ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גוזלים של הקוקוטילים
מנהל: מפקחים
Re: גוזלים של הקוקוטילים
אלי מה ההמלצה שלך להשאיר אותם בווליר את המידות אתה יודע זה
מספיק גדול לדעתך ?
מספיק גדול לדעתך ?

כן נראה שיש מספיק מקום,תוסיף מקלות עמידה במידת הצורך כך שלא יצטרכו רובם לעמוד זה ליד זה ויוכלו לבחור את המקום הנוח והרצוי במידה ואחרים לא ירצו לעמוד איתם באותו ענף, אני רק מעלה השערות של מצבים שיכולים להיות כדי שתהיה מודע,אם יש צורך אפילו
אפשר להוסיף כלי מים ואוכל.אתה פשוט צריך להתבונן ולראות איך אפשר לעשות את המקום נעים ונוח ואני סומך עליך
בהצלחה ואל תשכח לצלם כשהם יתחילו להציץ החוצה מחור בית ההטלה
אפשר להוסיף כלי מים ואוכל.אתה פשוט צריך להתבונן ולראות איך אפשר לעשות את המקום נעים ונוח ואני סומך עליך
בהצלחה ואל תשכח לצלם כשהם יתחילו להציץ החוצה מחור בית ההטלה

אלי קודם כל תודה ,ותאמין לי אני כבר ב 6 בבוקר נמצא בווליר מכין ביצה קשה ותערובת השרייה 

אלי יש לי כרגע עוד זוג שיושב על ביצים והביצים לא פוריות ,יש לי בעיה
להוציא את הביצים כי התאים אצלי פנימיים ,אני לא יכול להוציא את התא מבלי להפריע לזוגות שדוגרים חלקם ,וחלקם עם גוזלים,מה עושים ?
להוציא את הביצים כי התאים אצלי פנימיים ,אני לא יכול להוציא את התא מבלי להפריע לזוגות שדוגרים חלקם ,וחלקם עם גוזלים,מה עושים ?

מניין שהביצים לא פוריות?עשית בדיקה כלשהיא או שהזמן עבר?
תעשה חשבון טוב ,תוסיף את הזמן מהביצה האחרונה שהטלה ותן עוד מספר ימים.
אם אתה יודע בביטחון שאין סיכוי תוציא,האם אתה יכול להכניס את היד נניח ולהוציא את התא כולו לנקות ולתלות אותו שוב?
אם לא נסה לעשות זאת עם מינימום הפרעה לאחרים.
אם אתה יודע בביטחון שאין סיכוי תוציא,האם אתה יכול להכניס את היד נניח ולהוציא את התא כולו לנקות ולתלות אותו שוב?
אם לא נסה לעשות זאת עם מינימום הפרעה לאחרים.
אלי מאה אחוז שהביצים לא פוריות ,אתה אומר שחייב להוציא את הביצים ,
הפחד שלי הוא להפריע כי התא נמצא בקצה וקצת קשה להגיע אליו .
הפחד שלי הוא להפריע כי התא נמצא בקצה וקצת קשה להגיע אליו .

אני לא אומר שחייב אך רצוי ,הנקבה בסופו של דבר תעזוב את הביצים,תשליך אותם,תשבור אותם,או תטיל בנוסף להם ביצים חדשות.
אני הייתי מוציא את הביצים..פותח אותם כדי לבדוק בוודאות שאינם פוריות וללא סימנים לעובר בשלבים שונים כדי לדעת את הסיבה שלא בקעו גוזלים ונותן לאם אפשרות לסבב נוסף ואולי מוצלח יותר.
שוב תשתדל לעשות זאת בצורה הכי עדינה.זוהי סיבה טובה לחשוב בעתיד בתיכנון הכלוב הבא שלך על נושא גישה נוחה לתאי ההטלה
אני הייתי מוציא את הביצים..פותח אותם כדי לבדוק בוודאות שאינם פוריות וללא סימנים לעובר בשלבים שונים כדי לדעת את הסיבה שלא בקעו גוזלים ונותן לאם אפשרות לסבב נוסף ואולי מוצלח יותר.
שוב תשתדל לעשות זאת בצורה הכי עדינה.זוהי סיבה טובה לחשוב בעתיד בתיכנון הכלוב הבא שלך על נושא גישה נוחה לתאי ההטלה