ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כלוב לתוכונים
מנהל: מפקחים
Re: כלוב לתוכונים
אני רוצה רוצה שלזכר התכלת תיהייה נקבה צהובה אז אם אני אשים אותו ואותה בכלוב קטן למשך שלושה ימים+- אז זה ניראה לכם יעבוד?
שלושה ימים +- ? למה לא חודשיים שלושה?
אני רוצה שהם יהיו זוג והתרגלו אחד לשנייה והם יהיו בכלוב קטן.שלושה חודשים זה ממש המון לתוכונים שהיו לי תוך יום הם התנשקו והתחברו ואחרי שלושה ימים שהם היו ביחד הם התחילו לבדוק את תא ההטלה והיו מוכנים להתרבות.אני רוצה לגדל אותם בכלוב הגדול עם הלהקה לא בכלוב אחר שהוא קטן
הצהובה מהטילה אתמול ביצה ונמצאת מלא זמן בתא ההטלה כבר מאתמול והיא יצאה בערך שלוש פעמים. אז כשהיא יצאה בן בן זוגה זיווג אותה עוד כמה פעמים הבעיה שהיא יצאה מתא ההטלה בסך הכל שלושה פעמים מאתמול בינתיים יש לה ביצה אחת ואני חושב שהיא דוגרת עליה זה נורמלי?
נורמלי ואפילו סימן טוב ,
אם היא כבר מהביצה הראשונה דוגרת זה מראה שהיא תהיה אמא טובה שתטפל בכל גוזליה (מקווה..)
אם היא כבר מהביצה הראשונה דוגרת זה מראה שהיא תהיה אמא טובה שתטפל בכל גוזליה (מקווה..)
גילי זה בדרך כלל לא קורה כי נקבה צריכה להטיל עוד ביצים ולא אחת וישר לדגור עליה.גם הזכר עלה עלייה כמה פעמים כך שהיא צריכה להטיל עוד אבל במקום שהיא תהייה מחוץ לתא ותתנהג כמו שנקבה שאחרי שהיא הטילה ביצה תתנהג היא נימצאת בתא ההטלה ודוגרת על הביצה הזאת.שאני חושב שהיא לא פוריה כי היום הארתי עליה עם פנס בחושך וראיתי כתם כהה בתחתית הביצה אני אחכה עוד יומיים ואראה אם היא אכן פוריה
מוקדם מדי כדי לקבוע אם היא פורייה או לא
כן אבל זה מוזר שאיך שהיא הטילה אותה היא ישר דוגרת עליה.וראיתי את הזכר עולה עליה המון פעמים כך שהיא צריכה להטיל עוד ביצים.
-
bvurth1511
- בקיעה

הזיווגים לא אומרים שיהיו ביצים הם עושים את זה גם לחיזוק הקשר ולעוד סיבות ולא חייב שיהיו עוד ביצים אבל נראה לי שעוד כמה ימים תראה הפתעה בקן (עוד ביצה)
גילי צודקת בהחלט, הנקבה יכולה לשהות בתא לאחר הטלת הביצה הראשונה ובמקרים מסויימים אף להתחיל לדגור, היא ממשיכה להזדווג עד שהיא מסיימת להטיל את כל שאר הביצים ולאחר מכן מפסיקה. שום דבר לא יוצא דופן אצלך.
אפשר לראות התחלת פוריות בביצה לאחר דגירה רצינית של מספר ימים לפחות.
אפשר לראות התחלת פוריות בביצה לאחר דגירה רצינית של מספר ימים לפחות.