ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הוספת בת זוג לקוקטייל האכלת-יד
מנהל: מפקחים
Re: הוספת בת זוג לקוקטייל האכלת-יד
אבל חשבת על זה שאם לא תרגיל אותו למזון אחר הוא לא יאכל? כדי שתוכי יאכל מזון מסויים צריך להמשיך ולהכיר לו את המזון שוב ושוב.
אז בהתחלה הוא יאכל רק את הדוחן, אחר כך תנפה את הקליפות ותחזיר לו את מה שנותר ותשאיר בכלי..ירצה יאכל לא ירצה יאכל כופתיות את הכלי עם השאריות תשאיר בכלוב. כשתראה שהוא אוכל מהתערובת שנותרה רק אז תוסיף לו לזה תערובת חדשה שמכילה דוחן.
כל זאת במידה והתוכי אוכל כופתיות .
אז בהתחלה הוא יאכל רק את הדוחן, אחר כך תנפה את הקליפות ותחזיר לו את מה שנותר ותשאיר בכלי..ירצה יאכל לא ירצה יאכל כופתיות את הכלי עם השאריות תשאיר בכלוב. כשתראה שהוא אוכל מהתערובת שנותרה רק אז תוסיף לו לזה תערובת חדשה שמכילה דוחן.
כל זאת במידה והתוכי אוכל כופתיות .
טוב אז בינתיים אני אקנה כופתיות לראות מה המצב שלו איתם 
תודה רבה על העזרה

תודה רבה על העזרה

קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
תרכוש כופתיות קטנות ולא צבעוניות, פשוט כופתיות קטנות בגודל של עדשים פחות או יותר נטורל.
כופתיות כמו פה כופתיות לקוקטייל(בתגובה הראשונה), זה בסדר?
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
גם הכופתיות האלה בסדר אם כי מדובר בכופתיות של קייטי . פריטי בירד בהירים יותר וקטנים יותר כמו בתמונה שצירפתי.
עוד דבר, הכופתיות שבתמונה נראות לי לא טריות או שלא נשמרו בתנאים הולמים (לפחות על פי התמונה) אם תבדוק את הכופתיות מקרוב
תוכל לראות כתמים לבנים צהבהבים על חלק מהכופתיות דבר שמעיד על חשיפה ללחות. בדיוק כמו שתרטיב את הכופתיות במים אבל בקנה מידה קטן. במצב כזה הכופתיות מתחילות לתסוס ולהתפרק ונוצרות נקודות בצבע שונה עליהן. תבדוק ותעדכן.
שוב, אני אומר את מה שאני רואה לפי התמונה ויתכן שהתמונה מטעה או במדובר בתאורה של המצלמה אבל כדאי שתבדוק. האם צויין עד מתי התוקף של הכופתיות?
תמונה של כופתיות פריטי בירד.
http://www.tukishops.com/components/com ... b93aad.jpg
עוד דבר, הכופתיות שבתמונה נראות לי לא טריות או שלא נשמרו בתנאים הולמים (לפחות על פי התמונה) אם תבדוק את הכופתיות מקרוב
תוכל לראות כתמים לבנים צהבהבים על חלק מהכופתיות דבר שמעיד על חשיפה ללחות. בדיוק כמו שתרטיב את הכופתיות במים אבל בקנה מידה קטן. במצב כזה הכופתיות מתחילות לתסוס ולהתפרק ונוצרות נקודות בצבע שונה עליהן. תבדוק ותעדכן.
שוב, אני אומר את מה שאני רואה לפי התמונה ויתכן שהתמונה מטעה או במדובר בתאורה של המצלמה אבל כדאי שתבדוק. האם צויין עד מתי התוקף של הכופתיות?
תמונה של כופתיות פריטי בירד.
http://www.tukishops.com/components/com ... b93aad.jpg
אלי הכופתיות שיש בתמונה שעמיר אעלה הם שלי, הם דווקא כן טריות ועכשיו בדקתי ואין שום לבן, פשוט צילמתי עם פלאש בפלאפון ולא היסתכלתי על תאריך צילמתי בדיוק איך שקניתי וזה היה בשקית כמו שיש בתמונה שלך למעלה, אז נירא לי שהם כן טובות לא?
סליחה שאני מיתערב פה אני רק רוצה לדעת אם הם בסדר..
סליחה שאני מיתערב פה אני רק רוצה לדעת אם הם בסדר..
ראשית כתבתי שיתכן שהתמונה מטעה. ראיתי כבר שמוכרים כופתיות ומזון ביצים שהם פג תוקף.רוכשים את המזון בחצי מחיר ואורזים.
אני כמובן לא אומר שכולם עושים זאת או הרוב אבל זה קיים.
חשוב שעל גבי האריזה יהיה מוטבע תאריך תפוגה וחשוב לוודא שאין כתמים על הכופתיות או חורים שמעידים על חרקים או ביצי חרקים.
בתמונה אני רואה שיש כמה מקומות שהכופתיות עם כתמים ולכן הערתי.יתכן מאוד שהכופתיות בסדר והתמונה או הפלש גרמו לכופתיות
להיראות כך.
אני כמובן לא אומר שכולם עושים זאת או הרוב אבל זה קיים.
חשוב שעל גבי האריזה יהיה מוטבע תאריך תפוגה וחשוב לוודא שאין כתמים על הכופתיות או חורים שמעידים על חרקים או ביצי חרקים.
בתמונה אני רואה שיש כמה מקומות שהכופתיות עם כתמים ולכן הערתי.יתכן מאוד שהכופתיות בסדר והתמונה או הפלש גרמו לכופתיות
להיראות כך.
לדעתי הם כן בסדר, בדקתי הרגע ואין חורים או נקודות.
בסדר גמור 

אלי אבל אני לא מבין מה הכוונה "כתמים", גם הסתכלתי בכופתיות שבאתר ואפשר לראות מה שאתה מתאר..
סימנתי כמה מקומות למרות שאם תסתכל טוב אפשר לראות את זה בעוד מקומות. וכנראה שמחר/מחרתיים אני אקנה כופתיות.
סימנתי כמה מקומות למרות שאם תסתכל טוב אפשר לראות את זה בעוד מקומות. וכנראה שמחר/מחרתיים אני אקנה כופתיות.
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11