא תדע מי מי זה

חחח עם רוצים לעשות לי קנסות על זה שיש לי תוכים אני בטח לא רוצה לחשוב לאן אני יסתבך עם אני יחשוב לקנות את האלת ביסבול ועוד היום בכלל במצב של היום שכן הורג שכן בגלל שנשפך לו קפה במרפסת ה' יעזור

אין אפשרות להיפגש עם ראש העיר ולדבר איתו על הדבר הזה? על החוק הזה אני לא יודע אני עם יש אפשרות אני יעשה את כל המאמצים כדי להסביר לו ולהגיד לו כמה העניין הזה חשוב לי ושהחוק הזה בעיניי לא נראה הגיוני
תמונה
סמל אישי של משתמש
lahav123
פוקח עיניים
פוקח עיניים
אזור מכירה: בקעת אונו
שם פרטי:: להב

שליחה על ידי lahav123 »

לא ניראה לי שתוכים מעניינים אותו וגם לא ניראה לי שיש לו זמן בכלל אין לך מה להתאמץ להשיג אותו אתה לא תצליח

בהצלחה בכל זאת

[ פורסם על-ידי מכשיר נייד ] תמונה
תמונה

_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

שרון הבעייה היא לא האחזקה, נגד אחזקת תוכים אין בעייה להתמודד, ההתמודדות היא נגד תלונות הרעש.
אני אמרתי כבר בתגובות קודמות , עליך להרחיק את הדררות ולהשאיר את הקקדואים , בעבור 2 תוכים אינך מחוייב בדיווח לרשות שמורת הטבע.מצד שני גם הרישיון הוטרינרי יסתכם בכ 250 ש"ח לשנה, בזה שפעלת כך כבר עשית צעד גדול קדימה.

הלאה, לאחר קבלת רישיון אחזקה יסתכלו עליך בצורה שונה, אומם רישיון האחזקה לא מקנה לך לגרום לרעש אבל אתה מחזיק באירו וטרינרי.

בתלונות רעש של שכנים עליהם להוכיח שהרעש חורג מהמותר. אי אפשר לקנוס אותך על רעש ללא בדיקה.
על אותו עיקרון תתקשר לפיקוח ותגיד שהשכנים עושים רעש בלתי נסבל וצורחים כמו מטורפים או לחילופין משתמשים במערכת, האם אתה חושב שיקנסו אותם? נניח שיש להם כלב, אתה יכול גם להתלונן על נביחות ורעש האם יקנסו אותם? לא!
יצטרכו לבדוק את רמת הרעש האם היא סבירה, להביא מודד רעש עם מכשיר מדידה ב DB מוכר בבית נמשפט .

לכן אני אומר, ראשית תוריד ממך את העניין הוטרינרי. לאחר מכן תתמודד עם הנושא של הרעש עם השכנים.

מה זה לא נעים להם? מחתימים אותם נקודה, מי שלא יחתום הוא המתלונן על הרעש. תחתים אותם שאין להם בעייה שאתה מגדל תוכים פשוט, לעלות אחד אחד עם ההורים כדי שבאמת ירגישו לא נעים ולהחתים, תגיד שביקשו ממך להחתים אותם כיח אתה לא יודע מי התלונן.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”