ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הצעות לתוכי חדש ..
מנהל: מפקחים
Re: הצעות לתוכי חדש ..
אני גם חושב שסנגל יתאים לך יותר גם אני רצה להביא כזה בחופש הגדול..

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
סגי שמחתי לשמוע שהכל הסתדר בסוף והחזרת את ניטון
לא מגיע לנו איזה סרטון של תרגיל חדש שלו כפיצוי

לא מגיע לנו איזה סרטון של תרגיל חדש שלו כפיצוי

מה החזרת את ניוטון ולא אמרת?!
בכל מקרה שמח שהסתדר...
דיברת עם השכנים?
מה הם אמרו?
בכל מקרה שמח שהסתדר...
דיברת עם השכנים?
מה הם אמרו?

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
- שגיא_
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: אזור הצפון
- שם פרטי:: שגיא
כן החזרתי, אני לא יכול בלעדיו - הגעגועים הרגו אותי 
אתמול לא נרדמתי כל הלילה ואמא שלי קמה ב5 בערך וראתה אותי ער,
היום על הבוקר היא הלכה אל השכנים שלנו וסיפרה להם שאני לא יושן כבר יומיים והראתה להם סרטונים ותמונות שהוא עושה תרגילים ושאני מלטף אותו והם אמרו שאם אני כל כך קשור אליו אז שנחזיר אותו והם כבר היסתדרו.
היום בשעה 9 בערך הלכנו אל החנות של האיש שמכרנו לו (התוכי היה אמור להיות בבית שלו)
ואנחנו מגלים שהוא השאיר את ניוטון בחנות (המזל זה שהוא היה מאוד רחוק מכל התוכים האחרים)
והוא שם לא בקערה מלא מלא גרעינים (ניראה לי שמעל 100), אבא שלי דיבר איתו והוא אמר שאין שום בעיה ואם כל כך קשה לי אז שאני יקח אותו. חחח הושבתי את ניוטון ליד החלון והיינו בפקק, כל הדרך כל האנשים מסתכלים עליו ומתלהבים
בהתחלה שהוא רק בא הייתה לו צואה ירוקה כזאת, כניראה שמהגרעינים אבל עכשיו היא ניראת רגיל.
ניוטון עכשיו מתנהג רגיל ושלקחנו אותו היה ניראה שהוא כל כך שמח, הוא כל שנייה אמר ניוטון ועשה קליקים כמו שלימדתי אותו ורקד
אתמול לא נרדמתי כל הלילה ואמא שלי קמה ב5 בערך וראתה אותי ער,
היום על הבוקר היא הלכה אל השכנים שלנו וסיפרה להם שאני לא יושן כבר יומיים והראתה להם סרטונים ותמונות שהוא עושה תרגילים ושאני מלטף אותו והם אמרו שאם אני כל כך קשור אליו אז שנחזיר אותו והם כבר היסתדרו.
היום בשעה 9 בערך הלכנו אל החנות של האיש שמכרנו לו (התוכי היה אמור להיות בבית שלו)
ואנחנו מגלים שהוא השאיר את ניוטון בחנות (המזל זה שהוא היה מאוד רחוק מכל התוכים האחרים)
והוא שם לא בקערה מלא מלא גרעינים (ניראה לי שמעל 100), אבא שלי דיבר איתו והוא אמר שאין שום בעיה ואם כל כך קשה לי אז שאני יקח אותו. חחח הושבתי את ניוטון ליד החלון והיינו בפקק, כל הדרך כל האנשים מסתכלים עליו ומתלהבים
בהתחלה שהוא רק בא הייתה לו צואה ירוקה כזאת, כניראה שמהגרעינים אבל עכשיו היא ניראת רגיל.
ניוטון עכשיו מתנהג רגיל ושלקחנו אותו היה ניראה שהוא כל כך שמח, הוא כל שנייה אמר ניוטון ועשה קליקים כמו שלימדתי אותו ורקד
האאא!!!!
כל כך שמח!
אני לא יודע איך הייתי מגיב עם היו לוקחים ממני את קאשה!
גמלי היו בעיות עם השכנים ושמתי אותו למכירה וביטלתי אחרי יומים!
לא אחפת לי מהשכנים!(שבכלל היו מהבניין ממול-מה שמוכיח שקוניור שמש הוא רועש)
תמסור לו ד'ש
לילה טוב.
כל כך שמח!
אני לא יודע איך הייתי מגיב עם היו לוקחים ממני את קאשה!
גמלי היו בעיות עם השכנים ושמתי אותו למכירה וביטלתי אחרי יומים!
לא אחפת לי מהשכנים!(שבכלל היו מהבניין ממול-מה שמוכיח שקוניור שמש הוא רועש)
תמסור לו ד'ש
לילה טוב.
בשורות טובות......
כיף לשמוע
כיף לשמוע

שמח בשבילך 
תיקון....
כתבתי תגובה מבלי לראות שהתוכי חזר אליך
כתבתי תגובה מבלי לראות שהתוכי חזר אליך
יופי אני כל כך שמחה על שחזר התוכי שלך אני חשבתי עליך כל הזמן ואני ההיתי בטוחה שאתה לא ישן בלילה אבל כל הכבוד לאמא שלך תמסור לה שהיא עשתה את הדבר הנכון גם אני כאמא לא ההיתי יכולה לסבול כאב של ילד ולילות ללא שינה (תשאל את אלי מה אני עשיתי לו את המוות עם הגקו של הבן שלי )
עכשיו תשתדל לא להפריע לשכנים הרבה ותהיה נחמד אלהם למרות הכל הם לא התכוונו לעשות לך רע אבל כמו שרשמתה הם אנשים מבוגרים שרוצים את השקט שלהם
אני באמת כל כך שמחה בשבילך עשיתה לי את השבת זה רק אומר שאתה אוהב חיות ומגיע לך לקבל יחס כל כך טוב מהתוכי שלך רואים את הקשר החם עכשיו לפיצוי על הסבל שגרמתה לכולנו מגיעה לנו סירטון יפה
המון בהצלחה
סתוית
עכשיו תשתדל לא להפריע לשכנים הרבה ותהיה נחמד אלהם למרות הכל הם לא התכוונו לעשות לך רע אבל כמו שרשמתה הם אנשים מבוגרים שרוצים את השקט שלהם
אני באמת כל כך שמחה בשבילך עשיתה לי את השבת זה רק אומר שאתה אוהב חיות ומגיע לך לקבל יחס כל כך טוב מהתוכי שלך רואים את הקשר החם עכשיו לפיצוי על הסבל שגרמתה לכולנו מגיעה לנו סירטון יפה
המון בהצלחה
סתוית